Glazúrozó gyanta Pebeo Gedeo transzparens (gyanta ékszerekhez és dekor)

Glazúrozó gyanta Pebeo Gedeo transzparens (gyanta ékszerekhez és dekor)

Glazúrozó gyanta Pebeo Gedeo transzparens (gyanta ékszerekhez és dekor)

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Glazúrozó gyanta Pebeo Gedeo transzparens (gyanta ékszerekhez és dekor) - termékleírás

Glazúrozó gyanta Pebeo Gedeo transzparens A gyanta inspiráló! A glazúrozó gyantával díszített dekoratív tárgyak nagyon népszerűek és nagy érdeklődésre számot tartanak, mivel az üveg nagyító hatásának elérésére szolgálnak. A kétkomponensű epoxi-gyanta sűrűbb állagú, mint a hagyományos gyanta. Átlátszó, és tökéletesen utánozza az üvegpasztát. Alkalmas  ékszerek, ajándéktárgyak öntözésére. Szintén használható scrapbooking, mixed media, dombornyomó és fényesítő technikához pld vászonképeken vagy képeslapokon.  Használható üveg, kerámia, fém, szilikon, festett fa, műanyag felületen. 25 ° C-on tárolandó. Használat: A csomag mindent tartalmaz, ami szügséges a gyantával való munkáhozz. Először is ellenőrizze, hogy a munkafelület vízszintesen van-e. Az előkészített tartályban keverjük össze a keményítőanyagot (B üveg) a gyantával (A üveg) 1: 2 arányban. A gyanta megfelelő összekeveréséhez használja a mellékelt mérőpoharak ml-ben megadott térfogatát. Lassan keverje össze a buborékok elkerülése érdekében. Az elkészített gyanta felvihető az elkészített dekorált tárgyra. A gyanta 12 órás száradás után kemény. Kerülje el a közvetlen érintkezést a bőrrel, szemmel és az élelmiszerekkel. Mindig viseljen védőruházatot és kesztyűt. Tisztításkor használjon  szappanos vizet. TERMÉK PARAMÉTEREK: egyszerű, kétkomponensű epoxigyanta rendszer (gyanta és keményító) tökéletesen utánozza az üveg kinézetét magas fényű felület, száraz ráncolódás  nélkül átlátszó és tartós űrtartalom: 150 ml vagy 300 ml a csomag tartalma: 100 ml / 200 ml gyanta, 50 ml / 100 ml keményítő, védőkesztyű, 2 mérőpohár, 2 fa pálcika és használati útmutató epoxi-tartalom:, alkyl-(C13/15)(glycidul)erther, reagens: Bisfenol-a- (Epichlorhydrin), epoxigyanta (átlagos molekulatömeg

Termék Glazúrozó gyanta Pebeo Gedeo transzparens (gyanta ékszerekhez és dekor) termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel PEBEO, boltban megtalálod Kreativhaz.hu.

Glazúrozó gyanta Pebeo Gedeo transzparens (gyanta ékszerekhez és dekor) - termék paraméterei

Glazúrozó gyanta Pebeo Gedeo transzparens (gyanta ékszerekhez és dekor) - ár és elérhetőség előzményei

Glazúrozó gyanta Pebeo Gedeo transzparens (gyanta ékszerekhez és dekor) - egyéb érdekes termékek

Glazúrozó gyanta Pebeo Gedeo transzparens (gyanta ékszerekhez és dekor) - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?