Frissesség zöld paracord bokalánc

Frissesség zöld paracord bokalánc

Frissesség zöld paracord bokalánc

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 499 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Frissesség zöld paracord bokalánc - termékleírás

Frissesség zöld paracord bokalánc

A nyár slágere a paracord zsinórból készült bokalánc:

  • bírja a vizet, így nem kell levenned strandolás vagy fürdés közben
  • strapabíró, nyugodtan hagyd magadon ha edzeni, evezni indulsz, vagy éppen nagy kertrendezésben vagy
  • akár többet is egymás mellé tehetsz, hogy még jobban ki tudd fejezni az egyéniségedet 

A legtöbb embernek van kedvenc színe, esetleg több is. Látványukkal hatnak ránk, felvidítanak, magabiztossá tesznek, reményt, kedvességet vagy éppen nyugalmat árasztanak. Ha mélyen a lelkünkbe nézünk, és megismerjük a színek világát, rájövünk, nem véletlenül éppen az adott színek a kedvenceink. Mindegyik más jelentést hordoz.

Az önbizalom, az testi-lelki egyensúlyban lévő ember színe a zöld. Üde, friss, ösztönöz a megújulásra, ugyanakkor egy kis hűvösséget is magában hordoz. Izgalmas, titokzatos szín.

Vékonysága miatt jól sorolható. Ha ajándékozni szeretnéd valamelyik szerettednek, könnyen megteheted, hiszen nincs szükség pontos bokaméretre. Az állítható csúszócsomóval kényelmesen be lehet állítani a megfelelő méretet. 

Ez a bokalánc kiváló minőségű vékony paracordból készül, így akár levétel nélkül egyfolytában hordhatod. Állítható méretű csúsztatott / csúszócsomós megoldással készül, így 20-32 cm-es bokaméretre is megfelelő. Ha bekoszolódna, mosógépben mosózsákkal könnyedén mosható.

Ezt a terméket a csoportban találja ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Paracord karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Termék Frissesség zöld paracord bokalánc termékcsoporthoz tartozik karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Paracord karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Paracord karkötők, a márkához tartozik R.M.ékszer Paracord karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Frissesség zöld paracord bokalánc - termék paraméterei

Frissesség zöld paracord bokalánc - ár és elérhetőség előzményei

Frissesség zöld paracord bokalánc - egyéb érdekes termékek

Frissesség zöld paracord bokalánc - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?