Fogas Azur Clk Dark Nebraska/White

Fogas Azur Clk Dark Nebraska/White

Fogas Azur Clk Dark Nebraska/White

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 30 812 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Fogas Azur Clk Dark Nebraska/White - termékleírás

Akasztó az AZUR kollekcióból, ruhafogasokkal, polccal és dekoratív rúddal a ruhák számára. Fehér és sötét nebraskai fa kombinációjából készült forgácslapból készült bútor. öt fogas, egy nyitott polc sötét nebraskai fából és egy dekoratív ruharúd alapfelszereltségként jár hozzá. az akasztó fel van szerelve a szükséges felakasztási hardverrel Műszaki jellemzők forgácslap elem fehér fa kivitelben, sötét nebraskai fa kivitelben, applikációval 25 mm vastag forgácslap nyitott polcon 18 mm vastag forgácslap a szekrényen Öt dekoratív akasztó dekoratív ruharúd akasztószerkezet

Termék Fogas Azur Clk Dark Nebraska/White csoport termékei között található Előszoba bútor, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Akasztók ruhákhoz, a márkához tartozik MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Fogas Azur Clk Dark Nebraska/White - termék paraméterei

Fogas Azur Clk Dark Nebraska/White - ár és elérhetőség előzményei

Fogas Azur Clk Dark Nebraska/White - egyéb érdekes termékek

Fogas Azur Clk Dark Nebraska/White - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?