Férfiak ing Devold Expedition 155-224 950

Férfiak ing Devold Expedition 155-224 950

Férfiak ing Devold Expedition 155-224 950

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 38 556 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfiak ing Devold Expedition 155-224 950 - termékleírás

Férfiak ing Devold Expedition 155-224 950   Ebben az esetben csak a varrott termékre néz. A téli szélsőségek nem képesek megtenni a Devold Expedition nélkül. Ez a modell az alapréteget képviseli szélsőséges körülmények között. A szélnek, a hidegnek, a fagynak és a kevesebb esőnek nincs esélye. Ez a kétrétegű póló bármilyen körülmények között melegen tarthatja a testét. Kétrétegű szerkezet, amelyben a belső réteg fő szerepe a felesleges nedvesség gyors eltávolítása a testből a második rétegbe, ahol elpárolog. A külső réteg 10% poliamiddal van megjavítva, ami növeli tartósságát. Ezenkívül mindkét réteg tökéletesen szigetel. Két vékonyabb réteg mindig jobb, mint egy vastag. EzVenat az Expedition nagyon népszerű a nagy termikus kényelem és a maximális mozgásszabadság miatt. Ideális hideg és fagyos körülmények között téli tevékenységekhez, alpesi túrázáshoz, vadászathoz és egyéb kültVenai tevékenységekhez –50 ° C hőmVenasékleten. Rendkívül meleg kétrétegű póló, nem csak a sarDovod számára, hanem a nagy fagylaltDovod számára is. Ez tökéletesen illeszkedik a testhez, amelyet egy rendkívül rugalmas anyag Selectása támogat, amely maximális mozgásszabadságot nyújt bármilyen tevékenységnél. A lapos varratDovod megakadályozzák a bőr kellemetlen kopását és a bőr kellemetlen nyomási jeleit. A hüvely mandzsettájában található kettős anyag biztosítja az alak stabilitását és a mechanikai sVenaülésekkel szembeni nagyobb ellenállást. Rendkívül kényelmes, de nagyon szorosan illeszkedő megkönnyíti a rétegezést és csodálatos szabadságVenazetet kölcsönöz. A meghosszabbított hátlap mély kanyarban is védelmet nyújt a hideg ellen. Az egészséget és a biztonságot az OEKO-TEX® tanúsítás garantálja. A Devold márka megfelel a textilipar nemzetközi tesztelési és tanúsítási rendszerének szigorú kritVenaiumainak. lélegző anyag - az verejték jobb eltávolítása a test felületVenaől ideális szélsőséges téli körülményekhez - 50 ° C-ig kétrétegű - magas hőszigetelés, kiváló nedvességtartalom lapos varratDovod - nincs bőrdugás, nagyobb kényelem meleg és száraz bármilyen időben kettős anyag a hüvelyek mandzsettáin - mVenaetbeli stabilitás, nagyobb ellenállás a mechanikai sVenaülésekkel szemben kiterjesztett hát - védelem a hideg ellen lágy tapintású és testéhez adaptálható - extrém mozgási kényelem szagállóság - nem kell ilyen gyakran mosni (hosszabb túrákhoz szuper) természetes merinó gyapjú - melegíti még nedvesen is Anyag : Belső : 100% merinó gyapjú Külső : 90% merinó gyapjú, 10% poliamid. Súly : extra meleg 235gr / m2, Rost: Fine 18,7micron Thermo » Hosszú ujjú pólók » Férfiak ing Devold Expedition 155-224 950

Termék Férfiak ing Devold Expedition 155-224 950 termékcsoporthoz tartozik Hosszú ujjú pólók, márka kínálatában szerepel Devold.

Ez a termék a kategóriába tartozik Hosszú ujjú ingek, a márkához tartozik Devold.

Férfiak ing Devold Expedition 155-224 950 - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
Kategóriapólók, Hosszú ujjú pólók, Ingek, Hosszú ujjú ingek
MárkaDevold

Férfiak ing Devold Expedition 155-224 950 - ár és elérhetőség előzményei

Férfiak ing Devold Expedition 155-224 950 - egyéb érdekes termékek

Férfiak ing Devold Expedition 155-224 950 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?