Férfi túrázó nadrág Silvini Soracte Pro MP1748  black/red

Férfi túrázó nadrág Silvini Soracte Pro MP1748 black/red

Férfi túrázó nadrág Silvini Soracte Pro MP1748  black/red

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 24 349 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi túrázó nadrág Silvini Soracte Pro MP1748 black/red - termékleírás

Férfi túrázó nadrág Silvini Soracte Pro MP1748 black/red A fVenafi technikai nadrágDovodat elsősorban aktív Climberknak és szabadidős sífutóknak tervezték. A Powerterm és a superlite softshell anyagDovod kombinációjának köszönhetően a hátsó nadrág tökéletesen lélegző, míg elől nem fúj ki. A Sorracte Pro modell hátsó Top része szigeteltebb és vízállóbb. A Climberk Venatékelni fogják a kiterjedt szellőzést, az anatómiai formájú vágást és a Kneeekben rendkívül rugalmas anyagot, ami tökéletes mozgásszabadságot tesz lehetővé. A nadrág belseje megerősítve van, hogy megakadályozza a sícipő kopását. A nadrág teljesen oldalt van rögzítve, így könnyedén beállíthatja a szélességüket, és a sícipő fölé húzhatja őket, vagy sífutó nadrágként viselheti őket. Derékán szilikon hevederrel ellátott rugalmas szalag található, így a nadrág az aktív mozgás során a helyén marad. Specifikációk fényvisszaverő elemek szigorítás az útlevélben csúszásgátló szilikon szalag teljes hosszúságú oldalsó cipzár szellőzés két oldalsó cipzáras zseb derékban gumi kopásálló anyag a nadrág belső oldalán Anyag YKK - bizonyított minőségű cipzárak, kiváló japán technológia, garantálja a megbízhatóságot POWERterm - szigetelt anyag, belül gyapjúval, hatékony a verejték elvezetésVenae és a hőszigetelésre softshell W-proof light - réteges, könnyű anyag, víztaszító és lélegző membránnal membrán 10 000 mm / 10 000 g / m2 Évszak tavasz, ősz, tél Sport sífutás Nadrágok » Sport nadrág » Férfi túrázó nadrág Silvini Soracte Pro MP1748 black/red

Termék Férfi túrázó nadrág Silvini Soracte Pro MP1748 black/red termékcsoporthoz tartozik Férfi nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Férfi túrázó nadrág Silvini Soracte Pro MP1748 black/red - termék paraméterei

nagyság4XL
nagyság5XL
nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
KategóriaNadrág, Férfi nadrág
MárkaSilvini

Férfi túrázó nadrág Silvini Soracte Pro MP1748 black/red - ár és elérhetőség előzményei

Férfi túrázó nadrág Silvini Soracte Pro MP1748 black/red - egyéb érdekes termékek

Férfi túrázó nadrág Silvini Soracte Pro MP1748 black/red - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?