Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone Pad MP1737 black

Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone Pad MP1737 black

Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone Pad MP1737 black

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 24 222 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone Pad MP1737 black - termékleírás

Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone Pad MP1737 black A fVenafi téli kerékpáros nadrág az újdonságunk ebben az évben. Nagyon törődtünk fejlesztésükkel és szerkesztésükkel, hogy megfeleljenek a legigényesebb kerékpárosDovod követelményeinek is. A rugalmas csipkés kerékpáros nadrágDovod belül szigeteltek, fésült anyaggal, amely hatékonyan elvezeti az izzadságot, és hőszigetelésként is szolgál. Fagypont körüli hőmVenasékleten is lovagolhat a nadrágjában. A nadrág hátulja légáteresztő és maximálisan rugalmas anyagból készül, így nem akadályozzák meg a mozgást pedálozáskor. A nadrág anatómiai alakú Thor kerékpáros béléssel rendelkezik az olasz BERENIS szakembereitől, amely több mint öt órás túrákra is alkalmas. A betét vastagsága 3 - 13 mm, rugalmas és fantasztikusan lélegző, ezVenat a fontos részek szárazak maradnak. A nadrág alsó része szilikon csíkDovodkal van kikészítve, ennek köszönhetően a nadrág nem gördül ki a kerékpáron történő mozgáskor. Hátul egy kis cipzáras zseb található. Vannak biztonsági fényvisszaverő elemek is a jobb láthatóság Venadekében. Specifikációk Anyag POWERterm - szigetelt anyag, belül gyapjúval, hatékony a verejték elvezetésVenae és a hőszigetelésre Kerékpáros ruházat » Kerékpáros nadrág » Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone Pad MP1737 black

Termék Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone Pad MP1737 black termékcsoporthoz tartozik Férfi nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerékpáros nadrág a márkától Silvini.

Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone Pad MP1737 black - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Padok, Férfi nadrág, Kerékpáros nadrág
MárkaSilvini

Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone Pad MP1737 black - ár és elérhetőség előzményei

Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone Pad MP1737 black - egyéb érdekes termékek

Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone Pad MP1737 black - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?