Férfi tél kerékpáros nadrág Silvini Maletto MP1738 fekete

Férfi tél kerékpáros nadrág Silvini Maletto MP1738 fekete

Férfi tél kerékpáros nadrág Silvini Maletto MP1738 fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 26 349 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi tél kerékpáros nadrág Silvini Maletto MP1738 fekete - termékleírás

Férfi tél kerékpáros nadrág Silvini Maletto MP1738 fekete Atéli férfi kerékpáros nadrág membránnal az idei év újdonsága. Nagy gondot fordítottunk a fejlesztésükre, és úgy alakítottuk ki őket, hogy még a legigényesebb kerékpárosok igényeinek is megfeleljenek. A lakkozott elasztikus kerékpáros nadrág belső oldalán egy szálcsiszolt anyaggal szigetelt, amely hatékonyan elvezeti az izzadságot és hőszigetelésként szolgál. A felső membrán megvéd a víztől és a széltől, miközben tökéletes légáteresztő képességet biztosít. Így még hideg időben, fagypont körüli hőmérsékleten is élvezheti a lovaglást a nadrágban. A nadrág hátsó része légáteresztő és maximálisan rugalmas anyagból készült, így nem akadályozza a mozgást pedálozás közben. A lábak alsó része szilikoncsíkokkal van ellátva, amelyeknek köszönhetően a nadrág nem gördül fel kerékpározás közben. Kihúzott lábvégek. Hátul egy kis cipzáras zseb található. A jobb láthatóság érdekében biztonsági fényvisszaverő elemek is vannak. A Maletto modell nem rendelkezik kerékpáros betéttel, a magasabb Maletto Pad modell kínálja ezt. Műszaki adatok Anyag YKK - bevált minőségű cipzárak, japán csúcstechnológia, garancia a megbízhatóságra POWERterm - szigetelt anyag gyapjúval a belsejében, hatékony izzadságelvezető és hőszigetelő hatású softshell W-proof light - réteges könnyű anyag vízlepergető és légáteresztő membránnal membrán 10 000 mm / 10 000 g/m2 Kerékpáros ruházat » Kerékpáros nadrág » Férfi tél kerékpáros nadrág Silvini Maletto MP1738 fekete

Termék Férfi tél kerékpáros nadrág Silvini Maletto MP1738 fekete termékcsoporthoz tartozik Férfi nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerékpáros nadrág a márkától Silvini.

Férfi tél kerékpáros nadrág Silvini Maletto MP1738 fekete - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Férfi nadrág, Kerékpáros nadrág
MárkaSilvini

Férfi tél kerékpáros nadrág Silvini Maletto MP1738 fekete - ár és elérhetőség előzményei

Férfi tél kerékpáros nadrág Silvini Maletto MP1738 fekete - egyéb érdekes termékek

Férfi tél kerékpáros nadrág Silvini Maletto MP1738 fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?