Férfi szigetelés multi-sport softshell nadrág Nordblanc Bokszer NBWPM7570_CRN

Férfi szigetelés multi-sport softshell nadrág Nordblanc Bokszer NBWPM7570_CRN

Férfi szigetelés multi-sport softshell nadrág Nordblanc Bokszer NBWPM7570_CRN

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 29 143 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi szigetelés multi-sport softshell nadrág Nordblanc Bokszer NBWPM7570_CRN - termékleírás

Férfi szigetelés multi-sport softshell nadrág Nordblanc Bokszer NBWPM7570_CRN Férfi NORDBLANC KNUCKLE nadrág, amely softshell és powerfleece kombinációjából készült. Sífutáshoz vagy téli kerékpározáshoz tervezték. Nadrág sífutáshoz és téli kerékpározáshoz. Az elülső rész SOFTSHIELD® 10000szélállósoftshell anyagból készült gyapjúval, a hátsó rész szigetelt, gyorsan száradó, magas hőszigetelő anyagból készült rugalmas POWERFLEECE anyagból készült. Ennek a konstrukciónak köszönhetően a nadrágok könnyű és tökéletesen alkalmazkodó. Nem korlátozzák a mozgást, és számos funkcionális mint például a praktikus hátsó zseb, a lábak csúszásgátlóval vagy fényvisszaverő elemekkel. Előnyök:LélegzőSegít szabályozni a testhőmérsékletet, és tökéletes hőkomfortot biztosít bármilyen időjárás esetén. Gyorsan száradóFelszívja a felesleges nedvességet és elvezeti az izzadságot, amely gyorsabban elpárolog, és mindig szárazon és kényelmesen tartja Önt. ElasztikusA rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. Fényvisszaverő elemek A fényvisszaverő elemek sokszor növelik láthatóságát sötétben és sötétben. Vízálló A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. Technológia: DRYFOR® Funkcionális szál, amely tökéletesen felszívja a test nedvességét és elvezeti a nedvességet az izzadtságot. A felületén lévő mikrobarázdáknak köszönhetően a nedvesség hatékonyan elvezetődik a az anyag külső oldalára, ahol gyorsan elpárolog, így a bőrt nem éri el a nedvesség szárazon és kényelmesen. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy az anyag a testhőmérséklet tökéletes szabályozását. SOFTSHIELD® TERATEX® 10000 Funkcionális kültéri anyag az igényes természetjárók számára tevékenységek. Fő előnyei a rugalmasság, a hőszigetelés, a kiváló szél- és vízálló, valamint tökéletes légáteresztő képesség. Az anyag háromrétegű laminátumból áll, ahol a megfelelő anyagkombináció létrehozza a egy könnyű, puha, rugalmas softshell anyagot, amely kiváló hőszigeteléssel rendelkezik. POWERFLEECE Könnyű, nagyon rugalmas anyag, belülről mikroszálas belülről őrölt a fokozott hőszigetelés és kényelem érdekében. Kívülről sima és nagyon kellemes tapintású, kiváló hőszigetelést és védelmet nyújt a széllökések ellen Nadrágok » Sport nadrág » Férfi szigetelés multi-sport softshell nadrág Nordblanc Bokszer NBWPM7570_CRN

Termék Férfi szigetelés multi-sport softshell nadrág Nordblanc Bokszer NBWPM7570_CRN termékcsoporthoz tartozik Férfi nadrág, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi szigetelés multi-sport softshell nadrág Nordblanc Bokszer NBWPM7570_CRN - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Férfi nadrág
MárkaNordblanc

Férfi szigetelés multi-sport softshell nadrág Nordblanc Bokszer NBWPM7570_CRN - ár és elérhetőség előzményei

Férfi szigetelés multi-sport softshell nadrág Nordblanc Bokszer NBWPM7570_CRN - egyéb érdekes termékek

Férfi szigetelés multi-sport softshell nadrág Nordblanc Bokszer NBWPM7570_CRN - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?