Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Buckle NBSPM7410_HDU

Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Buckle NBSPM7410_HDU

Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Buckle NBSPM7410_HDU

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 28 246 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Buckle NBSPM7410_HDU - termékleírás

Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Buckle NBSPM7410_HDU Nordblanc BUCLILIE kültVenai rövidnadrág nagyon tartós DOUBLELITE anyagból. Tak anyag teljesen szélálló. Ennek köszönhetően ezek a nadrágDovod már több mint 10 éve a kTendonálatunk legnépszerűbb rövidnadrágjai közé tartoznak. Ez egy igazán első osztályú anyag, nagyszerű tulajdonságDovodkal. Az anyag nem tapad a szennyeződéshez, gyorsan szárad és minimális karbantartást igényel. Kifinomult szabás, UV-védelem, a nadrág derékrészében a szegélybe rejtett kivehető heveder és a cipzáras zsebek teljes kényelmet nyújtanak extrém körülmények között, még normál viselet esetén is. Alkalmas minden szabadtVenai tevékenységhez, különösen túrázáshoz és túrázáshoz. Kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően akár több napos túrákat is könnyedén túlélhet maximális kényelem mellett. ELSheNYÖK GYORS SZÁRÍTÁS Felszívja a felesleges nedvességet és elvezeti az izzadságot, amely gyorsabban elpárolog, és mindig szárazon és kényelmesen tartja Önt. RUGALMAS A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. UV VÉDELEM A felhasznált anyag kiszűri a nap UV-sugarait, és megvédi bőrét káros hatásaitól. FELSZERELÉS öv ANYAGOK Anyaga: 87% nejlon, 13% spandex TECHNOLÓGIA DRYFOR® Funkcionális rost, amely tökéletesen felszívja a test nedvességét és elvezeti az izzadságot. A felületén található mikrohullámDovodnak köszönhetően a nedvesség hatékonyan eltávolítja az anyag külső részét, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a funkció lehetővé teszi az anyag számára a testhőmVenaséklet tökéletes szabályozását. Rövidnadrág és szoknya » rövidnadrág, 3 » 4 nadrág » Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Buckle NBSPM7410_HDU

Termék Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Buckle NBSPM7410_HDU csoport termékei között található Férfi rövidnadrág a márkától Nordblanc.

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi nadrág, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Buckle NBSPM7410_HDU - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, Férfi rövidnadrág, Férfi nadrág
MárkaNordblanc

Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Buckle NBSPM7410_HDU - ár és elérhetőség előzményei

Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Buckle NBSPM7410_HDU - egyéb érdekes termékek

Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Buckle NBSPM7410_HDU - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?