Férfi szabadtéri rövidnadrág Nordblanc Cipzáras kék NBSPM7621_NOM

Férfi szabadtéri rövidnadrág Nordblanc Cipzáras kék NBSPM7621_NOM

Férfi szabadtéri rövidnadrág Nordblanc Cipzáras kék NBSPM7621_NOM

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 31 938 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi szabadtéri rövidnadrág Nordblanc Cipzáras kék NBSPM7621_NOM - termékleírás

Férfi szabadtéri rövidnadrág Nordblanc Cipzáras kék NBSPM7621_NOM Férfi outdoor rövidnadrág NORDBLANC ZIPPED sztreccs anyagból DOUBLELITE - DOUBLE WEAVE gyorsan száradó DRYFOR® kezeléssel.Outdoor rövidnadrág NORDBLANC ZIPPED nagyon tartós DOUBLELITE anyagból. Ez az anyag teljesen szélálló. Ennek köszönhetően ez a nadrág több mint 10 éve a legnépszerűbb rövidnadrágok közé tartozik a kínálatunkban. Ez egy igazán első osztályú anyag, nagyszerű tulajdonságokkal. Az anyag szennyeződésmentes, gyorsan szárad és minimális karbantartást igényel. A kifinomult szabás, az UV-védelem, a derékszíjba rejtett levehető derékpánt és a cipzáras zsebek teljes kényelmet biztosítanak extrém körülmények között és normál viselet során is. Alkalmas minden szabadtéri tevékenységhez, különösen a túrázáshoz és a hegyekben való gyalogláshoz. Kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően könnyedén túlélheti a többnapos túrázást is maximális kényelemben. Előnyök: Lélegző Segít szabályozni a testhőmérsékletet, és tökéletes hőkomfortot biztosít bármilyen időjárás esetén. Gyorsan száradóFelszívja a felesleges nedvességet és elvezeti az izzadságot, amely gyorsabban elpárolog, és mindig szárazon és kényelmesen tartja Önt.Elasztikus A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során.UV védelem A felhasznált anyag kiszűri a nap UV-sugarait, és megvédi a bőrt káros hatásaitól. Technológia: DRYFOR® Funkcionális szál, amely felszívja a test nedvességét és elvezeti az izzadságot. A felületén található mikrohullámoknak köszönhetően a nedvesség hatékonyan távozik az anyag külső részéről, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a funkció lehetővé teszi az anyag számára a testhőmérséklet tökéletes szabályozását. KETTŐS SZÖVÉS Könnyű, tartós anyag, amely kifejezetten kettős szövésű. Fő előnye a nagy szilárdság, tartósság és rugalmasság. Kiváló ellenállást biztosít a széllökésekkel szemben. Természetesen rendkívül légáteresztő, gyorsan száradó DRYFOR kezeléssel és UV-védelemmel rendelkezik. Rövidnadrág és szoknya » rövidnadrág, 3 » 4 nadrág » Férfi szabadtéri rövidnadrág Nordblanc Cipzáras kék NBSPM7621_NOM

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi rövidnadrág a márkától Nordblanc.

Termék Férfi szabadtéri rövidnadrág Nordblanc Cipzáras kék NBSPM7621_NOM termékcsoporthoz tartozik Férfi nadrág, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi szabadtéri rövidnadrág Nordblanc Cipzáras kék NBSPM7621_NOM - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, Férfi rövidnadrág, Férfi nadrág
MárkaNordblanc

Férfi szabadtéri rövidnadrág Nordblanc Cipzáras kék NBSPM7621_NOM - ár és elérhetőség előzményei

Férfi szabadtéri rövidnadrág Nordblanc Cipzáras kék NBSPM7621_NOM - egyéb érdekes termékek

Férfi szabadtéri rövidnadrág Nordblanc Cipzáras kék NBSPM7621_NOM - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?