Férfi sínadrág OFF-PISTE bordó NBWP7764_CTE

Férfi sínadrág OFF-PISTE bordó NBWP7764_CTE

Férfi sínadrág OFF-PISTE bordó NBWP7764_CTE

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 47 571 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi sínadrág OFF-PISTE bordó NBWP7764_CTE - termékleírás

Férfi sínadrág OFF-PISTE bordó NBWP7764_CTE Férfi NORDBLANC OFF-PISTE síelőnadrág TORAY DERMIZAX™ sztreccs anyagból, magas vízállósággal és légáteresztő képességgel. TORAY DERMIZAX™ sztreccs anyagból készült, fejlett funkcionális tulajdonságokkal rendelkező, csúcsminőségű síelőnadrág, amelyet mindenekelőtt a magas légáteresztő képesség és a vízállóság jellemez, amelyet a víz behatolását megakadályozó, ragasztott varratok fokoznak. A sztreccs anyag nem korlátozza a mozgást, így a nadrág tökéletesen funkcionális síeléshez vagy snowboardozáshoz. Derékpánt feszítő pántokkal a derékpánt meghúzásához vagy lazításához. A nadrág levehető nadrágtartókkal, előre megformázott lábszárral (síbakancs-állás alakjában) és csúszásmentes belső szárral rendelkezik, amelyet a bakancs fölé kell húzni, hogy megakadályozza a hó bejutását. Felső anyag 100% poliészter - DERMIZAX® Bélés 100% poliészter   Nadrágok » Ski nadrág » Férfi sínadrág OFF-PISTE bordó NBWP7764_CTE

Termék Férfi sínadrág OFF-PISTE bordó NBWP7764_CTE termékcsoporthoz tartozik Férfi nadrág, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi sínadrág OFF-PISTE bordó NBWP7764_CTE - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Borda, Férfi nadrág
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Férfi sínadrág OFF-PISTE bordó NBWP7764_CTE - ár és elérhetőség előzményei

Férfi sínadrág OFF-PISTE bordó NBWP7764_CTE - egyéb érdekes termékek

Férfi sínadrág OFF-PISTE bordó NBWP7764_CTE - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?