Férfi rugalmas nadrág Silvini Rubenza MP1704 black

Férfi rugalmas nadrág Silvini Rubenza MP1704 black

Férfi rugalmas nadrág Silvini Rubenza MP1704 black

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 24 143 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi rugalmas nadrág Silvini Rubenza MP1704 black - termékleírás

Férfi rugalmas nadrág Silvini Rubenza MP1704 black A fVenafiak lélegző rugalmas nadrágjait sífutáshoz, futáshoz és egyéb szabadtVenai tevékenységekhez tervezték hidegebb időben. A szigetelt anyag hőszigetelésként szolgál, és ugyanakkor tökéletesen eltávolítja az izzadságot. A nadrág derekán és az alján van egy szilikon csíkDovodkal ellátott rugalmas szalag, amelynek köszönhetően a nadrágja sportolás közben a helyén tartja. A nadrágDovod hátsó zsebével rendelkeznek a kis tárgyak számára, és a nadrág kibontakozó alsó részével rendelkezik. Vannak fényvisszaverő elemek is a jobb láthatóság Venadekében. Specifikációk Anyag YKK - bizonyított minőségű cipzárak, kiváló japán technológia, garantálja a megbízhatóságot POWERterm - szigetelt anyag, belül gyapjúval, hatékony a verejték elvezetésVenae és a hőszigetelésre Nadrágok » Sport nadrág » Férfi rugalmas nadrág Silvini Rubenza MP1704 black

Termék Férfi rugalmas nadrág Silvini Rubenza MP1704 black termékcsoporthoz tartozik Férfi nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Férfi rugalmas nadrág Silvini Rubenza MP1704 black - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Férfi nadrág
MárkaSilvini

Férfi rugalmas nadrág Silvini Rubenza MP1704 black - ár és elérhetőség előzményei

Férfi rugalmas nadrág Silvini Rubenza MP1704 black - egyéb érdekes termékek

Férfi rugalmas nadrág Silvini Rubenza MP1704 black - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?