Férfi rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 puncs / fekete

Férfi rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 puncs / fekete

Férfi rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 puncs / fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 23 175 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 puncs / fekete - termékleírás

Férfi rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 puncs / fekete Az Enduro rövidnadrágot Michal Prokop-al együttműködve úgy terveztük, hogy a legkeményebb pályákon is megállja a helyét. A terepjáró rövidnadrág nagyon könnyű és rugalmas anyagból készült. A hátrész anatómiailag formázott és sztreccs panellel rendelkezik, hogy maximális mozgásszabadságot biztosítson lovaglás közben. Az igazi lovas kényelem érdekében a derékrész szilikon elemekkel rugalmas, így a nadrág nem nyom sehol, és a helyén marad lovaglás közben. Más kerékpáros rövidnadrágokhoz képest a Fabriona speciális csattal rendelkezik a derékrészen, amely lehetővé teszi a derék szélességének gyors és egyszerű beállítását. Az elülső zsebeket inkább oldalt varrják, hogy tartalmuk ne korlátozza Önt lovaglás közben. A rövidnadrág belső combján perforált szellőzés található, a hátoldalán pedig egy finom grafika fényvisszaverő nyomtatással. A rövidnadrághoz megvásárolhatja az egyik belső bélést, amelyet egyszerűen a belső hurkok segítségével rögzíthet. Javasoljuk, hogy a Fabriona rövidnadrágot Banari vagy Inner Pro béléssel kombinálja. Az egész napos lovagláshoz a Fabriona rövidnadrág a megfelelő választás. Specifikációk fényvisszaverő elemek húzózsinór a derékban csúszásgátló szilikoncsík Anyag YKK - bevált minőségű cipzárak, japán csúcstechnológia, garancia a megbízhatóságra Nadrágok » Sport nadrág » Férfi rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 puncs / fekete

Termék Férfi rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 puncs / fekete csoport termékei között található Férfi rövidnadrág a márkától Silvini.

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Férfi rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 puncs / fekete - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, Férfi rövidnadrág, Férfi nadrág
MárkaSilvini

Férfi rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 puncs / fekete - ár és elérhetőség előzményei

Férfi rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 puncs / fekete - egyéb érdekes termékek

Férfi rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 puncs / fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?