Férfi rövidnadrág primaloft Silvini Hordó MP1303 tengerész-felhő

Férfi rövidnadrág primaloft Silvini Hordó MP1303 tengerész-felhő

Férfi rövidnadrág primaloft Silvini Hordó MP1303 tengerész-felhő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 37 000 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi rövidnadrág primaloft Silvini Hordó MP1303 tengerész-felhő - termékleírás

Férfi rövidnadrág primaloft Silvini Hordó MP1303 tengerész-felhő A férfi primaloft Sud rövidnadrág alkalmas sífutáshoz vagy más sportokhoz hideg-, szél- és esőálló külső nadrágként. Vékony ruhanadrágként használják overál vagy overall fölött. A nadrág keskeny szabása a térd fölé nyúlik. A nadrág fő anyaga nagyon vékony, erős és 100% nejlonból készült. A nadrágot egy vékony, de meleg réteg Prima Loft Silver szigetelés (100% poliészter) szigeteli, melynek súlya 40g/m2. A nadrág elöl cipzárral, húzózsinórral és két oldalsó zsebbel rendelkezik, fényvisszaverő csíkkal. A hosszú oldalsó cipzáraknak köszönhetően a rövidnadrág a bakancs vagy a síléc levétele nélkül felvehető vagy levehető. fényvisszaverő elemek elasztikus nadrág hátulja teljes oldalsó cipzár két oldalsó zseb Anyag primaloftszintetikus hőszigetelő anyag a Prima loft . Rugalmas, jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, mivel a speciálisan kezelt szálak nem szívják magukba a nedvességet. Az anyag még nedves állapotban is megtartja a hőt. Tulajdonságait tekintve a tollakhoz hasonló. Rövidnadrág és szoknya » rövidnadrág, 3 » 4 nadrág » Férfi rövidnadrág primaloft Silvini Hordó MP1303 tengerész-felhő

Termék Férfi rövidnadrág primaloft Silvini Hordó MP1303 tengerész-felhő termékcsoporthoz tartozik Férfi rövidnadrág a márkától Silvini.

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Férfi rövidnadrág primaloft Silvini Hordó MP1303 tengerész-felhő - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, Férfi rövidnadrág, Férfi nadrág
MárkaSilvini

Férfi rövidnadrág primaloft Silvini Hordó MP1303 tengerész-felhő - ár és elérhetőség előzményei

Férfi rövidnadrág primaloft Silvini Hordó MP1303 tengerész-felhő - egyéb érdekes termékek

Férfi rövidnadrág primaloft Silvini Hordó MP1303 tengerész-felhő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?