Férfi rövidnadrág NORDBLANC newim NBSPM6856_ARZ

Férfi rövidnadrág NORDBLANC newim NBSPM6856_ARZ

Férfi rövidnadrág NORDBLANC newim NBSPM6856_ARZ

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 18 400 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi rövidnadrág NORDBLANC newim NBSPM6856_ARZ - termékleírás

Férfi rövidnadrág NORDBLANC newim NBSPM6856_ARZ leírás A mindennapi használatra tervezett ingek. Mindent megteszünk, amit a kültVenai nadrágról tudunk, és beállíthatjuk őket a városi vagy munkás nadrág létrehozásához. A külső nadrág kényelme és a 'civil' nadrág megjelenése. Megfelelően kiSelectott rugalmas anyag, amelyet egy konkrét kettős szövésű eljárással gyártanak, amely ellenáll a szél hatásának. UV szűrővel is rendelkezik. előnyök UV védelem Az alkalmazott anyag a napsugárzás UV sugarait szűrte és védi a bőrt a káros hatásDovodtól. rugalmas A rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet minden tevékenységben. szélálló Ez ellenáll az erős szélütéseknek, és kényelmesen tartja magát még feszült időjárási körülmények között és kihívásDovodkal teli helyzetekben is. AnyagDovod és karbantartás Anyag: 97% poliészter 3% elasztán A sport és a műszaki ruházat tartósságának megőrzése Venadekében ügyelni kell arra, hogy ez különösen attól függ, hogy milyen anyagot és jellemzőket tartalmaznak a termék. Rövidnadrág és szoknya » rövidnadrág, 3 » 4 nadrág » Férfi rövidnadrág NORDBLANC newim NBSPM6856_ARZ

Termék Férfi rövidnadrág NORDBLANC newim NBSPM6856_ARZ termékcsoporthoz tartozik Férfi rövidnadrág a márkától Nordblanc.

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi nadrág, a márkához tartozik Nordblanc.

Termék Férfi rövidnadrág NORDBLANC newim NBSPM6856_ARZ termékcsoporthoz tartozik Férfi ingek, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi rövidnadrág NORDBLANC newim NBSPM6856_ARZ - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
nagyságXXXL
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, Ingek, Férfi rövidnadrág, Férfi nadrág, Férfi ingek
MárkaNordblanc

Férfi rövidnadrág NORDBLANC newim NBSPM6856_ARZ - ár és elérhetőség előzményei

Férfi rövidnadrág NORDBLANC newim NBSPM6856_ARZ - egyéb érdekes termékek

Férfi rövidnadrág NORDBLANC newim NBSPM6856_ARZ - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?