Férfi pulóver Silvini Fokozat MJ1714 rubinzöld

Férfi pulóver Silvini Fokozat MJ1714 rubinzöld

Férfi pulóver Silvini Fokozat MJ1714 rubinzöld

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 23 175 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi pulóver Silvini Fokozat MJ1714 rubinzöld - termékleírás

Férfi pulóver Silvini Fokozat MJ1714 rubinzöld Univerzális férfi melegítőfelső alkalmas sífutáshoz, síeléshez, hegymászáshoz, futáshoz, valamint más szabadtéri tevékenységekhez. A kapucnis pulóver eleje primaloft szigeteléssel van ellátva, míg a hátoldal vékony, légáteresztő anyagból készült, amely megakadályozza az izzadást aktív mozgás közben. Anatómiailag formázott ujjakkal rendelkezik, amelyek hüvelykujjnyílással ellátott mandzsettával vannak ellátva. A Grado a Dirillo gyengébb és rugalmasabb változata. Specifikációk fényvisszaverő elemek az alsó él letöltése hosszú fő cipzár dupla ujjbegy mandzsetta két hátsó zseb rugalmas anyagból készült oldalsó panelek szigetelt gyapjú anyaggal Paraméterek MELEGÍTŐ PROSPECTIVITY SLIM FIT OPPORTUNITY Anyag YKK - bevált minőségű cipzárak, japán csúcstechnológia, garancia a megbízhatóságra POWERterm - szigetelt anyag gyapjúval a belsejében, hatékony izzadságelvezető és hőszigetelő hatású primaloft - szintetikus hőszigetelő anyag a Prima loft . Rugalmas, jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, mivel a speciálisan kezelt szálak nem szívják magukba a nedvességet. Az anyag még nedves állapotban is megtartja a hőt. Tulajdonságait tekintve a tollakhoz hasonló. Évszakok tavasz, ősz, tél Sport sífutás, szabadtéri, kerékpározás Pulóverek és kardigánok » Cipzáros pulóverek, kardigánok » Férfi pulóver Silvini Fokozat MJ1714 rubinzöld

Termék Férfi pulóver Silvini Fokozat MJ1714 rubinzöld csoport termékei között található Férfi pulóverek, a márkához tartozik Silvini.

Férfi pulóver Silvini Fokozat MJ1714 rubinzöld - termék paraméterei

nagyság4XL
nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
KategóriaPulóverek, Férfi pulóverek, Kardigánok, Sífutás
MárkaSilvini

Férfi pulóver Silvini Fokozat MJ1714 rubinzöld - ár és elérhetőség előzményei

Férfi pulóver Silvini Fokozat MJ1714 rubinzöld - egyéb érdekes termékek

Férfi pulóver Silvini Fokozat MJ1714 rubinzöld - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?