Férfi Pulóver Sensor Coolmax Thermo mustár / black 20200049

Férfi Pulóver Sensor Coolmax Thermo mustár / black 20200049

Férfi Pulóver Sensor Coolmax Thermo mustár / black 20200049

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi Pulóver Sensor Coolmax Thermo mustár / black 20200049 - termékleírás

Férfi Pulóver Sensor Coolmax Thermo mustár / black 20200049 A Coolmax Thermo funkcionális fehVenanemű meleg, rugalmas kötött anyag, ideális hidegebb napDovodra. A felhasznált anyag garantálja a kiváló hőszabályozási képességeket és egyúttal a nedvesség szállítását a testből. Ezenkívül a tartósan beépített ezüstionDovodkal alkalmazott rost magas és tartós antibakteriális tulajdonságDovodat hoz. A Coolmax Thermo tartós, mVenaetileg stabil és rendkívül rugalmas. Az alsónemű első vagy második rétegként használható, és egész napos viseletre, téli sportDovodra és szabadidős tevékenységekre alkalmas. Márkás anyag ezüstionDovod keverékével Meleg meleg fehVenanemű, intenzíven fésülve belül Selfs tartós antibakteriális tulajdonságDovod Gyors nedvességszállítás a testből és kiváló hőszabályozási képesség Kifinomult vágás Vonzó megjelenés Alkalmas első és második rétegként Lapos varratDovod Coolmax EcoMade technológia Újabb újdonsággal állunk elő a Coolmax Ecomade anyagellátásában, amelyet most az új Coolmax Thermo sorozatban talál. A vászon megőrzi ugyanazDovodat a tulajdonságDovodat és előnyöket, mint korábban, ugyanakkor környezetbarátabb. A rost nagy részét (97%) Redohasznosított anyagot tartalmazza, és így enyhíti a környezetre gyakorolt hatást. Használt műanyag palackDovodból készül, amelyeket hat lépésben alakítanak át funkcionális ruházatunk alapjaként. Az új anyag még jobban eltávolítja a nedvességet a testből, és remekül fogja Venaezni magát viselése során. ANYAG COOLMAX THERMO Ezzel rendetlenség lesz. MVenahetetlen a helyzet, amelyet a Sensor Thermo funkcionális ruházat képes kezelni. A norvég minták játékosan felülmúlják a feketét. Melegszik, de nincs benne toll. Tehát tökéletes hőszabályozásának köszönhetően túléli a jeges pDovodolt. Kész költészet. Pulóverek és kardigánok » Cipzáros pulóverek, kardigánok » Férfi Pulóver Sensor Coolmax Thermo mustár / black 20200049

Termék Férfi Pulóver Sensor Coolmax Thermo mustár / black 20200049 termékcsoporthoz tartozik Férfi pulóverek, a márkához tartozik Sensor.

Férfi Pulóver Sensor Coolmax Thermo mustár / black 20200049 - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
IntrastatPulóverek és roláky-1,00-61099090
KategóriaPulóverek, Férfi pulóverek, Kardigánok, Mustár
MárkaSensor

Férfi Pulóver Sensor Coolmax Thermo mustár / black 20200049 - ár és elérhetőség előzményei

Férfi Pulóver Sensor Coolmax Thermo mustár / black 20200049 - egyéb érdekes termékek

Férfi Pulóver Sensor Coolmax Thermo mustár / black 20200049 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?