Férfi pulóver Silvini Dirilo MJ1310 fekete

Férfi pulóver Silvini Dirilo MJ1310 fekete

Férfi pulóver Silvini Dirilo MJ1310 fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 32 714 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi pulóver Silvini Dirilo MJ1310 fekete - termékleírás

Férfi pulóver Silvini Dirilo MJ1310 fekete A Dirilo egy férfi lélegző kapucnis pulóver, amely szigetelt anyagból készült POWERtherm , amely belülről fésült. Az elülső rész szigetelt PrimaLoft® Silver 40g. A pulóver anatómiailag formázott ujjakkal rendelkezik, fényvisszaverő elemek és a szegély rugalmas pánttal összehúzható. Alkalmas síeléshez és más szabadtéri tevékenységekhez. Felső öngyújtóként is hordható rétegként vagy második szigetelő rétegként. fényvisszaverő elemek az alsó él letöltése hosszú fő cipzár dupla ujjbegy mandzsetta két hátsó zseb rugalmas anyagból készült oldalsó panelek szigetelt gyapjú anyaggal Évszakok: tavasz, ősz, tél Sport: sífutás, szabadtéri Pulóverek és kardigánok » Cipzáros pulóverek, kardigánok » Férfi pulóver Silvini Dirilo MJ1310 fekete

Termék Férfi pulóver Silvini Dirilo MJ1310 fekete csoport termékei között található Férfi pulóverek, a márkához tartozik Silvini.

Férfi pulóver Silvini Dirilo MJ1310 fekete - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
KategóriaPulóverek, Férfi pulóverek, Kardigánok
MárkaSilvini

Férfi pulóver Silvini Dirilo MJ1310 fekete - ár és elérhetőség előzményei

Férfi pulóver Silvini Dirilo MJ1310 fekete - egyéb érdekes termékek

Férfi pulóver Silvini Dirilo MJ1310 fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?