Férfi kültéri rövidnadrág Nordblanc Allday NBSPM7411_CRN

Férfi kültéri rövidnadrág Nordblanc Allday NBSPM7411_CRN

Férfi kültéri rövidnadrág Nordblanc Allday NBSPM7411_CRN

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 28 246 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi kültéri rövidnadrág Nordblanc Allday NBSPM7411_CRN - termékleírás

Férfi kültéri rövidnadrág Nordblanc Allday NBSPM7411_CRN Kültéri rövidnadrág Nordblanc AL LDAY rendkívül tartós DOUBLELITE anyagból . Ez az anyag teljesen szélálló. Ennek köszönhetően ez a nadrág több mint 10 éve a legnépszerűbb rövidnadrágok közé tartozik kínálatunkban. Ez egy igazán első osztályú anyag, nagyszerű tulajdonságokkal. Az anyag nem ragadja meg a szennyeződéseket, gyorsan szárad és teljesen minimális karbantartást igényel. A kifinomult szabás, az UV-védelem és a cipzáras zsebek teljes kényelmet biztosítanak extrém körülmények között és normál viselet során is. Alkalmas minden szabadtéri tevékenységhez, különösen túrázáshoz és hegyi gyalogláshoz. Kiváló tulajdonságainak köszönhetően könnyedén túlélheti a többnapos túrázást maximális kényelemben ELŐNYÖK GYORSAN SZÁRADÓ Felszívja a felesleges nedvességet és elvezeti az izzadságot, ami gyorsabban elpárolog, így mindig száraz és kényelmes marad STRETCHY A rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgásszabadságot és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során UV-VÉDELEM A felhasznált anyag megszűri a nap UV-sugárzását, és megvédi a bőrét azok káros hatásaitól ANYAGOK 87% nylon 13% spandex TECHNOLÓGIA DRYFOR® Funkcionális szál, amely tökéletesen felszívja a testnedvességet és elvezeti az izzadságot. A felületén található mikrobarázdáknak köszönhetően a nedvesség hatékonyan az anyag külső oldalára kerül, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr szárazon és kényelmesen marad. Ez a tulajdonsága lehetővé teszi, hogy az anyag tökéletes testhőmérséklet-szabályozást biztosítson Rövidnadrág és szoknya » rövidnadrág, 3 » 4 nadrág » Férfi kültéri rövidnadrág Nordblanc Allday NBSPM7411_CRN

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi rövidnadrág a márkától Nordblanc.

Termék Férfi kültéri rövidnadrág Nordblanc Allday NBSPM7411_CRN termékcsoporthoz tartozik Férfi nadrág, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi kültéri rövidnadrág Nordblanc Allday NBSPM7411_CRN - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, Férfi rövidnadrág, Férfi nadrág
MárkaNordblanc

Férfi kültéri rövidnadrág Nordblanc Allday NBSPM7411_CRN - ár és elérhetőség előzményei

Férfi kültéri rövidnadrág Nordblanc Allday NBSPM7411_CRN - egyéb érdekes termékek

Férfi kültéri rövidnadrág Nordblanc Allday NBSPM7411_CRN - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?