Férfi könnyűsúlyú outdoor rövidnadrág Nordblanc Sportember kék NBSPM7623_KLR

Férfi könnyűsúlyú outdoor rövidnadrág Nordblanc Sportember kék NBSPM7623_KLR

Férfi könnyűsúlyú outdoor rövidnadrág Nordblanc Sportember kék NBSPM7623_KLR

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 18 400 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi könnyűsúlyú outdoor rövidnadrág Nordblanc Sportember kék NBSPM7623_KLR - termékleírás

Férfi könnyűsúlyú outdoor rövidnadrág Nordblanc Sportember kék NBSPM7623_KLR Férfi ultrakönnyű outdoor rövidnadrág NORDBLANC SPORTSMAN elasztikus anyagból, gyorsan száradó DRYFOR® kezeléssel.Az elasztikus anyagból készült outdoor rövidnadrág nagyon könnyű és légáteresztő, így szinte nem is érzed magadon. A DRYFOR® gyorsan száradó kezelés elvezeti az izzadságot és a nedvességet. Keen Bármilyen igényes is legyen az utazás, száraz és kényelmes marad az egész út során. Különösen nyáron fogja használni őket a különböző tevékenységekhez. Előnyök: A ruhákat a nyári időszakban is használhatja: Lélegző Segít szabályozni a testhőmérsékletet és tökéletes hőkomfortot biztosít bármilyen időjárási körülmények között. Gyorsan száradóFelszívja a felesleges nedvességet és elvezeti az izzadságot, amely gyorsabban elpárolog, és mindig szárazon és kényelmesen tartja Önt.Elasztikus A rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgásszabadságot és a maximális kényelmet bármilyen tevékenységhez.Alacsony súly A könnyű anyag kényelmet és korlátlan mozgást biztosít. UV védelem A felhasznált anyag kiszűri a nap UV-sugarait, és megvédi a bőrt káros hatásaitól. Technológia: DRYFOR® Funkcionális szál, amely felszívja a test nedvességét és elvezeti az izzadságot. A felületén található mikrohullámoknak köszönhetően a nedvesség hatékonyan távozik az anyag külső részéről, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a funkció lehetővé teszi az anyag számára a testhőmérséklet tökéletes szabályozását. Rövidnadrág és szoknya » rövidnadrág, 3 » 4 nadrág » Férfi könnyűsúlyú outdoor rövidnadrág Nordblanc Sportember kék NBSPM7623_KLR

Termék Férfi könnyűsúlyú outdoor rövidnadrág Nordblanc Sportember kék NBSPM7623_KLR csoport termékei között található Férfi rövidnadrág a márkától Nordblanc.

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi nadrág, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi könnyűsúlyú outdoor rövidnadrág Nordblanc Sportember kék NBSPM7623_KLR - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, Férfi rövidnadrág, Férfi nadrág
MárkaNordblanc

Férfi könnyűsúlyú outdoor rövidnadrág Nordblanc Sportember kék NBSPM7623_KLR - ár és elérhetőség előzményei

Férfi könnyűsúlyú outdoor rövidnadrág Nordblanc Sportember kék NBSPM7623_KLR - egyéb érdekes termékek

Férfi könnyűsúlyú outdoor rövidnadrág Nordblanc Sportember kék NBSPM7623_KLR - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?