Férfi könnyű vízálló softshell nadrág Nordblanc HARDPACK kék NBWPM7777_MRA

Férfi könnyű vízálló softshell nadrág Nordblanc HARDPACK kék NBWPM7777_MRA

Férfi könnyű vízálló softshell nadrág Nordblanc HARDPACK kék NBWPM7777_MRA

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 27 873 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi könnyű vízálló softshell nadrág Nordblanc HARDPACK kék NBWPM7777_MRA - termékleírás

Férfi könnyű vízálló softshell nadrág Nordblanc HARDPACK kék NBWPM7777_MRA A könnyű softshell nadrág nagyon könnyű, kiváló minőségű, háromrétegű SOFTSHIELD®10000 membrán anyagból készült, és nagyszerű védelmet nyújt a kültéri környezetben. Szélálló, vízálló, tökéletesen rugalmas és alkalmazkodik a mozgáshoz. A magas sztreccs anyag nagyon kényelmessé teszi őket. Minden sporthoz és szabadtéri tevékenységhez használható, jó és rossz időben egyaránt. A nadrág tökéletesen kidolgozott, vízálló cipzárral és csúszásgátló szalagokkal, valamint elasztikus gumival van ellátva a lábszár alsó szegélyén. Ezek a nadrágok sokoldalúságuk miatt népszerűek, használhatod őket túrázáshoz, futáshoz, kerékpározáshoz vagy sífutáshoz. VÍZÁLLÓ A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. LÉGZHETŐ Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. RUGALMAS A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. TÜKRÖZŐ ELEMEK A fényvisszaverő elemek sokszor növelik láthatóságát sötétben és sötétben. CSÚSZÁSGÁTLÓ ELEMEK A csúszásgátló elemek erősen tapadó felülete megakadályozza a ruhadarabok nem kívánt elmozdulását azáltal, hogy ott tartja őket, ahol a ruhadarabnak kívánatos. Megakadályozzák például a kerékpáros pólók, a síelőnadrágok belső szárának felcsavarodását stb. FELSZERELÉS biztonsági fényvisszaverő elemek vízálló cipzárak rugalmas a lábszár szegélyén a jobb vízhatlanság érdekében szellőző cipzárak a combokon DRYFOR® Funkcionális rost, amely tökéletesen felszívja a test nedvességét és elvezeti az izzadságot. A felületén található mikrohullámoknak köszönhetően a nedvesség hatékonyan távozik az anyag külső részéről, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a funkció lehetővé teszi az anyag számára a testhőmérséklet tökéletes szabályozását. SOFTSHIELD® TERATEX® 10000 Funkcionális kültéri anyag igényes szabadtéri tevékenységekhez. Fő előnyei a rugalmasság, a hőszigetelés, a kiváló szél- és vízálló tulajdonságok, valamint a tökéletes légáteresztő képesség. Az anyag egy háromrétegű laminátumból áll, ahol az anyagok megfelelő kombinációja könnyű, puha, rugalmas, kiváló hőszigeteléssel rendelkező softshellt eredményez. POWERFLEECE Könnyű, nagy rugalmasságú anyag, belülről mikro szálcsiszolt a fokozott hőszigetelés és kényelem érdekében. Kívülről sima és nagyon kellemes tapintású, kiváló hőszigetelést és védelmet nyújt a széllel szemben. 67% poliészter 28% nylon 5% elasztán - SOFTSHIELD® 10000, vízoszlop 10 000 mm, légáteresztő képesség 10 000 g Nadrágok » Sport nadrág » Férfi könnyű vízálló softshell nadrág Nordblanc HARDPACK kék NBWPM7777_MRA

Termék Férfi könnyű vízálló softshell nadrág Nordblanc HARDPACK kék NBWPM7777_MRA termékcsoporthoz tartozik Férfi nadrág, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi könnyű vízálló softshell nadrág Nordblanc HARDPACK kék NBWPM7777_MRA - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Férfi nadrág
MárkaNordblanc

Férfi könnyű vízálló softshell nadrág Nordblanc HARDPACK kék NBWPM7777_MRA - ár és elérhetőség előzményei

Férfi könnyű vízálló softshell nadrág Nordblanc HARDPACK kék NBWPM7777_MRA - egyéb érdekes termékek

Férfi könnyű vízálló softshell nadrág Nordblanc HARDPACK kék NBWPM7777_MRA - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?