Férfi kerékpáros nadrág Silvini Fortore MP1004 fekete

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Fortore MP1004 fekete

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Fortore MP1004 fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 16 825 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Fortore MP1004 fekete - termékleírás

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Fortore MP1004 fekete Férfi sportos FORTORE derekú kerékpáros rövidnadrág széles derékgallérral és csúszásgátló szilikon márkajelzéssel a lábak alján. A széles derékgallér úgy van kialakítva, hogy a nadrágot a megfelelő pozícióban tartsa anélkül, hogy a lovaglás közbeni hosszabb hajlítás során nyomást gyakorolna a hasra. Olyan sportolók számára készültek, akik jól illeszkedő nadrágot szeretnének. Anyaga 65% nejlon és 35% elasztán, így nagyon rugalmas, de erős, ahogy annak lennie kell. Első látásra és kipróbáláskor boldoggá teszik Önt. Ezenkívül kiváló minőségű Coolmax kerékpáros béléssel és több helyen fényvisszaverő elemekkel rendelkeznek a biztonság érdekében. Sportos lovaglásra tervezték őket, akár hosszabb túrákra is, kerékpártípustól függetlenül, mindig teszik a dolgukat, és remekül érzed magad bennük. Anyagösszetétel: eLASZTÁN: 65% POLIAMID 35% ELASZTÁN SZEZON nyár tavasz ANYAG QuatroFLEX Coolmax® Könnyű háló PARAMÉTEREK karcsú szabás rugalmasság Kerékpáros ruházat » Kerékpáros nadrág » Férfi kerékpáros nadrág Silvini Fortore MP1004 fekete

Termék Férfi kerékpáros nadrág Silvini Fortore MP1004 fekete termékcsoporthoz tartozik Férfi nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerékpáros nadrág a márkától Silvini.

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Fortore MP1004 fekete - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Férfi nadrág, Kerékpáros nadrág
MárkaSilvini

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Fortore MP1004 fekete - ár és elérhetőség előzményei

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Fortore MP1004 fekete - egyéb érdekes termékek

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Fortore MP1004 fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?