Férfi kabát SALEWA PEDROC TWR HYB JACKET M. 28693-8621

Férfi kabát SALEWA PEDROC TWR HYB JACKET M. 28693-8621

Férfi kabát SALEWA PEDROC TWR HYB JACKET M. 28693-8621

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 89 286 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi kabát SALEWA PEDROC TWR HYB JACKET M. 28693-8621 - termékleírás

Férfi kabát SALEWA PEDROC TWR HYB JACKET M. 28693-8621 Könnyű, meleg és légáteresztő férfi dzseki a hideg időben végzett magas oktánszámú tevékenységekhez SALEWA PEDROC TWR HYB JACKET M. Leírás: A hegyvidéki tevékenységek során, ahol gyakran váltakozik a gyakori megállás és a gyors gyaloglás őszi és téli körülmények között, a termékadaptáció döntő fontosságú. A Pedroc TirolWool® Responsive Jacket egy könnyű, meleg és légáteresztő kabát hideg körülmények között végzett gyors tevékenységekhez. TirolWool® Responsive - a TirolWool® hibrid szigetelési technológiánkkal készült, amely a szigetelő tulajdonságok és a légáteresztő képesség megfelelő kombinációját biztosítja. A TirolWool® Responsive egyesíti a tiroli hegyi juhok magas lanolin tartalmú gyapjának természetes előnyeit a modern hőszabályozási technológiával. A gyapjú még nedves állapotban is megtartja a hőt, segít szabályozni a testhőmérsékletet és megakadályozza a szagok kialakulását. A Responsive hőre keményedő ásványi anyagok szabadalmaztatott keveréke, amelyeket őrölve és gyantává olvasztva újrahasznosított poliészterszálak magjába ágyaznak. Egyedülálló képessége, hogy a test által sugárzott energiát infravörös fénnyé alakítja, majd idővel átalakítja, tárolja és visszaveri a testbe. Ez fokozza a vérkeringést és a véráramlást, tartósan megőrzi a szigetelő tulajdonságokat és elősegíti a gyorsabb regenerálódást. Az ujjakon és a mellkason egyaránt 50 g TirolWool® Responsive párnázást használunk, könnyű, nejlon, szélálló külső anyagba csomagoljuk, és DWR (vízálló) bevonattal látjuk el. A hónaljpárnák kettős szövésű anyagból készültek Durastertch lehetővé teszi az izzadság elpárolgását és gyors száradását. A kabát szigetelt kapucnival, két cipzáras zsebbel az oldalán és egy biztonsági mellzsebbel rendelkezik, amelyek elegendő tárolóhelyet biztosítanak a kéznél lévő tárgyak számára. Ráadásul ez a kabát elfér az egyik saját oldalzsebében, és bármilyen hátizsákban elfér. Ez a könnyű szigetelő kabát a Salewa Committed terméke, amelyet további környezetbarát és fenntartható szabványok szerint gyártanak a környezeti hatások csökkentése érdekében. Előnyök: A test által leképezett hibrid konstrukció Állítható kapucni Két cipzáras oldalzseb Cipzáras mellzseb Elasztikus mandzsetta Elasztikus szegély Zseb integrált csomagolási megoldással Fényvisszaverő részletek Vízlepergető Szélálló Lélegző Anyag: Fő anyag NYLON WOVEN 20D PFC FREE 41 g/m2 (100%PA) DURASTRETCH BAMBOO PFC FREE BLUESIGN 174 g/m2 (63%PA 27%PL 10%EA) DURASTRETCH DURASTRETCH LIGHT PUNCHED PFC FREE BLUESIGN 96 g/m2 (88%PA (újrahasznosított) 12%EA) DURASTRETCH Bélés NYLON WOVEN DOWNPROOF 20D PFC FREE BLUESIGN 38 g/m2 (100%PA) Fő befejező TARTÓS VÍZLEPERGETŐ - PFC MENTES Töltés TIROL WOOL® RESPONSIVE 50 g/m2 (60%PL 40%WO) TIROL WOOL® TirolWool® Responsive Kabátok » Téli kabátok » Férfi kabát SALEWA PEDROC TWR HYB JACKET M. 28693-8621

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi kabátok a márkától Salewa.

Termék Férfi kabát SALEWA PEDROC TWR HYB JACKET M. 28693-8621 termékcsoporthoz tartozik Férfi dzsekik, a márkához tartozik Salewa.

Ez a termék a kategóriába tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Salewa.

Férfi kabát SALEWA PEDROC TWR HYB JACKET M. 28693-8621 - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Férfi kabátok, Férfi dzsekik, Téli kabátok
MárkaSalewa

Férfi kabát SALEWA PEDROC TWR HYB JACKET M. 28693-8621 - ár és elérhetőség előzményei

Férfi kabát SALEWA PEDROC TWR HYB JACKET M. 28693-8621 - egyéb érdekes termékek

Férfi kabát SALEWA PEDROC TWR HYB JACKET M. 28693-8621 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?