2x12kg Natural Trainer Sensitive No Gluten Adult Medium/Maxi tojás száraz kutyatáp

2x12kg Natural Trainer Sensitive No Gluten Adult Medium/Maxi tojás száraz kutyatáp

2x12kg Natural Trainer Sensitive No Gluten Adult Medium/Maxi tojás száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 52 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x12kg Natural Trainer Sensitive No Gluten Adult Medium/Maxi tojás száraz kutyatáp - termékleírás

Nem ritka, hogy a kutyák érzékenyen reagálnak bizonyos élelmiszer-összetevőkre, különösen a bennük található állati fehérjékre. A Trainer Natural Sensitive Adult Medium/Maxi tojással egy olyan teljes értékű eledel, amely csak egy állati fehérjeforrást, a jól emészthető tojást tartalmazza. Ez hozzájárul a jó emészthetőséghez, csakúgy, mint a gluténtartalmú összetevők hiánya.A közepes és nagytestű fajtájú felnőtt kutyáknak szánt szárazeledel minden fontos tápanyaggal ellátja kedvencét. Vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint prebiotikumokat tartalmaz az emésztés támogatására. Emellett lenmagból és algából származó értékes omega-3 zsírsavakat is tartalmaz.ATrainer Natural Sensitive Adult Medium/Maxi felnőtt táp tojással egy pillantásrateljes értékű szárazeledel felnőtt, közepes és nagytestű fajtájú kutyák számára ( 11 kg)Tojással elkészítve: egyetlen állati fehérjeforrás, jól tolerálható alternatívája a hagyományos hús- vagy fehérjeforrásoknakGluténtartalmú összetevőketnem tartalmaz : alkalmas gluténallergiás és -intoleranciás kutyák számára isTámogatja az emésztést: prebiotikumokat és tiszta természetes ananászkoncentrátumot tartalmazEgészséges és létfontosságú tápanyagokban gazdag: fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazOmega-3 zsírsavakkal: lenmagból és algákból származik, támogathatja a bőrt és a szőrzetetNem tartalmaz hozzáadott cukrotMesterséges színezékektől és tartósítószerektől mentes

2x12kg Natural Trainer Sensitive No Gluten Adult Medium/Maxi tojás száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x12kg Natural Trainer Sensitive No Gluten Adult Medium/Maxi tojás száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

2x12kg Natural Trainer Sensitive No Gluten Adult Medium/Maxi tojás száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?