12kg Natural Trainer Sensitive No Gluten Puppy & Junior lazac száraz kutyatáp

12kg Natural Trainer Sensitive No Gluten Puppy & Junior lazac száraz kutyatáp

12kg Natural Trainer Sensitive No Gluten Puppy & Junior lazac száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 24 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

12kg Natural Trainer Sensitive No Gluten Puppy & Junior lazac száraz kutyatáp - termékleírás

A Natural Trainer Sensitive No Gluten Puppy Junior Medium/Maxi lazaccal kifejezetten a nagy és közepes fajtájú kölyökkutyák és fiatal kutyák táplálkozási igényeinek kielégítésére készült. Egyedüli állati fehérjeforrásként lazacot tartalmaz, és nem tartalmaz gluténtartalmú összetevőket. Ezáltal alkalmas táplálkozási szempontból érzékeny, allergiás és intoleranciás kutyák számára is.A Natural Trainer kutyaszárazeledel teljes kiőrlésű gabonával, prebiotikumokkal és ananászkivonattal készül, és segíthet az emésztés támogatásában. Emellett a kutyatáp élesztőkivonatból származó nukleotidokat tartalmaz, amelyek támogathatják az egészséges védekezőképességet. A receptúra nem tartalmaz hozzáadott cukrot, színezéket vagy tartósítószert. Teljes értékű eledelként alkalmas fiatal kutyák számára 2 hónapos kortól.A Natural Trainer Sensitive Sensitive No Gluten Puppy Junior Medium/Maxi Medium/Maxi lazaccal egy pillantásra: Szárazeledel fiatal, közepes és nagytestű fajtájú kutyák számára (2 hónapos kortól)Egyetlen állati fehérje: lazac mint egyetlen állati fehérjeforrásTeljes kiőrlésű gabonával, prebiotikumokkal + ananászkivonattal: támogathatja az emésztőrendszer működésétGluténmentes formula: megfelelő lehet a vonatkozó allergiával és intoleranciával rendelkező állatok számára isRossz szagok ellen: yucca schidigerát és prebiotikumokat tartalmaz, amelyek segíthetnek a kellemetlen székletszagok csökkentésébenÉlesztőkivonatból származó nukleotidokkal: hozzájárulhat az erős immunrendszerhezLenmag: segíthet az ízületek támogatásábanTeljes értékű és kiegyensúlyozott: alkalmas teljes értékű eledelként a napi etetésreHozzáadott cukor, színezékek és tartósítószereknélkül

12kg Natural Trainer Sensitive No Gluten Puppy & Junior lazac száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

12kg Natural Trainer Sensitive No Gluten Puppy & Junior lazac száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?