Design sarokkanapé Vatusia 314 cm narancssárga - jobb

Design sarokkanapé Vatusia 314 cm narancssárga - jobb

Design sarokkanapé Vatusia 314 cm narancssárga - jobb

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 885 139 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design sarokkanapé Vatusia 314 cm narancssárga - jobb - termékleírás

Design sarokkanapé Vatusia 314 cm narancssárga - jobb Ezzel a Vatusia sarokkanapéval igazi ékszert varázsol belső terébe. Ha megtekinti megérti, mitől különleges. A mozgatható háttámlák kényelmes elhelyezést tesznek lehetővé az üléseken. Kényeztesse magát úgy, ahogy szeretné. A fekete fém lábak tökéletes stabilitást és egyedi varázst biztosítanak a bútornak. A semleges színű dizájn könnyen kombinálható más kiegészítőkkel, bútorokkal, könnyedén beilleszthető különféle belső stílusokba. A kanapé tökéletes kísérője lesz a pihenésnek és a hosszú tévés estéknek, nagyon hamar otthona domináns elemévé válik. A Vatusia minden térben kiemelkedik, és vonzó elemet kölcsönöz az otthonnak. Méret: 314cm x 83cm x 174cm (sz x ma x mé)Anyag: tisztítható szövet (100% poliészter), bükkfa, forgácslapLábak anyag: fémTöltelék: hab, toll, rugóLábak magassága: 16cmSzín: narancssárga, fekete

Termék Design sarokkanapé Vatusia 314 cm narancssárga - jobb termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel Sofahouse, színben 000000, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design sarokkanapé Vatusia 314 cm narancssárga - jobb - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFaipari
KategóriaÉkszerek, ékszerek -, kanapék
MárkaSofahouse
Szín000000
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design sarokkanapé Vatusia 314 cm narancssárga - jobb - ár és elérhetőség előzményei

Design sarokkanapé Vatusia 314 cm narancssárga - jobb - egyéb érdekes termékek

Design sarokkanapé Vatusia 314 cm narancssárga - jobb - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?