Design függőlámpa Daube 85 cm arany

Design függőlámpa Daube 85 cm arany

Design függőlámpa Daube 85 cm arany

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 63 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design függőlámpa Daube 85 cm arany - termékleírás

Daube design függőlámpa arany színben - 85 cm A Daube függőlámpával egy valódi ékszer kerül otthonába. A lámpatest futurisztikus kialakítása elsősorban a 14 szerteágazó szárnak köszönhető, végükön az izzókkal. Aa lámpa magasságát könnyedén állítható, és szükség szerint a mennyezet magasságához igazítható. A dizájnlámpa figyelemfelkeltő darabja lehet otthonának, az igazán harmonikus összkép kialakításához pedig javasoljuk, hogy bátran kombinálja további arany kiegészítőkkel. Méret: 85cm x 142cm x 85cm (szélesség x magasság x mélység)Kábel hossza: 105cmFényforrás: 14 x E27 max. 40W (nem tartozék)Anyag: fémSzín: arany

Ez a termék a kategóriába tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel LuxD, színben daa520, az anyag az fém, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Design függőlámpa Daube 85 cm arany csoport termékei között található Arany ékszerek a márkától LuxD, színes változatban daa520, anyagból készült fém, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design függőlámpa Daube 85 cm arany - termék paraméterei

Színdaa520
AnyagFém
KategóriaÉkszerek, ékszerek -, Arany ékszerek
MárkaLuxD
Színdaa520
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Design függőlámpa Daube 85 cm arany - ár és elérhetőség előzményei

Design függőlámpa Daube 85 cm arany - egyéb érdekes termékek

Design függőlámpa Daube 85 cm arany - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?