Ezeknek a termékeknek a legnépszerűbb márkái a Manu tea, MyProtein, Mobercas, Clap Tzu, MERKURY MARKET, Nutrend, Rapunzel, Royal Catering, Biotech, Corwell, Sugarflair Colours, Paleolit, FIMO, Čokoládovna Janek, Myvegan, Zeelandia, BioMenü, GULLÓN, Bio Menü, BENJAMISSIMO, Kovovýroba Jeníkov, FunCakes, IREKS, Torras alebo Flapjack. Minden márka
Édes és savanykás, mámorítóan illatos és abszolút szép látvány. A Levendula szellő gyógytea megfelel az Ön és gyermekei kedvenc teájának minden kritériumának. Nyárral tölti meg a teáskannát, és nyugalmat kölcsönöz a napjainak. A levendula és az áfonya mellett
A fehér csokoládé mindig hamar eltünik. Különösen, ha természetes vaníliát tartalmaz teljes tejjel, és különösen, ha minőségi ghánai kakaóval készült. Ez a csokoládés lencse pontosan ilyen. Van, aki séta közben majszolja, mások zabkásába dobják, vagy desszertet
Ha jó kakaót szeretne kóstolni, válassza a ghánai kakaót. Ha pedig egy nagyszerű forró csokoládéra vágyik, válassza ezt. A mogyoróvajas forró csokoládé egyszerűen mesés. A közepes étcsokoládé jegyeit az édes és sós mogyorós finomságok sora egészíti ki. Csak öntse rá a
Ki ne szeretné a töltött kakaós kekszet! Most egy bögre bőséges adaggal kényeztetheti magát. A forró csokoládéval ízesített sütik az iskolásoknak, szüleiknek és nagyszüleiknek egyaránt tetszeni fognak. Keverje el forró tejben, és máris egy finom, egészséges reggeli vagy
Természetes ajándék doboz átlátszó réssel 100g kávéra + cukorkára vagy csokoládéra. Az ajándék dobozok nem értékesíthetők önmagukban
A fahéjnak ezerféle felhasználási módja van. A legnépszerűbb az italok ízesítése. Csokoládéval kombinálva ellenállhatatlan duót alkot - a sima, édes kakaópor tökéletesen kiegészíti a meleg, enyhén borsos és rendkívül illatos fahéj aromát. Mindez BIO minőségben! Ezt a
Dominikai bio kakaó kókuszcukorral? Miért is ne! Készítsen egy gyors, jó és antioxidánsokkal teli italt. Adhat hozzá tejszínhabot, fahéjat, mályvacukrot vagy karamellszirupot, kortyolgathatja uzsonnára vagy csak úgy szórakozásból. A forró csokoládépor tökéletes a munkához és
A fehér csokoládé mindig hamar eltünik. Különösen, ha természetes vaníliát tartalmaz teljes tejjel, és különösen, ha minőségi ghánai kakaóval készült. Ez a csokoládés lencse pontosan ilyen. Van, aki séta közben majszolja, mások zabkásába dobják, vagy desszertet
Jöjjön velünk a forró Karib-tengerre. A vízesések, barlangok és zöld dombok szigete, a vadon élő állatokkal és mosolygós lakosokkal teli sziget. A karibi kakaó híres a lágyságáról, így biztos, hogy a trinidadi csokoládélencse kiemelkedik kivételesen lágy és bársonyos
A csodálatosan kiegyensúlyozott, tiszta kakaóbab ízű csokoládélencsék feloldhatók forró tejben, hozzáadhatjuk őket a reggeli zabkásánkhoz, vagy rászórhatjuk őket a gyümölcssalátánkra egészséges uzsonnaként. Minden ételhez és italhoz vonzó csokoládés keserűséget,
Csokolááádé… Hogyan szereti a legjobban? Mi kávéban. Az instant, liofilizált Frappé csokoládét feltétlenül érdemes kipróbálni. Megtalálja a becsületes mexikói kávé ízét, amelyet finom csokoládé koronáz. Készítsen elő tejet, jégkockákat és shakert. Alig talál
A két íz tökéletesen illik egymáshoz - mandula és csokoládé. Adjon hozzá luxus ültetvény-kávét. Nemcsak a telt és kiegyensúlyozott finomságát, de a vonzó kesernyés édes árnyalatát is ízlelgetheti. Még szebb lesz a napja. A szemes kávét, amely szeretettel van termesztve és
Csokoládé és tej, fekete-fehér. A legjobb íz és színkombináció azok számára, akik szeretik a töltött kekszet. Ha egy kicsit ropogós, akkor azonnal hozzá párosítja a finom tejet és az édes aromás kakaót. Nem nehéz beleszeretni. Ahhoz, hogy nyugodtan élvezhesse a kedvenc
A statisztikák szerint minden ember a bolygón évente több mint fél kilót csokoládét kap. A szokásos módon a svájciak és a belgák élvezik a legtöbbet. Csokoládé praliné, chips, krémek, nyalókák vagy töltött cukorkák a világ minden tájáról nevet kapnak. Hány csokoholik
Biztos vagyok benne, hogy meg fog lepődni. A közép-amerikai El Salvadorból származó csokoládé lencse egyáltalán nem keserű. Bár legalább 65 százalék kakaószárazanyagot tartalmaznak, és ezért a maguk nemében az egyik legexkluzívabb terméknek számítanak, ízük finom,
Nincs recept a valódi nugátra, csokoládé, mogyoró és vaj nélkül. Pontosan ezeket az összetevőket tartalmazzák egy hagyományos olasz recept szerint előállított Nugátos csokoládé lencsék, amely nem spórol különösen a mogyoróval. Italok, édességek vagy desszertek
Egyáltalán nem volt nehéz. Ha van egy kiváló Sencha, egy csodás mangó és egy ízletes ananász, akkor egy szempillantás alatt összerakhat egy pompás teakeveréket. Igen, nem halmoztunk mindent hasztalan, a Titokzatos mangó íze és illata mögött az összetevők gondos kiválasztása
Dobja fel a napi kávérituálét egy ellenállhatatlan csokoládéízű sziruppal. Az Eszpresszó szirup Csokoládé könnyen oldódik, kellemesen édes és bársonyos. Adja eszpresszóhoz, kapucsínóhoz vagy tejeskávéhoz, díszítsen vele palacsintát, gofrit, fagylaltot, süteményeket. A
Ghána nem tud meglenni kakaó nélkül. Ahogyan mi sem tudunk meglenni ghánai kakaó nélkül. A belőle készült csokoládé krémes, gyümölcsös és tejszínes jegyekkel. Ha óvatosan ízlelget talán még ezekben a 70%-os csokoládé lencsékben is megtalálja. Mivel igazán nagy adag
Fehér csokoládé lencsék vaníliadarabokkal Madagaszkárról valódi finomság. Bio kakaóvajból, nádcukorból, tejporból és vaníliából készülnek. Yum! Oldja fel a tejben, vagy adja hozzá desszertekhez, lágysága elbűvöli
A kiváló fehér csokoládé és egy jó adag joghurt kombinációja nagyon finom. Az édes ízt enyhe savanykássága egészíti ki, és az eredmény egyszerre vonzó és friss. A joghurtos fehér csokoládé lencse beledobható a reggeli zabkásába vagy forró tejben felolvasztva. A mi titkos
A termelő és a feldolgozó is beleadott mindent. Ez a kender nem ismer mesterséges trágyát és kémiai permetet sem, de annál inkább több nedvességet és napocskát kapott. Dél-Morvaországban nincs belőle hiány. A helyi termelők több ezer éves tapasztalattal rendelkeznek. Ezért a
A mocha a csokoládé színére vagy az arábiában termelt kávéra utal. Meggyőződésünk, hogy az Etiópia Sidamo Mocha minden jelentését ötvözi. Ez a világ egyik legcsokoládébb kávéja, bársonyosan finom csemege, amelyet egyszer exportáltak Jemenbe. Az első kóstolás után
Mintha csokit keverne áfonyával és málnával. Száz százalékos Acai termések pora, nagyon kellemes ízű és rengeteg kitűnő tulajdonsággal rendelkezik. Nem véletlenül sorolják a bolygó legerősebb természetes antioxidánsai és a legösszetettebb vitaminjai közé. A
Szeretne csodálatos reggelt varázsolni? Illatosat, nyugodtat, édeset? Nincs ettől könnyebb. Melegítsen meg egy bögre tejet, akár szója, mandula vagy máktej is lehet és dobjon bele pár csoki lencsét. Ha a jávai kakaóból készültet választja, akkor szívet és lelket melengető
A mocha a csokoládé színére vagy az arábiában termelt kávéra utal. Meggyőződésünk, hogy az Etiópia Sidamo Mocha minden jelentését ötvözi. Ez a világ egyik legcsokoládébb kávéja, bársonyosan finom csemege, amelyet egyszer exportáltak Jemenbe. Az első kóstolás után
Ki ne szeretné a töltött kakaós kekszet! Most egy bögre bőséges adaggal kényeztetheti magát. A forró csokoládéval ízesített sütik az iskolásoknak, szüleiknek és nagyszüleiknek egyaránt tetszeni fognak. Keverje el forró tejben, és máris egy finom, egészséges reggeli vagy
Ennyi vitamin egy csészében! Kényeztesse magát almával, sárgarépával, céklával, grapefruittal és sárgabarackkal, amikor csak akarja. A speciálisan összeállított, multivitaminokkal dúsított teakeverék kiválóan alkalmas felmelegítésr vagy hűsítésre. Nincs olyan évszak,
Felrázva. Nem keverve. Vagy fordítva. A forró csokoládé por előnye, hogy az elkészítése pontosanannyi időt vesz igénybe, amennyit csak rá szán. Aki szeret játszadozni az kakaó kását készíthet, amitaztán felönt forró tejjel. Akinek nincs ennyi ideje pár kanál kakaó port
Készítsen italt, pralinét, vagy keverje krémhez, de ezeken kívül még számtalan felhasználási módja van ennek a finomságnak. Természetesen a fehér csokoládé liofizált áfonyadarabokkal gyors nassolnivalónak is alkalmas. Teljesen fantasztikus íze van
Kávé és csokoládéimádók, mindenki figyeljen! Kávéízesítésű tejcsokoládékockák, amelyekből tökéletes italokat készíthet. A leggyorsabban úgy készítheti el hogy forró tejben felolvasztja. Olyan finom reggeli italt kap, hogy biztosan jól indul a napja. Ha szívesen
A málna minden formában és kombinációban nagyszerű. Így nem csoda, hogy fehér csokoládéval tökéletesen harmonikus és nagyon vonzó ízt alkotnak. Készítsen italt málnás fehércsokoládéval, süssön málnás-csokoládés darabkákkal teli muffint, vagy egyszerűen csak élvezze a
A gyermekláncfű vagy pitypang sok népies névre tett szert. Valahol úgy hívják, hogy oroszlán fog, cserbóka vagy kutyatej vagy még bárányfejűfűnek is. A gyógynövény, amely minden tavasszal bevilágítja sárga virágaival az összes rétet a hagyományos gyógyszerekhez tartozik
A maracuja minden formában és kombinációban nagyszerű. Így nem csoda, hogy fehér csokoládéval tökéletesen harmonikus és nagyon vonzó ízt eredményez. A fagyasztva szárításnak köszönhetően az egzotikus gyümölcs semmit sem veszített csodálatos tulajdonságaiból. Készítsen
A fahéjnak ezerféle felhasználási módja van. A legnépszerűbb az italok ízesítése. Csokoládéval kombinálva ellenállhatatlan duót alkot - a sima, édes kakaópor tökéletesen kiegészíti a meleg, enyhén borsos és rendkívül illatos fahéj aromát. Mindez BIO minőségben! Ezt a
Dominikai bio kakaó kókuszcukorral? Miért is ne! Készítsen egy gyors, jó és antioxidánsokkal teli italt. Adhat hozzá tejszínhabot, fahéjat, mályvacukrot vagy karamellszirupot, kortyolgathatja uzsonnára vagy csak úgy szórakozásból. A forró csokoládépor tökéletes a munkához és
Kényeztesse magát egy törzskönyvezett kávéval. Miért? Mert az édes csokoládé, a ribizli és a lédús szeder egyedülálló kombinációját fogja megkóstolni. Mert ugyanazt a kávét sehol máshol a világon nem lehet beszerezni. És mivel a mikrolotok nemcsak ritkák, hanem nagyon
Honnan hozza ezeket a babokat? De rio arriba! - Párbeszéd a svájci csokoládé gyártó és az ekvádori kakaó termelő között séta közben a Guayas folyó felső áramlásánál. Legalábbis a legenda szerint. A helyi magokat termelő fák rendkívüli tulajdonságuk miatt kapták az
Milyen szép! Kellemes illata van, nagyon jól néz ki és jó íze van. A Flower Pearl virágos tea minden érzékszervet gyönyörködtet. A tökéletes élmény érdekében készítse el üveg teáskannában vagy nagyobb üvegcsészében. Miután forró vizet önt rá, lassan elkezd bontakozni
Biztos vagyok benne, hogy meg fog lepődni. A közép-amerikai El Salvadorból származó csokoládé lencse egyáltalán nem keserű. Bár legalább 65 százalék kakaószárazanyagot tartalmaznak, és ezért a maguk nemében az egyik legexkluzívabb terméknek számítanak, ízük finom,
Az áfonya az antioxidánsok forrása, a cupcake az öröm forrása. Nemcsak a tányéron, hanem a teában is jól megférnek egymás mellett. Ezért döntöttünk úgy, hogy az édes áfonyát, a savanykás bodzabogyót, a bársonyos rooibost és a mézes honeybusht kombináljuk, hogy egy
Az első tömör csoki szeletet 1847-ben a JS Fry & Sons társaság gyártotta. A sötét édes öröm dicsősége a csillagokig ért. Adjon hozzá fűszereket, mogyorót vagy gyümölcsöt, ízlelgesse reggel, délután vagy este... A csoki soha nem okoz csalódást. Az ekvádoriról tiszta
Peru és a kakaó, olyan, mint Franciaország és a bor vagy Ausztrália és a kenguruk. A perui Andokban már több ezer éve nőnek a kakaóbabok. Hogy mikortól is tartozott az aztékok és az inkák étlapjára a kakaóbab, vagy a kakaó, csak tippelhetjük. Az biztos, hogy a csokoládé
A fehér csokoládé mindig hamar eltünik. Különösen, ha természetes vaníliát tartalmaz teljes tejjel, és különösen, ha minőségi ghánai kakaóval készült. Ez a csokoládés lencse pontosan ilyen. Van, aki séta közben majszolja, mások zabkásába dobják, vagy desszertet
A Criollo kakaóbabok termését termelik ott, a legrangosabb csoki gyárakba szállítják, és nagy hangsúlyt fektetnek az organikus földművelésnek. Igen, a dél-amerikai Venezuela kesernyés édes illattal és ízzel a térképen állandó hellyel rendelkezik. Találja ki, mit neveznek ott
Édes és savanykás, mámorítóan illatos és abszolút szép látvány. A Levendula szellő gyógytea megfelel az Ön és gyermekei kedvenc teájának minden kritériumának. Nyárral tölti meg a teáskannát, és nyugalmat kölcsönöz a napjainak. A levendula és az áfonya mellett
A csokoládé kakaóból van és a kakaó kakaóbabból. Ezek sok helyen nőnek, de természetesen Madagascart szívesen támogatjuk. A legédesebb termés a világon ugyanis segíthet az ország szegénységének leküzdésében. A kisebb földműveseknek a kakaóbabok adják a megélhetést
Ez aztán nyalánkság a javából! Eredeti tejes csoki 42 százalék kakaóval, vidámmá teszi még a legszomorúbb napot is. Annak ellenére, hogy az íze fantasztikus, antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, amelyek jó kedvre derítenek és feltöltenek energiával
Csokis hab? Csokis brownies? Csokoládés szarvasgomba? Minden lehetséges! Ha 72 százalékos csokoládéból készíti a desszertet, egy-kettő elpusztítják. A lencsék Haitiről, ami régebben Santo Domingo néven szerepelt, a kulináris képességeit három fokkal feljebb viszi. Ha a keserű
Casanova és madam du Barry is megadta magát neki. Az aztékok is imádták. Mi a csokoládé iránti csodálatot a tökéletességig valósítottuk meg. Nemcsak italokban található, de élelmiszerekben, krémekben, parfümökben és még ki tudja hol mindenhol. Merítse bele szaglószervét az
Jöjjön velünk a forró Karib-tengerre. A vízesések, barlangok és zöld dombok szigete, a vadon élő állatokkal és mosolygós lakosokkal teli sziget. A karibi kakaó híres a lágyságáról, így biztos, hogy a trinidadi csokoládélencse kiemelkedik kivételesen lágy és bársonyos
Sok várost ott nem talál. De a természet csodáival Pápua Új Guineán nem lehet betelni. A sziget egy részét, a Csendes-óceán északnyugati oldalát esőerdők borítják. A helyi lakosok háromnegyede földműveléssel foglalkozik. A kakaóbabok termelése biztosítja több száz család
A perui kávét kiegyensúlyozott savasság és jellegzetes gyümölcsös íz jellemzi, csokoládé és diófélék finom jegyeivel. A Peru El Eden - Anaerobic Natural kávéhoz hozzáadódik a virágos és karamellás ízvilág. Egyedisége nemcsak a nagyszerű helyről való származását
A csodálatosan kiegyensúlyozott, tiszta kakaóbab ízű csokoládélencsék feloldhatók forró tejben, hozzáadhatjuk őket a reggeli zabkásánkhoz, vagy rászórhatjuk őket a gyümölcssalátánkra egészséges uzsonnaként. Minden ételhez és italhoz vonzó csokoládés keserűséget,
Csokolááádé… Hogyan szereti a legjobban? Mi kávéban. Az instant, liofilizált Frappé csokoládét feltétlenül érdemes kipróbálni. Megtalálja a becsületes mexikói kávé ízét, amelyet finom csokoládé koronáz. Készítsen elő tejet, jégkockákat és shakert. Alig talál
A két íz tökéletesen illik egymáshoz - mandula és csokoládé. Adjon hozzá luxus ültetvény-kávét. Nemcsak a telt és kiegyensúlyozott finomságát, de a vonzó kesernyés édes árnyalatát is ízlelgetheti. Még szebb lesz a napja. A szemes kávét, amely szeretettel van termesztve és
Csokoládé és tej, fekete-fehér. A legjobb íz és színkombináció azok számára, akik szeretik a töltött kekszet. Ha egy kicsit ropogós, akkor azonnal hozzá párosítja a finom tejet és az édes aromás kakaót. Nem nehéz beleszeretni. Ahhoz, hogy nyugodtan élvezhesse a kedvenc
Mexikó - fehér tengerpartok, ízletes ételek, vadállatok, kultikus helyek és... fantasztikus kakaóbabok. Ezekből készül ez a keserű csokoládé. Oldja fel tejben, készítsen belőle tortára csoki mázat, vagy öntse csoki figurába. Ha tanácsolhatjuk, tegye meg rögtön, amint
A statisztikák szerint minden ember a bolygón évente több mint fél kilót csokoládét kap. A szokásos módon a svájciak és a belgák élvezik a legtöbbet. Csokoládé praliné, chips, krémek, nyalókák vagy töltött cukorkák a világ minden tájáról nevet kapnak. Hány csokoholik
Nincs recept a valódi nugátra, csokoládé, mogyoró és vaj nélkül. Pontosan ezeket az összetevőket tartalmazzák egy hagyományos olasz recept szerint előállított Nugátos csokoládé lencsék, amely nem spórol különösen a mogyoróval. Italok, édességek vagy desszertek
A perui kakaónak nagyszerű híre van, akárcsak a csokoládélencsének, amelyből készül. Jellemző rájuk a hagyományosan feldolgozott kakaóbabok hiteles, finom és tiszta íze. A BIO Perui eredetű 41%-os tejcsokoládé lencse a jellegzetes Trinitario kakaófajta és az aromás Chuncho
Fehér csokoládé lencsék vaníliadarabokkal Madagaszkárról valódi finomság. Bio kakaóvajból, nádcukorból, tejporból és vaníliából készülnek. Yum! Oldja fel a tejben, vagy adja hozzá desszertekhez, lágysága elbűvöli
Ghána nem tud meglenni kakaó nélkül. Ahogyan mi sem tudunk meglenni ghánai kakaó nélkül. A belőle készült csokoládé krémes, gyümölcsös és tejszínes jegyekkel. Ha óvatosan ízlelget talán még ezekben a 70%-os csokoládé lencsékben is megtalálja. Mivel igazán nagy adag
A kiváló fehér csokoládé és egy jó adag joghurt kombinációja nagyon finom. Az édes ízt enyhe savanykássága egészíti ki, és az eredmény egyszerre vonzó és friss. A joghurtos fehér csokoládé lencse beledobható a reggeli zabkásába vagy forró tejben felolvasztva. A mi titkos
A csokoládé Ekvádorból a világ egyik legjobb kávéja hírnevet szerezte magának. Ez a 64%-os keserű csokoládé intenzív aromával, gyümölcsös és fűszeres lehelettel rendelkezik
A mocha a csokoládé színére vagy az arábiában termelt kávéra utal. Meggyőződésünk, hogy az Etiópia Sidamo Mocha minden jelentését ötvözi. Ez a világ egyik legcsokoládébb kávéja, bársonyosan finom csemege, amelyet egyszer exportáltak Jemenbe. Az első kóstolás után
A csokoládé Uganda lakosai számára olyan volt, mint egy csoda. Nem beszélve a csokoládé eredetéről. De pár éve már másképp van - a helyi kakaó termelők és a kakaó massza feldolgozók gondoskodtak a valódi csokoládé piacra való bevezetéséről. Kiemelkedő az íze könnyed
A Szent Tamás szigetről a híres lepkék szerényen hallgatnak. Lehet, jó ez így. A turisták a gyönyörű tengerpartokat, a mély dzsungelt és a csodás korallzátonyokat biztos ellepnék. Hagyjuk meg magunknak a szűz természet titkát. Amikor feloldjuk a helyi csokoládét, jusson
Szeretne csodálatos reggelt varázsolni? Illatosat, nyugodtat, édeset? Nincs ettől könnyebb. Melegítsen meg egy bögre tejet, akár szója, mandula vagy máktej is lehet és dobjon bele pár csoki lencsét. Ha a jávai kakaóból készültet választja, akkor szívet és lelket melengető
A maracuja minden formában és kombinációban nagyszerű. Így nem csoda, hogy fehér csokoládéval tökéletesen harmonikus és nagyon vonzó ízt eredményez. A fagyasztva szárításnak köszönhetően az egzotikus gyümölcs semmit sem veszített csodálatos tulajdonságaiból. Készítsen
A málna minden formában és kombinációban nagyszerű. Így nem csoda, hogy fehér csokoládéval tökéletesen harmonikus és nagyon vonzó ízt alkotnak. Készítsen italt málnás fehércsokoládéval, süssön málnás-csokoládés darabkákkal teli muffint, vagy egyszerűen csak élvezze a
Kávé és csokoládéimádók, mindenki figyeljen! Kávéízesítésű tejcsokoládékockák, amelyekből tökéletes italokat készíthet. A leggyorsabban úgy készítheti el hogy forró tejben felolvasztja. Olyan finom reggeli italt kap, hogy biztosan jól indul a napja. Ha szívesen
Készítsen italt, pralinét, vagy keverje krémhez, de ezeken kívül még számtalan felhasználási módja van ennek a finomságnak. Természetesen a fehér csokoládé liofizált áfonyadarabokkal gyors nassolnivalónak is alkalmas. Teljesen fantasztikus íze van
Honnan hozza ezeket a babokat? De rio arriba! - Párbeszéd a svájci csokoládé gyártó és az ekvádori kakaó termelő között séta közben a Guayas folyó felső áramlásánál. Legalábbis a legenda szerint. A helyi magokat termelő fák rendkívüli tulajdonságuk miatt kapták az
Kényeztesse magát egy törzskönyvezett kávéval. Miért? Mert az édes csokoládé, a ribizli és a lédús szeder egyedülálló kombinációját fogja megkóstolni. Mert ugyanazt a kávét sehol máshol a világon nem lehet beszerezni. És mivel a mikrolotok nemcsak ritkák, hanem nagyon
Biztos vagyok benne, hogy meg fog lepődni. A közép-amerikai El Salvadorból származó csokoládé lencse egyáltalán nem keserű. Bár legalább 65 százalék kakaószárazanyagot tartalmaznak, és ezért a maguk nemében az egyik legexkluzívabb terméknek számítanak, ízük finom,
Tökéletes kávé csokoládé és gyümölcsök érintésével, ilyen a perui koffein mentes instant kávé BIO minőségben. Elég, ha csak leönti forró vízzel, keverje össze és élvezze a kedvenc italát
Az első tömör csoki szeletet 1847-ben a JS Fry & Sons társaság gyártotta. A sötét édes öröm dicsősége a csillagokig ért. Adjon hozzá fűszereket, mogyorót vagy gyümölcsöt, ízlelgesse reggel, délután vagy este... A csoki soha nem okoz csalódást. Az ekvádoriról tiszta
Ha jó kakaót szeretne kóstolni, válassza a ghánai kakaót. Ha pedig egy nagyszerű forró csokoládéra vágyik, válassza ezt. A mogyoróvajas forró csokoládé egyszerűen mesés. A közepes étcsokoládé jegyeit az édes és sós mogyorós finomságok sora egészíti ki. Csak öntse rá a
Ki ne szeretné a töltött kakaós kekszet! Most egy bögre bőséges adaggal kényeztetheti magát. A forró csokoládéval ízesített sütik az iskolásoknak, szüleiknek és nagyszüleiknek egyaránt tetszeni fognak. Keverje el forró tejben, és máris egy finom, egészséges reggeli vagy
Peru és a kakaó, olyan, mint Franciaország és a bor vagy Ausztrália és a kenguruk. A perui Andokban már több ezer éve nőnek a kakaóbabok. Hogy mikortól is tartozott az aztékok és az inkák étlapjára a kakaóbab, vagy a kakaó, csak tippelhetjük. Az biztos, hogy a csokoládé
A Criollo kakaóbabok termését termelik ott, a legrangosabb csoki gyárakba szállítják, és nagy hangsúlyt fektetnek az organikus földművelésnek. Igen, a dél-amerikai Venezuela kesernyés édes illattal és ízzel a térképen állandó hellyel rendelkezik. Találja ki, mit neveznek ott
Ez aztán nyalánkság a javából! Eredeti tejes csoki 42 százalék kakaóval, vidámmá teszi még a legszomorúbb napot is. Annak ellenére, hogy az íze fantasztikus, antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, amelyek jó kedvre derítenek és feltöltenek energiával
A csokoládé kakaóból van és a kakaó kakaóbabból. Ezek sok helyen nőnek, de természetesen Madagascart szívesen támogatjuk. A legédesebb termés a világon ugyanis segíthet az ország szegénységének leküzdésében. A kisebb földműveseknek a kakaóbabok adják a megélhetést
A fahéjnak ezerféle felhasználási módja van. A legnépszerűbb az italok ízesítése. Csokoládéval kombinálva ellenállhatatlan duót alkot - a sima, édes kakaópor tökéletesen kiegészíti a meleg, enyhén borsos és rendkívül illatos fahéj aromát. Mindez BIO minőségben! Ezt a
Dominikai bio kakaó kókuszcukorral? Miért is ne! Készítsen egy gyors, jó és antioxidánsokkal teli italt. Adhat hozzá tejszínhabot, fahéjat, mályvacukrot vagy karamellszirupot, kortyolgathatja uzsonnára vagy csak úgy szórakozásból. A forró csokoládépor tökéletes a munkához és
A mentolos ízű csokoládét szereti vagy nagy ívbe kikerüli. Ha az első csoporthoz tartozik, akkor biztosan el lesz ragadtatva. Ez a forró csokoládé friss mentával zamatos finom ízekkel. Ha a tandem csokoládé menta még nem mond semmit, egyedülálló esélye van arra, hogy
Az, aki a chili-t választja, vidám elméjű és szilárd egészségű. Az erős paprika íz annyira népszerű, hogy a fűszere nem csak a húsoknak és mártásoknak, hanem a különböző édes finomságoknak is. A forró csokoládé egyik közülük. A minőségi kakaó és a csípős chili
Honnan hozza ezeket a babokat? De rio arriba! - Párbeszéd a svájci csokoládé gyártó és az ekvádori kakaó termelő között séta közben a Guayas folyó felső áramlásánál. Legalábbis a legenda szerint. A helyi magokat termelő fák rendkívüli tulajdonságuk miatt kapták az
Csokis hab? Csokis brownies? Csokoládés szarvasgomba? Minden lehetséges! Ha 72 százalékos csokoládéból készíti a desszertet, egy-kettő elpusztítják. A lencsék Haitiről, ami régebben Santo Domingo néven szerepelt, a kulináris képességeit három fokkal feljebb viszi. Ha a keserű
Casanova és madam du Barry is megadta magát neki. Az aztékok is imádták. Mi a csokoládé iránti csodálatot a tökéletességig valósítottuk meg. Nemcsak italokban található, de élelmiszerekben, krémekben, parfümökben és még ki tudja hol mindenhol. Merítse bele szaglószervét az
Sok várost ott nem talál. De a természet csodáival Pápua Új Guineán nem lehet betelni. A sziget egy részét, a Csendes-óceán északnyugati oldalát esőerdők borítják. A helyi lakosok háromnegyede földműveléssel foglalkozik. A kakaóbabok termelése biztosítja több száz család
A fehér csokoládé mindig hamar eltünik. Különösen, ha természetes vaníliát tartalmaz teljes tejjel, és különösen, ha minőségi ghánai kakaóval készült. Ez a csokoládés lencse pontosan ilyen. Van, aki séta közben majszolja, mások zabkásába dobják, vagy desszertet
Mexikó - fehér tengerpartok, ízletes ételek, vadállatok, kultikus helyek és... fantasztikus kakaóbabok. Ezekből készül ez a keserű csokoládé. Oldja fel tejben, készítsen belőle tortára csoki mázat, vagy öntse csoki figurába. Ha tanácsolhatjuk, tegye meg rögtön, amint