Jöjjön velünk a forró Karib-tengerre. A vízesések, barlangok és zöld dombok szigete, a vadon élő állatokkal és mosolygós lakosokkal teli sziget. A karibi kakaó híres a lágyságáról, így biztos, hogy a trinidadi csokoládélencse kiemelkedik kivételesen lágy és bársonyos
Csokolááádé… Hogyan szereti a legjobban? Mi kávéban. Az instant, liofilizált Frappé csokoládét feltétlenül érdemes kipróbálni. Megtalálja a becsületes mexikói kávé ízét, amelyet finom csokoládé koronáz. Készítsen elő tejet, jégkockákat és shakert. Alig talál
A csodálatosan kiegyensúlyozott, tiszta kakaóbab ízű csokoládélencsék feloldhatók forró tejben, hozzáadhatjuk őket a reggeli zabkásánkhoz, vagy rászórhatjuk őket a gyümölcssalátánkra egészséges uzsonnaként. Minden ételhez és italhoz vonzó csokoládés keserűséget,
A két íz tökéletesen illik egymáshoz - mandula és csokoládé. Adjon hozzá luxus ültetvény-kávét. Nemcsak a telt és kiegyensúlyozott finomságát, de a vonzó kesernyés édes árnyalatát is ízlelgetheti. Még szebb lesz a napja. A szemes kávét, amely szeretettel van termesztve és
Csokoládé és tej, fekete-fehér. A legjobb íz és színkombináció azok számára, akik szeretik a töltött kekszet. Ha egy kicsit ropogós, akkor azonnal hozzá párosítja a finom tejet és az édes aromás kakaót. Nem nehéz beleszeretni. Ahhoz, hogy nyugodtan élvezhesse a kedvenc
A statisztikák szerint minden ember a bolygón évente több mint fél kilót csokoládét kap. A szokásos módon a svájciak és a belgák élvezik a legtöbbet. Csokoládé praliné, chips, krémek, nyalókák vagy töltött cukorkák a világ minden tájáról nevet kapnak. Hány csokoholik
Dobja fel a napi kávérituálét egy ellenállhatatlan csokoládéízű sziruppal. Az Eszpresszó szirup Csokoládé könnyen oldódik, kellemesen édes és bársonyos. Adja eszpresszóhoz, kapucsínóhoz vagy tejeskávéhoz, díszítsen vele palacsintát, gofrit, fagylaltot, süteményeket. A
Ha azt mondják, Dél-Amerika, esőerdőkre, indiánokra és csokoládéra gondol? Így van! Adjon hozzá kávét, és máris kész. Ezzel a kóstolócsomaggal ízelítőt kaphat abból, hogy milyen arabica terem a dél-amerikai ültetvényeken. Öt gondosan kiválasztott kávét tartalmaz,
Nincs recept a valódi nugátra, csokoládé, mogyoró és vaj nélkül. Pontosan ezeket az összetevőket tartalmazzák egy hagyományos olasz recept szerint előállított Nugátos csokoládé lencsék, amely nem spórol különösen a mogyoróval. Italok, édességek vagy desszertek
A perui kakaónak nagyszerű híre van, akárcsak a csokoládélencsének, amelyből készül. Jellemző rájuk a hagyományosan feldolgozott kakaóbabok hiteles, finom és tiszta íze. A BIO Perui eredetű 41%-os tejcsokoládé lencse a jellegzetes Trinitario kakaófajta és az aromás Chuncho
Fehér csokoládé lencsék vaníliadarabokkal Madagaszkárról valódi finomság. Bio kakaóvajból, nádcukorból, tejporból és vaníliából készülnek. Yum! Oldja fel a tejben, vagy adja hozzá desszertekhez, lágysága elbűvöli
Ghána nem tud meglenni kakaó nélkül. Ahogyan mi sem tudunk meglenni ghánai kakaó nélkül. A belőle készült csokoládé krémes, gyümölcsös és tejszínes jegyekkel. Ha óvatosan ízlelget talán még ezekben a 70%-os csokoládé lencsékben is megtalálja. Mivel igazán nagy adag
A kiváló fehér csokoládé és egy jó adag joghurt kombinációja nagyon finom. Az édes ízt enyhe savanykássága egészíti ki, és az eredmény egyszerre vonzó és friss. A joghurtos fehér csokoládé lencse beledobható a reggeli zabkásába vagy forró tejben felolvasztva. A mi titkos
Nevezik indiai vízkőnek vagy étel az agynak. Ez a kúszó gyógynövény látható Ázsiában és az Egyesült Államok délkeleti részén vizes élőhelyeken. A levelek a népi étrend részét képezik Srí Lankán vagy Thaiföldön és Vietnamban. Por a köldökzsinórból mind a kínai,
A csokoládé Ekvádorból a világ egyik legjobb kávéja hírnevet szerezte magának. Ez a 64%-os keserű csokoládé intenzív aromával, gyümölcsös és fűszeres lehelettel rendelkezik
A mocha a csokoládé színére vagy az arábiában termelt kávéra utal. Meggyőződésünk, hogy az Etiópia Sidamo Mocha minden jelentését ötvözi. Ez a világ egyik legcsokoládébb kávéja, bársonyosan finom csemege, amelyet egyszer exportáltak Jemenbe. Az első kóstolás után
A Szent Tamás szigetről a híres lepkék szerényen hallgatnak. Lehet, jó ez így. A turisták a gyönyörű tengerpartokat, a mély dzsungelt és a csodás korallzátonyokat biztos ellepnék. Hagyjuk meg magunknak a szűz természet titkát. Amikor feloldjuk a helyi csokoládét, jusson
Kolumbusz fedezte fel, ott spanyolul beszélnek és a rumon és a gyömbéren kívül a világon mindenhova szállítják a csodás kávét, kakaót és csokoládét. Igen, Dominikai köztársaságot okkal nevezik a Karibik gyöngyének. Ha a kakaóról van szó, akkor érdemes megemlíteni, hogy
Szeretne csodálatos reggelt varázsolni? Illatosat, nyugodtat, édeset? Nincs ettől könnyebb. Melegítsen meg egy bögre tejet, akár szója, mandula vagy máktej is lehet és dobjon bele pár csoki lencsét. Ha a jávai kakaóból készültet választja, akkor szívet és lelket melengető
Ha jó kakaót szeretne kóstolni, válassza a ghánai kakaót. Ha pedig egy nagyszerű forró csokoládéra vágyik, válassza ezt. A mogyoróvajas forró csokoládé egyszerűen mesés. A közepes étcsokoládé jegyeit az édes és sós mogyorós finomságok sora egészíti ki. Csak öntse rá a
Ki ne szeretné a töltött kakaós kekszet! Most egy bögre bőséges adaggal kényeztetheti magát. A forró csokoládéval ízesített sütik az iskolásoknak, szüleiknek és nagyszüleiknek egyaránt tetszeni fognak. Keverje el forró tejben, és máris egy finom, egészséges reggeli vagy
Tökéletes kávé csokoládé és gyümölcsök érintésével, ilyen a perui koffein mentes instant kávé BIO minőségben. Elég, ha csak leönti forró vízzel, keverje össze és élvezze a kedvenc italát
Dominikai bio kakaó kókuszcukorral? Miért is ne! Készítsen egy gyors, jó és antioxidánsokkal teli italt. Adhat hozzá tejszínhabot, fahéjat, mályvacukrot vagy karamellszirupot, kortyolgathatja uzsonnára vagy csak úgy szórakozásból. A forró csokoládépor tökéletes a munkához és
Az egyik legrégebbi és megtévesztő kinézetű fa. A Ginkgo több mint 200 millió éve van a Földön és bár úgy néz ki mint egy lombhullató, tűlevelű fa. Érdekes a használnata a népi gyógyászatban. A füves asszonyok stressz, fájdalom és gyulladás esetében alkalmazzák. A
A fehér babpor, amelyet néha „devil beans” - nek hívnak, sok diszfunkcióban segít. Az ayurvéda még a férfiak és a nők vágyának növelésére is képes. A Mucuna pruriens népszerű gyakorlatilag az egész trópusokon. A magok olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek előnyösek
A bazsalikom több mint 3000 éve kísérte az emberiséget. Az ókori egyiptomiak a piramisokba tették, a görögök az egyházakba vitték, a hinduk sírba helyezték. Nem csoda, hogy 'basileus' görögül azt jelenti „király”. Tulsi királynőt szentnek tartják, és mint ilyen, szinte
A fahéjnak ezerféle felhasználási módja van. A legnépszerűbb az italok ízesítése. Csokoládéval kombinálva ellenállhatatlan duót alkot - a sima, édes kakaópor tökéletesen kiegészíti a meleg, enyhén borsos és rendkívül illatos fahéj aromát. Mindez BIO minőségben! Ezt a
Csokoládé után vágyakozik reggel, délben és este? Cserélje alkalmanként szentjánoskenyérre. A rostok, ásványi anyagok, vitaminok és antioxidánsok esetében a gazdag szentjánoskenyérpor ugyanolyan örömöt és valamivel kevesebb bűntudatot ad. Cukor vagy más aromaanyag nélkül,
Készítsen italt, pralinét, vagy keverje krémhez, de ezeken kívül még számtalan felhasználási módja van ennek a finomságnak. Természetesen a fehér csokoládé liofizált áfonyadarabokkal gyors nassolnivalónak is alkalmas. Teljesen fantasztikus íze van
A maracuja minden formában és kombinációban nagyszerű. Így nem csoda, hogy fehér csokoládéval tökéletesen harmonikus és nagyon vonzó ízt eredményez. A fagyasztva szárításnak köszönhetően az egzotikus gyümölcs semmit sem veszített csodálatos tulajdonságaiból. Készítsen
A málna minden formában és kombinációban nagyszerű. Így nem csoda, hogy fehér csokoládéval tökéletesen harmonikus és nagyon vonzó ízt alkotnak. Készítsen italt málnás fehércsokoládéval, süssön málnás-csokoládés darabkákkal teli muffint, vagy egyszerűen csak élvezze a
Kávé és csokoládéimádók, mindenki figyeljen! Kávéízesítésű tejcsokoládékockák, amelyekből tökéletes italokat készíthet. A leggyorsabban úgy készítheti el hogy forró tejben felolvasztja. Olyan finom reggeli italt kap, hogy biztosan jól indul a napja. Ha szívesen
Milyen szép! Kellemes illata van, nagyon jól néz ki és jó íze van. A Flower Pearl virágos tea minden érzékszervet gyönyörködtet. A tökéletes élmény érdekében készítse el üveg teáskannában vagy nagyobb üvegcsészében. Miután forró vizet önt rá, lassan elkezd bontakozni
Honnan hozza ezeket a babokat? De rio arriba! - Párbeszéd a svájci csokoládé gyártó és az ekvádori kakaó termelő között séta közben a Guayas folyó felső áramlásánál. Legalábbis a legenda szerint. A helyi magokat termelő fák rendkívüli tulajdonságuk miatt kapták az
Kényeztesse magát egy törzskönyvezett kávéval. Miért? Mert az édes csokoládé, a ribizli és a lédús szeder egyedülálló kombinációját fogja megkóstolni. Mert ugyanazt a kávét sehol máshol a világon nem lehet beszerezni. És mivel a mikrolotok nemcsak ritkák, hanem nagyon
A fehér csokoládé mindig hamar eltünik. Különösen, ha természetes vaníliát tartalmaz teljes tejjel, és különösen, ha minőségi ghánai kakaóval készült. Ez a csokoládés lencse pontosan ilyen. Van, aki séta közben majszolja, mások zabkásába dobják, vagy desszertet
Biztos vagyok benne, hogy meg fog lepődni. A közép-amerikai El Salvadorból származó csokoládé lencse egyáltalán nem keserű. Bár legalább 65 százalék kakaószárazanyagot tartalmaznak, és ezért a maguk nemében az egyik legexkluzívabb terméknek számítanak, ízük finom,
Az első tömör csoki szeletet 1847-ben a JS Fry & Sons társaság gyártotta. A sötét édes öröm dicsősége a csillagokig ért. Adjon hozzá fűszereket, mogyorót vagy gyümölcsöt, ízlelgesse reggel, délután vagy este... A csoki soha nem okoz csalódást. Az ekvádoriról tiszta
Peru és a kakaó, olyan, mint Franciaország és a bor vagy Ausztrália és a kenguruk. A perui Andokban már több ezer éve nőnek a kakaóbabok. Hogy mikortól is tartozott az aztékok és az inkák étlapjára a kakaóbab, vagy a kakaó, csak tippelhetjük. Az biztos, hogy a csokoládé
A Criollo kakaóbabok termését termelik ott, a legrangosabb csoki gyárakba szállítják, és nagy hangsúlyt fektetnek az organikus földművelésnek. Igen, a dél-amerikai Venezuela kesernyés édes illattal és ízzel a térképen állandó hellyel rendelkezik. Találja ki, mit neveznek ott
Jöjjön velünk a forró Karib-tengerre. A vízesések, barlangok és zöld dombok szigete, a vadon élő állatokkal és mosolygós lakosokkal teli sziget. A karibi kakaó híres a lágyságáról, így biztos, hogy a trinidadi csokoládélencse kiemelkedik kivételesen lágy és bársonyos
A csokoládé kakaóból van és a kakaó kakaóbabból. Ezek sok helyen nőnek, de természetesen Madagascart szívesen támogatjuk. A legédesebb termés a világon ugyanis segíthet az ország szegénységének leküzdésében. A kisebb földműveseknek a kakaóbabok adják a megélhetést
Ez aztán nyalánkság a javából! Eredeti tejes csoki 42 százalék kakaóval, vidámmá teszi még a legszomorúbb napot is. Annak ellenére, hogy az íze fantasztikus, antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, amelyek jó kedvre derítenek és feltöltenek energiával
Csokolááádé… Hogyan szereti a legjobban? Mi kávéban. Az instant, liofilizált Frappé csokoládét feltétlenül érdemes kipróbálni. Megtalálja a becsületes mexikói kávé ízét, amelyet finom csokoládé koronáz. Készítsen elő tejet, jégkockákat és shakert. Alig talál
A csodálatosan kiegyensúlyozott, tiszta kakaóbab ízű csokoládélencsék feloldhatók forró tejben, hozzáadhatjuk őket a reggeli zabkásánkhoz, vagy rászórhatjuk őket a gyümölcssalátánkra egészséges uzsonnaként. Minden ételhez és italhoz vonzó csokoládés keserűséget,
Csokis hab? Csokis brownies? Csokoládés szarvasgomba? Minden lehetséges! Ha 72 százalékos csokoládéból készíti a desszertet, egy-kettő elpusztítják. A lencsék Haitiről, ami régebben Santo Domingo néven szerepelt, a kulináris képességeit három fokkal feljebb viszi. Ha a keserű
A két íz tökéletesen illik egymáshoz - mandula és csokoládé. Adjon hozzá luxus ültetvény-kávét. Nemcsak a telt és kiegyensúlyozott finomságát, de a vonzó kesernyés édes árnyalatát is ízlelgetheti. Még szebb lesz a napja. A szemes kávét, amely szeretettel van termesztve és
Csokoládé és tej, fekete-fehér. A legjobb íz és színkombináció azok számára, akik szeretik a töltött kekszet. Ha egy kicsit ropogós, akkor azonnal hozzá párosítja a finom tejet és az édes aromás kakaót. Nem nehéz beleszeretni. Ahhoz, hogy nyugodtan élvezhesse a kedvenc
Bögre virággal és kiegészítőkkel. Csináljon magának egy kellemes pillanatot
A statisztikák szerint minden ember a bolygón évente több mint fél kilót csokoládét kap. A szokásos módon a svájciak és a belgák élvezik a legtöbbet. Csokoládé praliné, chips, krémek, nyalókák vagy töltött cukorkák a világ minden tájáról nevet kapnak. Hány csokoholik
Casanova és madam du Barry is megadta magát neki. Az aztékok is imádták. Mi a csokoládé iránti csodálatot a tökéletességig valósítottuk meg. Nemcsak italokban található, de élelmiszerekben, krémekben, parfümökben és még ki tudja hol mindenhol. Merítse bele szaglószervét az
Sok várost ott nem talál. De a természet csodáival Pápua Új Guineán nem lehet betelni. A sziget egy részét, a Csendes-óceán északnyugati oldalát esőerdők borítják. A helyi lakosok háromnegyede földműveléssel foglalkozik. A kakaóbabok termelése biztosítja több száz család
Nincs recept a valódi nugátra, csokoládé, mogyoró és vaj nélkül. Pontosan ezeket az összetevőket tartalmazzák egy hagyományos olasz recept szerint előállított Nugátos csokoládé lencsék, amely nem spórol különösen a mogyoróval. Italok, édességek vagy desszertek
Az eleutherococcus nem igazán ginzeng, mégis bátran így nevezzük. Nem csak mi. A hagyományos gyógynövényesek is a szibériai ginzengről beszélnek, és csak szuperlatívumokban. Az emberi test megjelenésére emlékeztető gyökér pótolhatatlan szerepet játszik sok mítoszban és
A perui kakaónak nagyszerű híre van, akárcsak a csokoládélencsének, amelyből készül. Jellemző rájuk a hagyományosan feldolgozott kakaóbabok hiteles, finom és tiszta íze. A BIO Perui eredetű 41%-os tejcsokoládé lencse a jellegzetes Trinitario kakaófajta és az aromás Chuncho
Mexikó - fehér tengerpartok, ízletes ételek, vadállatok, kultikus helyek és... fantasztikus kakaóbabok. Ezekből készül ez a keserű csokoládé. Oldja fel tejben, készítsen belőle tortára csoki mázat, vagy öntse csoki figurába. Ha tanácsolhatjuk, tegye meg rögtön, amint
Tudta, hogy Carl Linnaeus írt elsőként a kannabisz növényről? És hogy Viktória királynő kannabisz-koktélt fogyasztott? És hogy a világ első érzéstelenítőjét egy kínai orvos készítette kannabiszból i.e. 2. század körül. A tipikusan fogazott levelekkel rendelkező
Ghána nem tud meglenni kakaó nélkül. Ahogyan mi sem tudunk meglenni ghánai kakaó nélkül. A belőle készült csokoládé krémes, gyümölcsös és tejszínes jegyekkel. Ha óvatosan ízlelget talán még ezekben a 70%-os csokoládé lencsékben is megtalálja. Mivel igazán nagy adag
A kiváló fehér csokoládé és egy jó adag joghurt kombinációja nagyon finom. Az édes ízt enyhe savanykássága egészíti ki, és az eredmény egyszerre vonzó és friss. A joghurtos fehér csokoládé lencse beledobható a reggeli zabkásába vagy forró tejben felolvasztva. A mi titkos
A csokoládé Ekvádorból a világ egyik legjobb kávéja hírnevet szerezte magának. Ez a 64%-os keserű csokoládé intenzív aromával, gyümölcsös és fűszeres lehelettel rendelkezik
A mocha a csokoládé színére vagy az arábiában termelt kávéra utal. Meggyőződésünk, hogy az Etiópia Sidamo Mocha minden jelentését ötvözi. Ez a világ egyik legcsokoládébb kávéja, bársonyosan finom csemege, amelyet egyszer exportáltak Jemenbe. Az első kóstolás után
A csokoládé Uganda lakosai számára olyan volt, mint egy csoda. Nem beszélve a csokoládé eredetéről. De pár éve már másképp van - a helyi kakaó termelők és a kakaó massza feldolgozók gondoskodtak a valódi csokoládé piacra való bevezetéséről. Kiemelkedő az íze könnyed
A Szent Tamás szigetről a híres lepkék szerényen hallgatnak. Lehet, jó ez így. A turisták a gyönyörű tengerpartokat, a mély dzsungelt és a csodás korallzátonyokat biztos ellepnék. Hagyjuk meg magunknak a szűz természet titkát. Amikor feloldjuk a helyi csokoládét, jusson
Szeretne csodálatos reggelt varázsolni? Illatosat, nyugodtat, édeset? Nincs ettől könnyebb. Melegítsen meg egy bögre tejet, akár szója, mandula vagy máktej is lehet és dobjon bele pár csoki lencsét. Ha a jávai kakaóból készültet választja, akkor szívet és lelket melengető
Repülővel érkezett. Valószínűleg első osztállyal. Az exkluzív Darjeeling az első szüretből mást nem is érdemel. Milyen is ott, ahonnan érkezett, az indiai szalakóták ismerik a legjobban. Zöld és zöld. A Balasun teakert csodálatos erdőkkel van körbevéve. Aki meglátogatta,
A legjobb természetes C-vitamin forrás, a legismertebb téli termés, a természetgyógyászatban gyakran alkalmazzák. Biztos még több jótékony hatással is rendelkezik. A piros csipkebogyót Hippokratész is ajánlotta a betegeinek, az első bejegyzést a hatásairól a 11. századból
Csokoládé imádók két csoportja létezik. Az egyik csoport tagjai minden féle és minden mennyiségben, a másik csoport a finomságok és specialitások után nyomoz. Akármelyik csoportba is tartozzon, ne hagyja ki a perui 81 százalékosat, amely még ráadásul csokoládé Grand Cru Bagua
Mint a bor a Champagne-ból Lanjaron sonka vagy a La Rotto Pontedera csokoládé, a Darjeeling tea is garantálja a legkiválóbb ízeket és a legmagasabb minőséget. Az első betakarításnál több millió tea imádó várja türelmetlenül. A Risheehat kertjéből kellemes, kiegyensúlyozott,
Ha jó kakaót szeretne kóstolni, válassza a ghánai kakaót. Ha pedig egy nagyszerű forró csokoládéra vágyik, válassza ezt. A mogyoróvajas forró csokoládé egyszerűen mesés. A közepes étcsokoládé jegyeit az édes és sós mogyorós finomságok sora egészíti ki. Csak öntse rá a
Ki ne szeretné a töltött kakaós kekszet! Most egy bögre bőséges adaggal kényeztetheti magát. A forró csokoládéval ízesített sütik az iskolásoknak, szüleiknek és nagyszüleiknek egyaránt tetszeni fognak. Keverje el forró tejben, és máris egy finom, egészséges reggeli vagy
A fehér teákat állítólag korábban csak a császárhoz legközelebb állók ihatták. Rendkívül puha, könnyű, gyengéd. Röviden, csemege az ínyenceknek. Sok gyümölcsöt tettünk a Mao Feng hagyományos fehér teához. És az eredmény? Csodálatos kompozíció ízlésesen
Felrázva. Nem keverve. Vagy fordítva. A forró csokoládé por előnye, hogy az elkészítése pontosanannyi időt vesz igénybe, amennyit csak rá szán. Aki szeret játszadozni az kakaó kását készíthet, amitaztán felönt forró tejjel. Akinek nincs ennyi ideje pár kanál kakaó port
Készítsen italt, pralinét, vagy keverje krémhez, de ezeken kívül még számtalan felhasználási módja van ennek a finomságnak. Természetesen a fehér csokoládé liofizált áfonyadarabokkal gyors nassolnivalónak is alkalmas. Teljesen fantasztikus íze van
A maracuja minden formában és kombinációban nagyszerű. Így nem csoda, hogy fehér csokoládéval tökéletesen harmonikus és nagyon vonzó ízt eredményez. A fagyasztva szárításnak köszönhetően az egzotikus gyümölcs semmit sem veszített csodálatos tulajdonságaiból. Készítsen
A málna minden formában és kombinációban nagyszerű. Így nem csoda, hogy fehér csokoládéval tökéletesen harmonikus és nagyon vonzó ízt alkotnak. Készítsen italt málnás fehércsokoládéval, süssön málnás-csokoládés darabkákkal teli muffint, vagy egyszerűen csak élvezze a
Kávé és csokoládéimádók, mindenki figyeljen! Kávéízesítésű tejcsokoládékockák, amelyekből tökéletes italokat készíthet. A leggyorsabban úgy készítheti el hogy forró tejben felolvasztja. Olyan finom reggeli italt kap, hogy biztosan jól indul a napja. Ha szívesen
Honnan hozza ezeket a babokat? De rio arriba! - Párbeszéd a svájci csokoládé gyártó és az ekvádori kakaó termelő között séta közben a Guayas folyó felső áramlásánál. Legalábbis a legenda szerint. A helyi magokat termelő fák rendkívüli tulajdonságuk miatt kapták az
Kényeztesse magát egy törzskönyvezett kávéval. Miért? Mert az édes csokoládé, a ribizli és a lédús szeder egyedülálló kombinációját fogja megkóstolni. Mert ugyanazt a kávét sehol máshol a világon nem lehet beszerezni. És mivel a mikrolotok nemcsak ritkák, hanem nagyon
A fahéjnak ezerféle felhasználási módja van. A legnépszerűbb az italok ízesítése. Csokoládéval kombinálva ellenállhatatlan duót alkot - a sima, édes kakaópor tökéletesen kiegészíti a meleg, enyhén borsos és rendkívül illatos fahéj aromát. Mindez BIO minőségben! Ezt a
Dominikai bio kakaó kókuszcukorral? Miért is ne! Készítsen egy gyors, jó és antioxidánsokkal teli italt. Adhat hozzá tejszínhabot, fahéjat, mályvacukrot vagy karamellszirupot, kortyolgathatja uzsonnára vagy csak úgy szórakozásból. A forró csokoládépor tökéletes a munkához és
Biztos vagyok benne, hogy meg fog lepődni. A közép-amerikai El Salvadorból származó csokoládé lencse egyáltalán nem keserű. Bár legalább 65 százalék kakaószárazanyagot tartalmaznak, és ezért a maguk nemében az egyik legexkluzívabb terméknek számítanak, ízük finom,
Az első tömör csoki szeletet 1847-ben a JS Fry & Sons társaság gyártotta. A sötét édes öröm dicsősége a csillagokig ért. Adjon hozzá fűszereket, mogyorót vagy gyümölcsöt, ízlelgesse reggel, délután vagy este... A csoki soha nem okoz csalódást. Az ekvádoriról tiszta
Peru és a kakaó, olyan, mint Franciaország és a bor vagy Ausztrália és a kenguruk. A perui Andokban már több ezer éve nőnek a kakaóbabok. Hogy mikortól is tartozott az aztékok és az inkák étlapjára a kakaóbab, vagy a kakaó, csak tippelhetjük. Az biztos, hogy a csokoládé
Brahmi egyelő az egészséges idegekkel és a fürge aggyal. A hagyományos ajurvédikus gyógynövényt a természetben olyan könnyedén nem találjuk. De aki a főzetét a mindennapi folyadékbevitelébe bevezeti, nagyon gyorsan észre veszi a pozitív változásokat. Friss gondolkodással
A Criollo kakaóbabok termését termelik ott, a legrangosabb csoki gyárakba szállítják, és nagy hangsúlyt fektetnek az organikus földművelésnek. Igen, a dél-amerikai Venezuela kesernyés édes illattal és ízzel a térképen állandó hellyel rendelkezik. Találja ki, mit neveznek ott
A csokoládé kakaóból van és a kakaó kakaóbabból. Ezek sok helyen nőnek, de természetesen Madagascart szívesen támogatjuk. A legédesebb termés a világon ugyanis segíthet az ország szegénységének leküzdésében. A kisebb földműveseknek a kakaóbabok adják a megélhetést
A fehér csokoládé mindig hamar eltünik. Különösen, ha természetes vaníliát tartalmaz teljes tejjel, és különösen, ha minőségi ghánai kakaóval készült. Ez a csokoládés lencse pontosan ilyen. Van, aki séta közben majszolja, mások zabkásába dobják, vagy desszertet
Ez aztán nyalánkság a javából! Eredeti tejes csoki 42 százalék kakaóval, vidámmá teszi még a legszomorúbb napot is. Annak ellenére, hogy az íze fantasztikus, antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, amelyek jó kedvre derítenek és feltöltenek energiával
Csokis hab? Csokis brownies? Csokoládés szarvasgomba? Minden lehetséges! Ha 72 százalékos csokoládéból készíti a desszertet, egy-kettő elpusztítják. A lencsék Haitiről, ami régebben Santo Domingo néven szerepelt, a kulináris képességeit három fokkal feljebb viszi. Ha a keserű
Casanova és madam du Barry is megadta magát neki. Az aztékok is imádták. Mi a csokoládé iránti csodálatot a tökéletességig valósítottuk meg. Nemcsak italokban található, de élelmiszerekben, krémekben, parfümökben és még ki tudja hol mindenhol. Merítse bele szaglószervét az
Sok várost ott nem talál. De a természet csodáival Pápua Új Guineán nem lehet betelni. A sziget egy részét, a Csendes-óceán északnyugati oldalát esőerdők borítják. A helyi lakosok háromnegyede földműveléssel foglalkozik. A kakaóbabok termelése biztosítja több száz család
Jöjjön velünk a forró Karib-tengerre. A vízesések, barlangok és zöld dombok szigete, a vadon élő állatokkal és mosolygós lakosokkal teli sziget. A karibi kakaó híres a lágyságáról, így biztos, hogy a trinidadi csokoládélencse kiemelkedik kivételesen lágy és bársonyos
Csokolááádé… Hogyan szereti a legjobban? Mi kávéban. Az instant, liofilizált Frappé csokoládét feltétlenül érdemes kipróbálni. Megtalálja a becsületes mexikói kávé ízét, amelyet finom csokoládé koronáz. Készítsen elő tejet, jégkockákat és shakert. Alig talál
Mexikó - fehér tengerpartok, ízletes ételek, vadállatok, kultikus helyek és... fantasztikus kakaóbabok. Ezekből készül ez a keserű csokoládé. Oldja fel tejben, készítsen belőle tortára csoki mázat, vagy öntse csoki figurába. Ha tanácsolhatjuk, tegye meg rögtön, amint
A csodálatosan kiegyensúlyozott, tiszta kakaóbab ízű csokoládélencsék feloldhatók forró tejben, hozzáadhatjuk őket a reggeli zabkásánkhoz, vagy rászórhatjuk őket a gyümölcssalátánkra egészséges uzsonnaként. Minden ételhez és italhoz vonzó csokoládés keserűséget,
A két íz tökéletesen illik egymáshoz - mandula és csokoládé. Adjon hozzá luxus ültetvény-kávét. Nemcsak a telt és kiegyensúlyozott finomságát, de a vonzó kesernyés édes árnyalatát is ízlelgetheti. Még szebb lesz a napja. A szemes kávét, amely szeretettel van termesztve és
Csokoládé és tej, fekete-fehér. A legjobb íz és színkombináció azok számára, akik szeretik a töltött kekszet. Ha egy kicsit ropogós, akkor azonnal hozzá párosítja a finom tejet és az édes aromás kakaót. Nem nehéz beleszeretni. Ahhoz, hogy nyugodtan élvezhesse a kedvenc
A statisztikák szerint minden ember a bolygón évente több mint fél kilót csokoládét kap. A szokásos módon a svájciak és a belgák élvezik a legtöbbet. Csokoládé praliné, chips, krémek, nyalókák vagy töltött cukorkák a világ minden tájáról nevet kapnak. Hány csokoholik
Nincs recept a valódi nugátra, csokoládé, mogyoró és vaj nélkül. Pontosan ezeket az összetevőket tartalmazzák egy hagyományos olasz recept szerint előállított Nugátos csokoládé lencsék, amely nem spórol különösen a mogyoróval. Italok, édességek vagy desszertek
A perui kakaónak nagyszerű híre van, akárcsak a csokoládélencsének, amelyből készül. Jellemző rájuk a hagyományosan feldolgozott kakaóbabok hiteles, finom és tiszta íze. A BIO Perui eredetű 41%-os tejcsokoládé lencse a jellegzetes Trinitario kakaófajta és az aromás Chuncho
Fehér csokoládé lencsék vaníliadarabokkal Madagaszkárról valódi finomság. Bio kakaóvajból, nádcukorból, tejporból és vaníliából készülnek. Yum! Oldja fel a tejben, vagy adja hozzá desszertekhez, lágysága elbűvöli