Connoisseurs DELICATE gyöngytisztító oldat

Connoisseurs DELICATE gyöngytisztító oldat

Connoisseurs DELICATE gyöngytisztító oldat

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 000 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Connoisseurs DELICATE gyöngytisztító oldat - termékleírás

Connoisseurs tisztítószer az ékszerekre DELICATE A DELICATE tisztítószert azért hozták létre, hogy finoman tisztítsa és megélénkítse a finom ékszerek fényét. Ideális eszköz a féldrágakövekből készült ékszerek, például gyöngy, opál, korall, türkiz vagy bizsu tisztításához. Használati útmutató: Óvatosan távolítsa el a zárófóliát a tartályról. CSAK EGY DARAB ékszert helyezzen a merülő kosárba. Merítse a kosarat a folyadékba 30 másodpercre. Nem szükséges sokáig áztatni az ékszereket. Húzza ki a kosarat az ékszerrel együtt a tartályból, és alaposan öblítse le szobahőmérsékletű vízzel. Puha kefével tisztíthatja ékszereinek nehezen elérhető helyeit. Szárítsa meg az ékszereket puha ronggyal, és csillogosító kendőt használhat a befejezéséhez. A DELICATE tisztítószer alkalmas bizsuk, féldrágakövek és gyöngyök tisztítására.

Termék Connoisseurs DELICATE gyöngytisztító oldat termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel Sofia, boltban megtalálod Szofia.hu.

Connoisseurs DELICATE gyöngytisztító oldat - termék paraméterei

Connoisseurs DELICATE gyöngytisztító oldat - ár és elérhetőség előzményei

Connoisseurs DELICATE gyöngytisztító oldat - egyéb érdekes termékek

Connoisseurs DELICATE gyöngytisztító oldat - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?