Connoisseurs SILVER ezüsttisztító oldat

Connoisseurs SILVER ezüsttisztító oldat

Connoisseurs SILVER ezüsttisztító oldat

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 000 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Connoisseurs SILVER ezüsttisztító oldat - termékleírás

Connoisseurs ékszertisztító SILVER Az ezüst ékszerek gyors és kényelmes tisztításához az ideális megoldás a SILVER ékszertisztító. Gyorsan eltávolítja a szennyeződéseket és helyreállítja az ezüst ékszerek fényét. FONTOS FIGYELMEZTETÉS: CSAK sterling EZÜSTÖN HASZNÁLJA. Nem használható drágaköveken vagy féldrágaköveken, festett / antik / oxidált vagy bevont ékszereken (pl. ródiummal bevont ékszerek) vagy bármilyen más fémnél. Használati útmutató: Óvatosan távolítsa el a zárófóliát a tartályból. Az oldatnak erős szaga van, de ez normális azoknál a vegyi anyagoknál, amelyek eltávolítják a szennyeződést az ezüstről. Kristályok lehetnek jelen az oldatban, ami gyakori, és nem változtatja meg a tisztító oldat hatékonyságát. CSAK EGY DARAB ékszert helyezzen a merülő kosárba. Merítse a kosarat a folyadékba 30 másodpercre. Nem szükséges sokáig áztatni az ékszereket. Húzza ki a kosarat az ékszerrel együtt a tartályból, és alaposan öblítse le szobahőmérsékletű vízzel. Puha kefével tisztíthatja ékszereinek nehezen elérhető helyeit. Szárítsa meg az ékszereket puha ronggyal, és csillogosító kendőt használhat a befejezéséhez. Ha több darab ezüstöt szeretne megtisztítani, jobb várni néhány percet, mielőtt egy másik darabot áztatna a tisztítóba. A SILVER tisztító oldat az ezüst tisztítására alkalmas.

Termék Connoisseurs SILVER ezüsttisztító oldat termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel Sofia, boltban megtalálod Szofia.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Ezüst ékszer, a márkához tartozik Sofia, az e-shopban megtalálod Szofia.hu.

Connoisseurs SILVER ezüsttisztító oldat - termék paraméterei

Connoisseurs SILVER ezüsttisztító oldat - ár és elérhetőség előzményei

Connoisseurs SILVER ezüsttisztító oldat - egyéb érdekes termékek

Connoisseurs SILVER ezüsttisztító oldat - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?