A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 558 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Nagyon fűszeres krém - robbanásveszélyes ízzel!200 g-os fűszeres krém; Citres termék mediterrán ételek, szendvicsek készítéséhez.
Termék Citres bomba calabrese fűszeres krém 200 g EAN kóddal van jelölve 8000523003573.
Kategória | Krémek |
EAN | 8000523003573 |
Nagyon fűszeres krém - robbanásveszélyes ízzel!200 g-os fűszeres krém; Citres termék mediterrán ételek, szendvicsek készítéséhez
Intenzív, harmonikus és határozott íz. 200 g-os fűszeres krém; Citres termék mediterrán ételek, szendvicsek készítéséhez
Ízesítő paszta fagylaltok, krémek, erdei gyümölcsös ízű tejszín ízesítésére. A krémekben, jégkrémekben vagy felvert krémekben történő felhasználásra szánt állandó aromapaszta erdei gyümölcsök keveréke: eper, ribizli, málna, áfonya, szeder. | Összetevők: cukor,
A svéd gyártótól származó fehércsokoládés krém azok számára készült, akik nem szeretnének lemondani az édességekről, ám a szervezetet értékes tápanyagokkal , nem pedig üres kalóriákkal szeretnék ellátni
CP_18047 MEC_13519243 A krémek, tejszínhabok, fagylaltok kiemelésére és ízesítésére használják ezt az eper ízű, aromájú és színű pasztát. A terméket cukrászdákban és pékségekben történő további feldolgozásra szánják. 1 kg alaphoz 80-120 g paszta szükséges, vagy
Ízesítő paszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítéséhez. Vanília paszta krémek, pudingok, fagylaltok, csokoládék, tejszínhab és egyéb édességek gyártására szolgáló termékek ízesítésére. | Súly: 200 g | Összetevők: cukor, glükózszirup, víz, aromaanyagok, só, pektin,
Mangó paszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére. Koncentrált friss paszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére - 15% mangópürét tartalmaz. Egy gyönyörű aranysárga szín, amely egyetlen harapással elvisz egzotikus távolságokra. | Készült Olaszországban, súlya
A svéd gyártótól származó mogyorós csokoládé krém azok számára készült, akik nem szeretnének lemondani az édességekről, ám a szervezetet értékes tápanyagokkal , nem pedig üres kalóriákkal szeretnék ellátni
100% törökmogyoróból készült krém. Nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot. Vegán, laktózmentes. Magyarországon készül a termék kis mennyiségben, gondos odafigyeléssel. A törökmogyorót száraz pörkölési technológiával készítik elő, majd frissen őrölik. Ettől lesz olyan
AA finom testápoló krém gyengéden simul a bőrbe, bársonyosan puha és citrusos-fűszeres illatú lesz
Az ízesített paszta fagylaltok, krémek, tejszínhabok szeder ízesítésére. Szederpaszta cukrászati termékek - krémek, fagylaltok, tejszínhab stb. ízesítésére. összetevők: cukor, glükózszirup, szeder - 19%, víz, citromsav, színezékek - antociánok, indigó, sűrítő pektin
Koncentrált banán ízesítésű paszta fagylaltok, krémek, tejszínhabbal ízesített gyümölcsökkel, műfestékek nélkül. Koncentrált banán ízesítő paszta tejszínhabhoz, tejszínhez, fagylalthoz darab banánnal, 15% banántartalom + 10% koncentrált banánlé. | Összetevők: cukor,
Fagylaltok, krémek, tejszínhabok ízesítésére szolgáló paszta magas karamellatartalommal. Telített, sötét, sűrű karamellás paszta cukrászkrémek, fagylaltok, tejszínhab és töltelékek ízesítésére. 50% karamell tartalom. Súly: 200 g összetevők: karamell (50%) (glükózszirup,
Áfonyapaszta fagylaltok, krémek, tejszínhab darabos gyümölcsökkel történő ízesítésére. A könnyű gyümölcstorták gyártásához kínálunk egy koncentrált ízesítő pasztát - áfonya. A pasztát krémekben, fagylaltokban, tejszínhabban és semleges tejszínhabsűrítővel
A meggyes desszertek kedvelőinek ajánljuk ezt az ízesítő pasztát, amely krémekhez, tejszínhab sűrítőkhöz, akár semleges, akár joghurtos, túrós és egyéb cukrászati töltelékekhez alkalmas. Ha hallottál már gyümölcsdarabokkal készült termékről, akkor itt ez
Koncentrált gyümölcspaszta - mangó - kiválóan alkalmas fagylaltalapok, tejszínhab, krémek stb. ízesítésére.Csomag súlya: 200 gÖsszetevők: mangó, glükóz-fruktóz szirup, cukor, savanyítószer: citrom- és almasav, víz, aroma, színezék: béta-karotin, sűrítőanyag:
Merüljön el a csillagánizs, az édes vanília és a citrom fenséges, enyhén fűszeres jegyeiben. Az új, limitált kiadású COMFORT illat tökéletesen megragadja az ünnepi szezon meleg hangulatát, és egyben felmelegíti érzékeit. Csak csukja be a szemét, és vegyen egy mély levegőt
Cseresznyepaszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére. A fekete cseresznye típusú amarena extra sűrű ízesítő paszta - cukrászati termékek, például fagylaltok, mousse-ok, krémek, tejszínhabok stb. ízesítésére szolgál. Az elkészítéshez csak tiszta és száraz
Sűrű barackpaszta fagylaltok, krémek, tejszínhabbal ízesített gyümölcsökkel, műfestékek nélkül. Vastag olasz barackpaszta gyümölcsdarabokkal és sárgabarackléval - jégkrémek, felvert krémek vagy krémek ízesítésére. | Összetevők: cukor, glükózszirup, 15% sárgabarack,
Eperpaszta a fagylaltok, pudingok, tejszínhabok ízesítéséhez a vadon termő eper ízével. Krémekben, fagylaltokban és tejszínhabban használható sűrű ízesítő paszta, adagolása 60 g/1 kg alapanyag. Tartályonként 200 g-os kiszerelésben. Készült: Olaszországban
Fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére szolgáló paszta a vérnarancs ízével. Koncentrált piros narancs aroma paszta. Fagylaltok, tejszínhab, krémek ízesítésére - 60g 1 kg alapléhez. összetevők: glükózszirup, víz, cukor, narancslé koncentrátum 10%, citromsav,
Paszta ízesítésre fagylaltok, krémek, tejszínhab, kávé-tej ízű cappuccino. A paszta intenzív kávé-tejízével fagylaltot, krémet, tejszínhabot ízesíthet. A krémes cappuccino, a kávé klasszikus íze Olaszországot híressé tette. | Összetevők: glükózszirup, sűrített tej,