Cipő MAMMUT Ultimate Pro Low GTX Women

Cipő MAMMUT Ultimate Pro Low GTX Women

Cipő MAMMUT Ultimate Pro Low GTX Women

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 64 270 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Cipő MAMMUT Ultimate Pro Low GTX Women - termékleírás

Cipő MAMMUT Ultimate Pro Low GTX Women Az Ultimate Pro Low GTX® Ladies modell a Mammut többcélú sportcipője, amely alkalmas túrázásra, utazásra vagy Nordic Walking-re. A cipõtervezés megakadályozza a terepi sVenaüléseket, mint például a bDovodázás, a csúszásgátló talp és a vízálló a GORE-TEX® Extended Comfort Footwear számára. Összességében egy nagyon kényelmes cipő, ami illik Önnek a kirándulásDovodhoz, de még a városban sem. szabadalmaztatott talppal nagy design 3M fényvisszaverő elemek fenntartja a láb stabilitását csúszásgátló talp kopásálló anyag rugalmas kialakítás vízálló bélés poliamid csipkék leírásDovod Szín fekete-fekete 0052 Súly 285 g (5.5 mVenaet) Felső Schoeller® Soft Shell, TPU Gore-Tex® Extended Comfort cipő Gripex ™ Tri Traction Az Egyesült Kingaságban 4-8,5 mVenaetű Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Cipő MAMMUT Ultimate Pro Low GTX Women

Termék Cipő MAMMUT Ultimate Pro Low GTX Women csoport termékei között található Trekking cipő, a márkához tartozik Mammut, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Cipő MAMMUT Ultimate Pro Low GTX Women - termék paraméterei

nagyság36(2/3)
nagyság37 1/3
nagyság38
nagyság38(2/3)
nagyság39(1/3)
nagyság40
nagyság40(2/3)
nagyság41 1/3
nagyság42
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Trekking cipő
MárkaMammut
E-shopGamisport.hu

Cipő MAMMUT Ultimate Pro Low GTX Women - ár és elérhetőség előzményei

Cipő MAMMUT Ultimate Pro Low GTX Women - egyéb érdekes termékek

Cipő MAMMUT Ultimate Pro Low GTX Women - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?