Boty Asolo Alta Via GV MM black/green/A388

Boty Asolo Alta Via GV MM black/green/A388

Boty Asolo Alta Via GV MM black/green/A388

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 138 429 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Boty Asolo Alta Via GV MM black/green/A388 - termékleírás

Boty Asolo Alta Via GV MM black/green/A388 Teljes bőrszerkezet. Talp Vibram ® Függőleges váz Pebax és poliuretán párnázással. A váz és a teljesen automatikus kramponok rögzítése. Gumiszegély a cipő kerülete körül. A sarok speciális védelme a mintás TPU réteggel. Sarokzáró védelem és a sarok megfelelő illeszkedése. Meleg GORE-TEX ® szigetelt Comfort a 100%-os vízhatlanságért és hőkomfortért. 'V' bemetszés a kéménycipő hátsó részén a láb leereszkedésének jobb mozgékonysága érdekében. Élvonalbeli és rendkívül sokoldalú cipő igényes alpesi hegymászáshoz, mászáshoz és téli használatra. Perwanger bőr felső 2.4 mm futro GORE-TEX ® szigetelt Comfort megerősítés Duo ASOFLEX Ascent Lite talpbetét 3 Csipke Könnyű ötvözet Könnyű ötvözet Vibram ® Vertical automata kramponok (markolat a tetején, rychoupínák a sarkán) használja a legigényesebb hegymászó bakancsokhoz súly 1/2 pár, férfi UK 8980 g Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Boty Asolo Alta Via GV MM black/green/A388

Termék Boty Asolo Alta Via GV MM black/green/A388 termékcsoporthoz tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Boty Asolo Alta Via GV MM black/green/A388 - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság12,5 UK
nagyság13 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
KategóriaCipők, Vázák, Trekking cipő
MárkaAsolo
E-shopGamisport.hu

Boty Asolo Alta Via GV MM black/green/A388 - ár és elérhetőség előzményei

Boty Asolo Alta Via GV MM black/green/A388 - egyéb érdekes termékek

Boty Asolo Alta Via GV MM black/green/A388 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?