Cipő ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041

Cipő ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041

Cipő ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 60 794 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Cipő ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041 - termékleírás

Cipő ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041 Az alpesi hegyi ösvények kanyargósak. Gyakran eléggé légies. És hányszor kell egy szakaszt acélkábellel keresztezni. Az ilyen típusú terepen olyan bakancsra van szüksége, amely a helyén tartja a bokáját, magabiztosságot ad bármilyen terepen, és ellenáll az éles sziklákkal való találkozásnak. Nedves sziklákon és sáros ösvényeken a Vibram® Duo Radiant talp öntisztuló mintázattal maximális támogatást nyújt. Laza törmeléken és meredek terepen való ereszkedéskor pedig a beépített Asobrake technológia 'lelassít'. A könnyű EVA középtalp használata néhány grammal többet vett le a cipőből, és így néhány izzadtságcseppet a homlokodról. Amit viszont hozzáadott, az a kényelem minden lépéshez. Mi van az esővel, a nedves fűvel, az apró folyókkal? Nem probléma a vízálló GORE-TEX® membránnal, amely szárazon és kényelmesen tartja a lábad. Főbb tulajdonságok Súly: 546 g (1/2 pár) Felső: vízlepergető bőr 1,6 - 1,8 mm és Cordura Membrán: GORE-TEX® Extended Comfort Talp: Vibram® Duo Radiant Középső talp: kettős sűrűségű EVA Bélés: anatómiai Lite 2 Gumiöntvény a lábujjakon Európában készült Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Cipő ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041

Termék Cipő ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041 termékcsoporthoz tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Cipő ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041 - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság12,5 UK
nagyság13 UK
nagyság13,5 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Trekking cipő
MárkaAsolo
E-shopGamisport.hu

Cipő ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041 - ár és elérhetőség előzményei

Cipő ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041 - egyéb érdekes termékek

Cipő ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?