Bőr motoros cipő Stylmartin Marshall  41  barna

Bőr motoros cipő Stylmartin Marshall 41 barna

Bőr motoros cipő Stylmartin Marshall  41  barna

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 84 900 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Bőr motoros cipő Stylmartin Marshall 41 barna - termékleírás

Kényelmes bőrcipő, amely a magasszárú cipőkhöz hasonlít, bőrből készült.. A Stylmartin Marshall bőr motoros cipő népszerű, kényelmes bőr „cipő”, számos védelemi funkcióval ellátva. Kiváló minőségű teljes bőrből készült, légáteresztő cipő, amely taszítja a vizet, így minden időjáráshoz és minden évszakhoz alkalmas. A Stylmartin Marshall bőr motoros cipő bármilyen stílusú motoroshoz tőkéletesen illik!Technikai adatok - Bőr motoros cipő Stylmartin Marshall: Bőr cipő, amely úgy néz ki, mint a magasszárú sportcipők stílusos olasz dizájn Felső rész: vízlepergető bőr Bélés:  légáteresztő membrán Védelem: PU belső bokavédő mindkét oldalon, fényvisszaverő csík a hátán, dupla bőr a sebességváltó karnál Rögzítés: fűzős Talpbetét: cserélhető, anatómiailag formázott Talp: csúszásgátló, olajálló, kétszínű Minősítés: EN 13634: 2015 Európában készült Mindennapi használatra is alkalmas

Termék Bőr motoros cipő Stylmartin Marshall 41 barna csoport termékei között található Férfi cipők, a márka gyártja Stylmartin, mérete az 41, színben barna, az eladó ajánlatában insportline.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Alacsony csizma a márkától Stylmartin, a méret megfelel a címkének 41, színben barna, boltban megtalálod insportline.hu.

Bőr motoros cipő Stylmartin Marshall 41 barna - termék paraméterei

Színbarna
Méretbarna
KategóriaCipők, Csizma, Csizmák, Férfi cipők, Alacsony csizma
MárkaStylmartin
Méret41
Színbarna
E-shopinsportline.hu

Bőr motoros cipő Stylmartin Marshall 41 barna - ár és elérhetőség előzményei

Bőr motoros cipő Stylmartin Marshall 41 barna - egyéb érdekes termékek

Bőr motoros cipő Stylmartin Marshall 41 barna - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?