Bodhi Welltouch futon levehető huzattal - 4 rétegű Szín: fekete, Méretek: 200 x 120 cm

Bodhi Welltouch futon levehető huzattal - 4 rétegű Szín: fekete, Méretek: 200 x 120 cm

Bodhi Welltouch futon levehető huzattal - 4 rétegű Szín: fekete, Méretek: 200 x 120 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 104 900 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Bodhi Welltouch futon levehető huzattal - 4 rétegű Szín: fekete, Méretek: 200 x 120 cm - termékleírás

Mi az a futon? Ez egy speciális technikával készült matrac, amely alvás előtt szétnyitható, alvás után pedig összehajtható. A futon Japánból származik. Lefordítva azt jelenti, hogy tömött, összehajtható matrac. A futon matrac öt rétegből áll (kb. 5 kg/m2). A futon matrac több rétegből áll. A töltet rendkívül stabil, és a futonszerkezetnek köszönhetően nem mozdul el - a töltet a belső huzathoz van varrva. A matrac könnyedén felcsavarható, tárolható vagy áthelyezhető. Ha a padlón alszik, könnyen összecsukhatja és olyan helyre teheti, ahol nem lesz útban. Este újra szétnyithatja. Ezáltal sok helyet takarít meg, amelyet a nap folyamán különböző módon használhat. A sávolykötésű pamut szövet tanúsítvánnyal rendelkezik (Öko-Tex Standard 100, tanúsítvány száma A06-0488). A festési folyamat a német szabványoknak megfelelően történik, és nem használnak azoszínezéket. A kizárólag ezen matracok gyártója számára készült töltet 70% pamutból, 20% poliészterből és 10% szűzgyapjúból áll. Ez a különleges keverék a poliészterszál rugalmasságának, a gyapjú melegségének és a pamut légáteresztő képességének kombinációja. A futon helyet takarít meg, és kényelmes rajta az alvás. A rendelkezésre álló különféle huzatoknak köszönhetően látványra is stílusos. Sokak számára az előnyös ár is vonzó. Használható ágyként a padlóra kiterítve lefekvés előtt, vagy futonágy részeként. A Welltouch futon matrac Németországban készül, ami garantálja a precíz kivitelezést és a legmagasabb minőséget. Többféle méretben kapható. A legkisebb 100 x 200 cm-es, amelyen egy felnőtt személy kényelmesen elfér. A legnagyobb 200 x 200 cm-es, kényelmes, összecsukható franciaágyként használható. A futon matrac öt réteg gyapjúval töltött és 6-7 centiméter vastag. A precíz kivitelezés kényelmes pihenést és hosszú élettartamot biztosít. Gyártás és szállítás A levehető huzatú Bodhi Welltouch futont közvetlenül a gyártótól szállítjuk Önnek, ezért a kifizetést előre kérjük. A gyártás és a szállítás általában 5-7 munkanapot vesz igénybe az számla kifizetésétől számítva. Megjegyzés: A Bodhi futon matracok gyártásra készülnek, ezért ezen termékek esetében az elállási jog nem gyakorolható - a termék ára nem visszatérítendő.

Bodhi Welltouch futon levehető huzattal - 4 rétegű Szín: fekete, Méretek: 200 x 120 cm - termék paraméterei

KategóriaMatracok, Fűtők

Bodhi Welltouch futon levehető huzattal - 4 rétegű Szín: fekete, Méretek: 200 x 120 cm - ár és elérhetőség előzményei

Bodhi Welltouch futon levehető huzattal - 4 rétegű Szín: fekete, Méretek: 200 x 120 cm - kapcsolódó blogcikkeket

Hogyan spóroljunk árammal?

A villamos energia fogyasztás jelentős költségtételt jelent a családi költségvetésben.

Bodhi Welltouch futon levehető huzattal - 4 rétegű Szín: fekete, Méretek: 200 x 120 cm - egyéb érdekes termékek

Bodhi Welltouch futon levehető huzattal - 4 rétegű Szín: fekete, Méretek: 200 x 120 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?