BODHI bambusz masszázs rúd, 11db

BODHI bambusz masszázs rúd, 11db

BODHI bambusz masszázs rúd, 11db

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 13 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

BODHI bambusz masszázs rúd, 11db - termékleírás

A professzionális, bambuszból készült masszázs rudak kiváló segítőtársai a masszőrnek, aki így kisebb erőkifejtéssel, az ujjakat, csuklót és kezet érő terhelés nélkül masszírozhat. A bambusz rudak egész testes masszázshoz használhatóak. Az ősi masszázsmód enyhíti a mélyebb izomfeszültséget, serkenti a vérkeringést és javítja az izmok mozgékonyságát. A különféle átmérőjű hosszabb rudak a nagyobb testfelületeken használatosak, míg a kisebb rudakat a mélyen letapadt izmok helyi kezelésére alkalmazzák. A bambusz masszázs rudak kímélő fertőtlenítő szerrel tisztíthatóak. Igény szerint növényi olajjal átmoshatóak. A 11 darabos BODHI bambusz masszázs rúd készlet a következő méretű rudakat tartalmazza 8 henger alakú bambusz rúd: 1 db - 55 cm, Ø 3 cm 2 db - 50 cm, Ø 1,5 cm 1 db - 40 cm, Ø 3 cm 2 db - 15 cm, Ø 3 cm 2 db - 17 cm, Ø 1,5 cm 3 félhenger alakú bambusz rúd: 1 db - 55 cm x 3cm x 1,5 cm 2 db - 12 cm x 3cm x 1,5 cm A készlet praktikus tároló táskát is tartalmaz a bambusz rudak egyszerű szállításához és tárolásához.

Termék BODHI bambusz masszázs rúd, 11db csoport termékei között található Masszázs segédeszközök, márka kínálatában szerepel Bodhi, az e-shopban megtalálod Fabulo.hu.

BODHI bambusz masszázs rúd, 11db - termék paraméterei

BODHI bambusz masszázs rúd, 11db - ár és elérhetőség előzményei

BODHI bambusz masszázs rúd, 11db - egyéb érdekes termékek

BODHI bambusz masszázs rúd, 11db - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?