Blumfeldt Schirmherr 25HSQ, gránit, állvány napernyőre, talapzat, csiszolt gránit

Blumfeldt Schirmherr 25HSQ, gránit, állvány napernyőre, talapzat, csiszolt gránit

Blumfeldt Schirmherr 25HSQ, gránit, állvány napernyőre, talapzat, csiszolt gránit

Hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 18 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Blumfeldt Schirmherr 25HSQ, gránit, állvány napernyőre, talapzat, csiszolt gránit - termékleírás

Szilárd kő a napsütötte időben! A Blumfeldt Schirmherr 25HSQ masszív gránit állvány minden időben rögzíti a napernyőjét.Nem dönti fel semmi. A terméskő szilárd, ráadásul jól mutat az erkélyen, a teraszon és a kertben is.A csatlakozó (nyak) csiszolt nemesacélból készült, és 3,5 - 4 cm-es átmérőjű napernyőkhöz alkalmas. A műanyag gyűrű ráadásul megakadályozza a két fémcső közvetlen érintkezését és sérülését. A két biztosító csavar a tartón a napernyő megtartására szolgál, és további stabilitást ad az állványnak. A foglalat a kőrész szélén szintén nagyobb stabilitást ad.Az állványt a napernyővel együtt áthelyezhetjük. Ezt a két földszinti kerék és a lehajtható fogantyú könnyíti meg. Ennek köszönhetően a 25 kg tömegű Blumfeldt Schirmherr 25HSQ napernyő állványt könnyedén a kívánt helyre tehetjük át, ahol épp az árnyékban szeretnénk pihenni.Választható típusok: négyzet (100313,561), kerek (100313,562), téglalap (100313,563)

Ezt a terméket a csoportban találja Napernyő állvány, a márkához tartozik Blumfeldt, boltban megtalálod Electronic-star.hu.

Termék Blumfeldt Schirmherr 25HSQ, gránit, állvány napernyőre, talapzat, csiszolt gránit hozzá van rendelve egy EAN kód 4260486159234.

Blumfeldt Schirmherr 25HSQ, gránit, állvány napernyőre, talapzat, csiszolt gránit - termék paraméterei

Blumfeldt Schirmherr 25HSQ, gránit, állvány napernyőre, talapzat, csiszolt gránit - ár és elérhetőség előzményei

Blumfeldt Schirmherr 25HSQ, gránit, állvány napernyőre, talapzat, csiszolt gránit - egyéb érdekes termékek