A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 1 826 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni magasságát.
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni magasságát
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni magasságát
ATAISZ SZŐLŐCUKOR 1000 G Hagyományos és reformtáplálkozásba egyaránt beilleszthető. Felhasználása megegyezik a már megszokott répacukoréval. Főzhető, süthető. ATAISZ SZŐLŐCUKOR 1000 G Hagyományos és reformtáplálkozásba egyaránt beilleszthető. Felhasználása megegyezik a
Finomköret 500 g 42984,42985 Finom és harmonikus... A rizs sós jellegű alapízét kiválóan egészíti ki a bulgur édes ízjellege, amit a vöröslencse krémessége tesz teljessé... Elkészítése: 1 rész finomköret 2 rész víz. kb 20 perc alatt fő meg. Fűszerezzük sóval vagy ATAISZ
Sűrítéshez, lisztekhez, édes tésztákba...Hagyományos és reformtáplálkozásba egyaránt beilleszthető. Használjuk sűrítéshez, tésztafélék lisztjéhez keverve, annak tápanyagtartalmának dúsítására. Ajánljuk sportolóknak és aktív életmódot folytatóknak, turmixitalok
Értékes tápanyagtartalmú, kellemesen fűszeres aromájú és különleges formájú növény, amely szinte a világ minden népének étrendjében felfedezhető
Előnye, hogy sütés során nincs szükség tojásra, így a rizslisztből készült süteményeket tojásallergiában szenvedők vagy magas koleszterinszinttel rendelkezők is fogyaszthatják
Segítség a konyhában... A rizs az egyik legősibb gabonánk. Felhasználása igen sokrétű. Ez a termék megjelenésében és szemcse méretében leginkább a búzadarához hasonlít, ezért felhasználása is ennek megfelelő. Készíthetünk belőle pl. tejbegrízt, túrógombócot, vagy
A búzasikérből búzahús (szejtán) is csinálható megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű feltétet kapunk
Mártásokhoz, sűrítéshez... Javasoljuk házilag készített pudingokhoz, valamint szószok, öntetek sűrítéséhez. SŰRÍTÉS: Hideg folyadékkal összekeverni és folyamatos keverés mellett a forrásban lévő folyadékhoz önteni
A válogatott feles sárgaborsóból előállított, ellenőrzött, garantált minőségű liszt alkalmazása a korszerű táplálkozást segíti
Finomköret 500 g 42984,42985 Finom és harmonikus... A rizs sós jellegű alapízét kiválóan egészíti ki a bulgur édes ízjellege, amit a vöröslencse krémessége tesz teljessé... Elkészítése: 1 rész finomköret 2 rész víz. kb 20 perc alatt fő meg. Fűszerezzük sóval vagy ATAISZ
A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű feltétet kapunk
Előfőzött, tört búzaszemek. Köretként vagy főételként ízletes, gyors köret készíthető belőle, a rizsnél pergősebb. 500 g-os bulgur; Ataisz termék köretek készítéséhez
Ízletes, gyorsan elkészíthető köret. Elkészítési javaslat: Tegyünk egy rész kuszkuszt másfélszeres mennyiségű, forró, sós, fűszeres vízbe. Hagyjuk kb. 15 percig lefedve állni, majd villával lazítsuk fel. Nem igényel főzést. Extra tipp: Elkészítésénél tegyünk a vízbe
A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb. Emellett rostokban és ásványi anyagokban is igen gazdag, főként vas- és magnéziumtartalma magas.Ezzel szemben kevés B-vitamint tartalmaz. A lencse a gazdag antioxidáns vegyületekben
Sötét lemmag durvára darálva. A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak. Töret formájában, sokkal könnyebben emészthető, mint egészben. Kiváló rostforrás. TIPP: Kenyerek, pékáruk sütésénél, keverjük közvetlenül a tésztába! Allergén információ: A
Az Eritritol egy természetes úton képződő 'édesítőszer', amelyet az élelmiszeripar is előállít a cukor fermentálásával. Édesítőereje a cukorhoz képest 60-80%-os