A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 5 450 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Félkész termék - mandulával és amarettóval ízesítve. Már a neve is azt sugallja, hogy mandulás vagy 'keserűmandulás' paszta - és mi a helyzet a mi értékelésünkkel? Ez a kakaós masszában karamellizált mandula- és mogyoródarabkákat tartalmazó paszta, amely harapáskor finoman ropog - egyszerűen finom krémek ízesítésére. 200 g-os kiszerelés.Adagolás: 80 g termék + 1 kg tejkeverék. Összetevők: cukor, növényi zsírok (napraforgó, pálma), mandula, földimogyoró, csökkentett zsírtartalmú kakaópor, karamellizált cukor, mogyorópaszta, mandulapaszta, emulgeálószer: szójalecitin, színezék: ammónia karamell, aroma.Az előkészítéshez csak tiszta és száraz eszközöket használjon. Minden használat után zárja le a csomagot. Hűvös, száraz helyen tárolja, ne tegye ki közvetlen napfénynek.
Szín | Barna |
Anyag | Mandula |
Félkész termék - mandulával és amarettóval ízesítve. Már a neve is azt sugallja, hogy mandulás vagy 'keserűmandulás' paszta - és mi a helyzet a mi értékelésünkkel? Ez a kakaós masszában karamellizált mandula- és mogyoródarabkákat tartalmazó paszta, amely harapáskor finoman
Lime ízesítő paszta - 200g Koncentrált lime ízesítő paszta - félreértés ne essék, nem savanyú. Krémek és különösen tejszínhab ízesítésére szolgáló édes paszta. Összetevők: cukor, glükózszirup, víz, természetes aromák, sűrítőanyagok: agar, pektin, színezék:
Koncentrált tojáslikőr ízesítő paszta fagylaltok, tejszínhab és pudingok ízesítésére - ezt az erős pasztát teasütemények vagy karácsonyi cukorkatöltelékek készítésekor is értékelni fogja. Súly 200g | Összetevők: glükózszirup, cukor, víz, sűrített tej,
Ízesítő paszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítéséhez. Vanília paszta krémek, pudingok, fagylaltok, csokoládék, tejszínhab és egyéb édességek gyártására szolgáló termékek ízesítésére. | Súly: 200 g | Összetevők: cukor, glükózszirup, víz, aromaanyagok, só, pektin,
Gránátalma levével ízesített ízesítő paszta. Ez a paszta tökéletes megoldás mindazok számára, akik egy egyszerű módot keresnek arra, hogy kulináris alkotásaikat autentikus és gazdag ízekkel gazdagítsák. Adjon egy kis luxust konyhájába ezzel az egyedülálló
Félkész termék a népszerű kék fagylalt készítéséhez. Koncentrált ízesítő paszta türkizkék színű 'Törp' - tejszínhab, krémek és különösen fagylalttermékek ízesítésére és színezésére. Karamellás íze van. A csomag súlya 200 g, az adagolás 50 g 1 kg alapanyagra
Félkész csokoládéízesítésű paszta fagylalt és más édesipari termékek ízesítésére. MEC3 ízesítő paszta - telt, gazdag, kesernyés ízű csokoládékrém fagylaltok, krémek, tejszínhab stb. ízesítésére. Csomagolva 200 gAz előkészítéshez csak tiszta és száraz
Az ízesített paszta fagylaltok, krémek, tejszínhabok szeder ízesítésére. Szederpaszta cukrászati termékek - krémek, fagylaltok, tejszínhab stb. ízesítésére. összetevők: cukor, glükózszirup, szeder - 19%, víz, citromsav, színezékek - antociánok, indigó, sűrítő pektin
Koncentrált banán ízesítésű paszta fagylaltok, krémek, tejszínhabbal ízesített gyümölcsökkel, műfestékek nélkül. Koncentrált banán ízesítő paszta tejszínhabhoz, tejszínhez, fagylalthoz darab banánnal, 15% banántartalom + 10% koncentrált banánlé. | Összetevők: cukor,
Fagylaltok, krémek, tejszínhabok ízesítésére szolgáló paszta magas karamellatartalommal. Telített, sötét, sűrű karamellás paszta cukrászkrémek, fagylaltok, tejszínhab és töltelékek ízesítésére. 50% karamell tartalom. Súly: 200 g összetevők: karamell (50%) (glükózszirup,
A meggyes desszertek kedvelőinek ajánljuk ezt az ízesítő pasztát, amely krémekhez, tejszínhab sűrítőkhöz, akár semleges, akár joghurtos, túrós és egyéb cukrászati töltelékekhez alkalmas. Ha hallottál már gyümölcsdarabokkal készült termékről, akkor itt ez
Paszta ízesítésre fagylaltok, krémek, tejszínhab, kávé-tej ízű cappuccino. A paszta intenzív kávé-tejízével fagylaltot, krémet, tejszínhabot ízesíthet. A krémes cappuccino, a kávé klasszikus íze Olaszországot híressé tette. | Összetevők: glükózszirup, sűrített tej,
Aki szereti a minőségi terméket, biztosan örömmel fogadja ezt a sűrű, darabos málnaízű pasztát. Használja tejszínhabalapokhoz, krémekhez, sajttortákhoz, vagy friss gyümölcsök feljavítására fagylaltokban és zselékben.200 g-os, zárható kádba csomagolva. Adagolás 50 g paszta
Mangó paszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére. Koncentrált friss paszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére - 15% mangópürét tartalmaz. Egy gyönyörű aranysárga szín, amely egyetlen harapással elvisz egzotikus távolságokra. | Készült Olaszországban, súlya
Ízesítő paszta fagylaltok, krémek, erdei gyümölcsös ízű tejszín ízesítésére. A krémekben, jégkrémekben vagy felvert krémekben történő felhasználásra szánt állandó aromapaszta erdei gyümölcsök keveréke: eper, ribizli, málna, áfonya, szeder. | Összetevők: cukor,
Fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére szolgáló paszta a vérnarancs ízével. Koncentrált piros narancs aroma paszta. Fagylaltok, tejszínhab, krémek ízesítésére - 60g 1 kg alapléhez. összetevők: glükózszirup, víz, cukor, narancslé koncentrátum 10%, citromsav,
Az egzotikus gyümölcsöket egy lédús klasszikus - az ananász - képviseli. Ez a lédús darabkákkal teli paszta minden édesszájú embert kielégít. Semleges tejszínhabsűrítőkben, krémekben, pudingokban, fagylaltokban és mindenhol, ahol a friss gyümölcsöt - az ananászt - szeretné
Áfonyapaszta fagylaltok, krémek, tejszínhab darabos gyümölcsökkel történő ízesítésére. A könnyű gyümölcstorták gyártásához kínálunk egy koncentrált ízesítő pasztát - áfonya. A pasztát krémekben, fagylaltokban, tejszínhabban és semleges tejszínhabsűrítővel
Rózsaszín grapefruit ízű ízesítő paszta Gusto Pompelmo Rosa paszta - rózsaszín grapefruit ízű ízesítő paszta. Házi készítésű fagylaltok és cukrászsütemények készítéséhez tervezték. Javasoljuk, hogy használat előtt keverje össze a pasztát. | Ajánlott adagolás: 100 g
Cseresznyepaszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére. A fekete cseresznye típusú amarena extra sűrű ízesítő paszta - cukrászati termékek, például fagylaltok, mousse-ok, krémek, tejszínhabok stb. ízesítésére szolgál. Az elkészítéshez csak tiszta és száraz
Sűrű barackpaszta fagylaltok, krémek, tejszínhabbal ízesített gyümölcsökkel, műfestékek nélkül. Vastag olasz barackpaszta gyümölcsdarabokkal és sárgabarackléval - jégkrémek, felvert krémek vagy krémek ízesítésére. | Összetevők: cukor, glükózszirup, 15% sárgabarack,
Eperpaszta a fagylaltok, pudingok, tejszínhabok ízesítéséhez a vadon termő eper ízével. Krémekben, fagylaltokban és tejszínhabban használható sűrű ízesítő paszta, adagolása 60 g/1 kg alapanyag. Tartályonként 200 g-os kiszerelésben. Készült: Olaszországban
Menta ízesítő paszta 250g. Frissítő és finom ízű mentapaszta, amely az alapkeverékhez adva megkönnyíti a fagylalt és az édes desszertek elkészítését! A termék gluténmentes. | A magas koncentrációjú aromapaszta természetes mentaaromát tartalmaz. | Remek választás a sütemények
Kék ízű rágógumipaszta. Fincsi!!! | Ez a rágógumi ízű ízesítő paszta szuper ízzel rendelkezik, és ideális arra, hogy krémjeit, fagylaltjait vagy akár bevonatait szó szerint imádják a vendégek. | Az ízesítő paszta hőálló, így akár tésztához is adható és süthető