Akkus fű- és cserjeolló 3,6 V 1,5 Ah PM-ANTK-3,6T

Akkus fű- és cserjeolló 3,6 V 1,5 Ah PM-ANTK-3,6T

Akkus fű- és cserjeolló 3,6 V 1,5 Ah PM-ANTK-3,6T

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 12 460 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Akkus fű- és cserjeolló 3,6 V 1,5 Ah PM-ANTK-3,6T - termékleírás

A Powermat PM-ANTK-3,6T akkumulátoros fű- és cserjeolló nélkülözhetetlen eszköz a kerti munka során. Soha nem volt még ilyen egyszerű a pázsit széleinek befejezése. Az 1500 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátornak köszönhetően nagyon praktikussá válnak, nem kell aggódni a kényelmetlen kábel miatt. A csúszásgátló betéttel borított ergonomikus fogantyú és a kis súly kényelmessé és biztonságossá teszi a munkát. A készlet egy 83 mm széles fűnyírót és egy 120 mm hosszú, 6 mm-es fogtávolságú bozótvágót tartalmaz. A pengecsere egy szerszám nélküli rendszerrel történik, amely lehetővé teszi a fűolló gyors cseréjét cserjeollóra. A két kés használata lehetővé teszi a pázsitszegélyek és a kis bokrok pontos formázását. LED kijelzők A hatékony akkumulátor lehetővé teszi a készülék hosszú távú működését. Az akkumulátor töltöttségi állapotáról a színes LED-ekből tájékozódhat, amelyek járó motornál világítanak. Biztonság a munkahelyen A pengék véletlen beszorulása vagy vészhelyzet esetén az olló hátulján egy zár található, amely azonnal leállítja a motort és a fűrészlap mozgását. A zár eltávolítása a foglalatból azt jelenti, hogy a motor nem indítható. Könnyű pengecsere A forgó mechanizmusnak és az alsó fedelet nyitó gombnak köszönhetően könnyedén cserélheti a pengéket, hogy bokrok vagy fű nyírására használja őket. A csomag tartalma: vezeték nélküli olló bozontos penge töltő kézikönyv Technikai paraméterek: Olló tápegység: akkumulátor Töltő tápellátása: AC 230 V / 50 Hz Akkumulátor feszültség: DC 3,6V Akkumulátor kapacitása: 1500 mAh Akkumulátor típusa: lítium-ion Fordulatszám terhelés nélkül: 1100 ford./perc A fűszál szélessége: 83 mm Perselylapát hossza: 120 mm Fogtávolság: 6 mm Töltési idő: 3-5 [óra] Maximális munkaidő: 40 perc

Termék Akkus fű- és cserjeolló 3,6 V 1,5 Ah PM-ANTK-3,6T termékcsoporthoz tartozik Kerti olló, boltban megtalálod Bonu.hu.

Akkus fű- és cserjeolló 3,6 V 1,5 Ah PM-ANTK-3,6T - termék paraméterei

Akkus fű- és cserjeolló 3,6 V 1,5 Ah PM-ANTK-3,6T - ár és elérhetőség előzményei

Akkus fű- és cserjeolló 3,6 V 1,5 Ah PM-ANTK-3,6T - egyéb érdekes termékek

Akkus fű- és cserjeolló 3,6 V 1,5 Ah PM-ANTK-3,6T - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?