Akkumulátoros sövényvágó, fű- és bokorolló 7,2V

Akkumulátoros sövényvágó, fű- és bokorolló 7,2V

Akkumulátoros sövényvágó, fű- és bokorolló 7,2V

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 26 650 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Akkumulátoros sövényvágó, fű- és bokorolló 7,2V - termékleírás

A Powermat akkumulátoros fű- és cserjeolló nélkülözhetetlen eszköz a kerti munka során. Soha nem volt még ilyen egyszerű a pázsit széleinek befejezése. Az 1500 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor használatának köszönhetően nagyon praktikussá válnak, nem kell aggódnia a kényelmetlen kábel miatt. A csúszásmentes béléssel borított ergonomikus fogantyú és a kis súly kényelmessé és biztonságossá teszi a munkát. A készlet egy 83 mm széles fűszálat és egy 120 mm-es cserjepengét tartalmaz, 6 mm-es fogtávolsággal. A pengecsere szerszám nélküli rendszerrel történik, amely lehetővé teszi a fűollóról a bokorollóra való gyors váltást. A két kés használata lehetővé teszi a pázsitszegélyek és a kis cserjék precíz kialakítását. Felszerelés: Akkumulátoros olló Fűszál Cserjepenge Töltő Kézikönyv Műszaki adatok Ollós tápegység: akkumulátor Töltő tápellátása: AC 230 V / 50 Hz Akkumulátor feszültség: DC 7,2V Akkumulátor kapacitása: 1500 mAh Akkumulátor típusa: Li-Ion Üresjárati fordulatszám: 1100 ford./perc A fűszál szélessége: 83 mm Cserjepenge hossza: 120 mm Fogtávolság: 6 mm Töltési idő: 3-5 [óra] Maximális munkaidő: 60 perc Tápfeszültség: 220 Volt LED kijelzők Az erős akkumulátor lehetővé teszi a készülék hosszú működését. Az akkumulátor töltöttségi állapotát színes LED-ekből ismerjük meg, amelyek járó motornál világítanak. Biztonság A kések véletlenszerű eltömődése vagy vészhelyzet esetén az olló hátulján egy zár található, amely azonnal leállítja a motort és a kések mozgását. A zár eltávolítása a foglalatból azt jelenti, hogy a motor nem indítható. Könnyű pengecsere A forgó mechanizmusnak és az alsó fedelet nyitó gombnak köszönhetően könnyedén cserélheti a pengéket, hogy az ollót cserjék vagy fű nyírására használja.

Termék Akkumulátoros sövényvágó, fű- és bokorolló 7,2V termékcsoporthoz tartozik Kerti olló, boltban megtalálod Bonu.hu.

Akkumulátoros sövényvágó, fű- és bokorolló 7,2V - termék paraméterei

Akkumulátoros sövényvágó, fű- és bokorolló 7,2V - ár és elérhetőség előzményei

Akkumulátoros sövényvágó, fű- és bokorolló 7,2V - egyéb érdekes termékek

Akkumulátoros sövényvágó, fű- és bokorolló 7,2V - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?