Ágy + Íróasztal  Gumi G15 Briliáns fehér/Antracit

Ágy + Íróasztal Gumi G15 Briliáns fehér/Antracit

Ágy + Íróasztal  Gumi G15 Briliáns fehér/Antracit

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 179 018 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Ágy + Íróasztal Gumi G15 Briliáns fehér/Antracit - termékleírás

Ágy + Íróasztal Gumi G15 Briliáns fehér/Antracit A GUMI kollekció egy multifunkcionális rendszer a fiatalok számára. A formák széles választéka lehetővé teszi számos vonzó és funkcionális elrendezés létrehozását. E program esetében érdemes különös figyelmet fordítani az elemek rendkívüli sokoldalúságára, amelynek köszönhetően még egy kis belső tér berendezése is lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű szabad helyet őrizzen meg. A GUMI kollekció bútorai modern stílusban vannak tartva, a santana tölgy színben, szürke akcentusokkal kombinálva, valamint az antracit és a ragyogó fehér kombinációjában. A rendszer 16 mm vastag laminált forgácslapból készül, az élek tartós és ellenálló ABS furnérral vannak megerősítve, a fogantyúk pedig műanyagból készülnek. A fiókok golyóscsapágyas vezetőkre vannak szerelve, teljes kihúzással (biztosítva a kiesés ellen).   JELLEMZŐK: a bútor 16 mm-es laminált lemezből készült. az élek tartós ABS furnérral vannak bevonva, amely ellenáll a mindennapi használatnak a fiókok golyóscsapágyas vezetőkön mozognak teljes kihúzással PVC fogantyúk az elemeket ragasztó nélkül, faközpontos kötésekkel kötik össze.

Termék Ágy + Íróasztal Gumi G15 Briliáns fehér/Antracit csoport termékei között található Fehér íróasztalok a márkától MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ágy + Íróasztal Gumi G15 Briliáns fehér/Antracit - termék paraméterei

Ágy + Íróasztal Gumi G15 Briliáns fehér/Antracit - ár és elérhetőség előzményei

Ágy + Íróasztal Gumi G15 Briliáns fehér/Antracit - egyéb érdekes termékek

Ágy + Íróasztal Gumi G15 Briliáns fehér/Antracit - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?