Ágy - Emeletes Adara 190x90 fehér

Ágy - Emeletes Adara 190x90 fehér

Ágy - Emeletes Adara 190x90 fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 97 933 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Ágy - Emeletes Adara 190x90 fehér - termékleírás

Emeletes ágy ADARA Az ADARA esztétikus és funkcionális emeletes ágy gyerekeknek a válasz arra, hogy olcsó, tartós és esztétikus megoldásokat keressenek ügyfeleink. Az emeletes ágy maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet, az egyszerű vonalvezetés és az univerzális fehér szín pedig lehetővé teszi, hogy a bútorokat bármilyen elrendezéssel és belső térrel összehangolják. Az ágy 148 cm magas, 97 cm széles és 197 cm hosszú. A sérülésálló és könnyen tisztítható ágy fehér foltos fenyőfából készül. A széles kényelmes válaszfalakkal ellátott esztétikus létra könnyű hozzáférést biztosít a felső ágyhoz. A létra felső részei ráadásul lekerekítettek, ami minimalizálja az ágy sérülésének kockázatát. Az elemeket fa dübelek, tartós csavarok és fakavarok kötik össze. A készlet két rácsot tartalmaz. Az ágyakhoz 190 cm x 90 cm vastagságú matracok ajánlottak, amelyek vastagsága 8 - 12 cm. A létra opcionálisan rögzíthető a jobb vagy a bal oldalon. Az ágyak szétválaszthatók - az ágyak külön elhelyezhetők egymás mellett. Az önszereléshez szükséges ágy karton csomagolásban kerül szállításra, sérülésektől védve. Az egyértelmű utasítások és az összeszerelés minden eleme lehetővé teszi az ágy hatékony és gyors összeszerelését.

Termék Ágy - Emeletes Adara 190x90 fehér termékcsoporthoz tartozik Emeletes ágyak a márkától MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Ágy - Emeletes Adara 190x90 fehér - termék paraméterei

Ágy - Emeletes Adara 190x90 fehér - ár és elérhetőség előzményei

Ágy - Emeletes Adara 190x90 fehér - egyéb érdekes termékek

Ágy - Emeletes Adara 190x90 fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?