Gyerekágyak Traktor 160 piros +Matrac és Agyrcas

Gyerekágyak Traktor 160 piros +Matrac és Agyrcas

Gyerekágyak Traktor 160 piros +Matrac és Agyrcas

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 85 414 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Gyerekágyak Traktor 160 piros +Matrac és Agyrcas - termékleírás

A gyermekek emeletes ágya az ellenállóság és a tartósság kombinációja. További előny az érdekes kialakítás, amely felpezsdíti gyermekszoba belsejét, és megismerteti őket a mesék világával. Az ágy felépítése kiváló minőségű laminált deszkából készül, ennek köszönhetően stabil és tartós. Az ágy szélei PVC / ABS élekkel vannak ellátva, amelyek nagyrészt védenek a mechanikai sérülések ellen. Az ágykeret rugósínből készül a FLEX rendszerben, maximális teherbírása 110 kg-ig. A gyártás során biztonságos és mechanikai károsodásnak ellenálló ökológiai vízalapú festékeket használnak. Ezenkívül a grafikákat laminátummal látják el. Az ágy méretei: hossza 164 cm, szélessége 88 cm, magassága 63 cm. Alvófelület mérete 160 cm x 80 cm. Habos matrac levehető huzattal: 160 cm x 80 cm x 7 cm.

Termék Gyerekágyak Traktor 160 piros +Matrac és Agyrcas termékcsoporthoz tartozik Emeletes ágyak a márkától MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Gyerekágyak Traktor 160 piros +Matrac és Agyrcas - termék paraméterei

Gyerekágyak Traktor 160 piros +Matrac és Agyrcas - ár és elérhetőség előzményei

Gyerekágyak Traktor 160 piros +Matrac és Agyrcas - egyéb érdekes termékek

Gyerekágyak Traktor 160 piros +Matrac és Agyrcas - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?