A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 835 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Kiváló marcipán alkalmas gördülésre, modellezésre és bevonásra Természetes marcipán 1: 1A mandula marcipán a sütemények bevonására és alakzatok és alakzatok modellezésére, formák és egyéb formák kialakítására szolgál. A marcipán tömegét mindenféle élelmiszer-színnel színezheti. A marcipánt fehérre könnyítheti. A marcipán sütésre is használható. Meg lehet reszelni, és megkóstolni a tésztát. A marcipán zsemlemorzsába 15 g vaj és 50 g durva lisztet is hozzáadhat 70 g marcipánhoz. A marcipánt is használhatja gyümölcs gombócokban. Ahelyett, hogy a kajszibarackot vagy a szilva marcipángolyóval töltené. Praliné töltést is készíthetünk marcipánból. A marcipánt egy edényben reszeljük, adjunk hozzá néhány krémet és olvassuk fel. A bevonat vagy a modellezés előtt alaposan dolgozzuk ki az anyagot. A torta bevonatához tekerjünk egy szeletet körülbelül 0,3 - 0,5 cm-es vékonyra. Hengerlés közben megszórjuk a lemezt cukorral. Ha átviszi a tortát, segítsen egy hosszú csőben, hogy a lapot bekerítse. A sütemények simításához használjon simítót és simítót. Érdekes hatásokhoz különböző csontokat használhat. A felületen fényes és színhatásokhoz használhat porszínt, például gyöngyhatásokat vagy jelölőket, valamint folyékony és gél színeket. A modellezett figurákat ehető ragasztóval vagy fehér és porcukor házi keverékével lehet összekapcsolni. Kiváló marcipán alkalmas gördülésre, modellezésre és bevonásra. Nagyon ízletes és rugalmas és nagyon könnyen kezelhető. Ha a marcipánt kb. 25 cm átmérőjű kerek torta bevonására vagy 20 cm hosszúságú négyzetre akarja bevonni, két csomagra lesz szüksége, azaz 0,5 kg marcipántömegre. Alkalmazás előtt meg kell rotálni, majd egyenletesen hengerelni egy vékony réteg porított vagy alatti cukorra. A marcipán íze természetesen mandula, anélkül, hogy ízesítőszereket vagy mandula ízeket adna hozzá. Ez egy igazi mandula marcipán, géntechnológiával módosított nyersanyag nélkül és különféle helyettesítők nélkül (tejpor, szója, lecitin stb.). Súly: 250 g. Összetevők: Hozzávalók: cukor, mandula (36%), víz, szorbit (búzából), invert
Termék Marcipán 1:1 - 250 g - hozzá van rendelve egy EAN kód 8595242860014.
Szín | Elefántcsont |
Anyag | Marcipán |
Kategória | Modellezés |
EAN | 8595242860014 |
Kiváló marcipán alkalmas gördülésre, modellezésre és bevonásra Természetes marcipán 1: 1A mandula marcipán a sütemények bevonására és alakzatok és alakzatok modellezésére, formák és egyéb formák kialakítására szolgál. A marcipán tömegét mindenféle
Valódi marcipán hideg cukrászati termékek modellezésére, bevonására vagy díszítésére. A mandula marcipán a sütemények bevonására és alakzatok és alakzatok modellezésére, formák és egyéb formák kialakítására szolgál. A marcipán tömegét mindenféle élelmiszer-színnel
Színes 'midnight black' marcipán, súlya 250 g.Nagyszerű bevonatoláshoz és modellezéshez. Színes Marcipán 'Midnight Black'A fekete marcipán természetes mandula ízű és aromájú. Tortákkal és más desszertekkel bevonhatja. Hasznos számos tematikus sütemény díszítésére is. Nem
Színes marcipán 'Szenvedélyes vörös', súlya 250 g. Nagyszerű bevonatoláshoz és modellezéshez. Színes marcipán 'Szenvedélyes vörös'A természetes mandula ízű vörös marcipánt rugalmassága jellemzi. Alkalmas sütemények bevonására és díszítésére is. A sütemények
Sárga sodort fondant Dániából sütemények bevonására és díszítések modellezésére, praktikus 250 g-os kiszerelésben. Kis csomag sárga fondant bevonáshoz és alapmodellezéshez Odense-ből. Ez a praktikus 250 g-os kiszerelésű fondant ideális fekete sütemények vagy cupcake-ek
Valódi marcipán édességtermékek modellezésére vagy díszítésére, 1: 3 arányban. Az mandulamarcipánt sütemények bevonására, formák és alakzatok modellezésére, formák alakítására és egyéb formázására szánják. A marcipán tömeget bármilyen ételfestékkel színezheti
Rózsaszínű sodort fondant Dániából torták bevonására és díszítések modellezésére, praktikus 250 g-os kiszerelésben. Kis csomag sötét rózsaszín fondant bevonáshoz és alapmodellezéshez Odense-ből. A praktikus 250 g-os kiszerelésű fondant ideális rózsaszín torták vagy
Narancssárga színű mandula marcipán formák és figurák modellezéséhez, formálásához és más modellezéshez Színes marcipán 'Naplemente' | A narancssárga mandula marcipán elsősorban formák és figurák modellezésére, formák és egyéb modellezés kialakítására szolgál. A
Lila színű, sodort fondant Dániából torták és sütemények bevonására, illetve díszek modellezésére praktikus 250 g-os kiszerelésben. Kis csomag lila fondant torta bevonásához és alapmodellezéshez Odense-ből. Ez a 250 g-os csomagban lévő tortabevonó ideális lila színű
Fehér színű, sodort fondant Dániából torták és sütemények bevonására, illetve díszek modellezésére praktikus 250 g-os kiszerelésben. Kis csomag fehér fondant torta bevonásához és alapmodellezéshez Odense-ből. Ez a 250 g-os csomagban lévő tortabevonó ideális fehér színű
Sötétkék színű, sodort fondant Dániából torták és sütemények bevonására, illetve díszek modellezésére praktikus 250 g-os kiszerelésben. Kis csomag sötétkék fondant torta bevonásához és alapmodellezéshez Odense-ből. Ez a 250 g-os csomagban lévő tortabevonó ideális
Dániai narancssárga hengerelt fondant sütemények bevonására és dekorációk modellezésére praktikus 250 g-os csomagolásban. Kis csomag narancssárga anyag bevonáshoz és alapmodellezéshez az Odense cégtől. Ez a praktikus 250 g-os csomagolóanyag ideális narancssárga sütemények
Mandula kék marcipán sütemények bevonására és alakzatok és alakzatok modellezésére, formák és egyéb alakítások alakítására. Színes marcipán 'Aquamarine Blue'A mandula-kék marcipán sütemények bevonására és alakzatok és alakzatok modellezésére szolgál formák és egyéb
Sárga színű mandula-marcipán sütemények bevonására és alakzatok és figurák modellezésére, formák és egyéb formázások kialakítására. Színes Marcipán 'Arany Sárga' | A sárga színű mandula-marcipán sütemények bevonására és alakzatok és alakzatok modellezésére, formák
Fekete mandula marcipán formák és figurák modellezéséhez, formálásához és más modellezéshez. | A fekete mandula marcipán elsősorban formák és figurák modellezésére, a formák és más modellezés megszorítására szolgál. A marcipán tömegét könnyítheti fehérre
Lila mandula marcipán formák és figurák modellezéséhez, formák és egyéb modellezés kialakításához. A lila színű mandula-marcipán elsősorban formák és figurák modellezésére, formák és egyéb modellezés kialakítására szolgál. A marcipán tömegét mindenféle
Barna színű mandula marcipán formák és figurák modellezéséhez, formák és egyéb modellezés kialakításához. | A barna színű mandula-marcipán elsősorban formák és figurák modellezésére, formák és egyéb modellezés kialakítására szolgál. A marcipán tömegét mindenféle
Zöld mandula marcipán formák és figurák modellezéséhez, formák és egyéb modellezés kialakításához. | A zöld színű mandula-marcipán elsősorban formák és figurák modellezésére, formák és egyéb modellezés kialakítására szolgál. A marcipán tömegét mindenféle
Mandula marcipán sárga színű alakzatok és figurák modellezéséhez, formák és egyéb modellezés kialakításához. | A sárga színű mandula-marcipán elsősorban az alakzatok és figurák modellezésére, a formák és egyéb modellezés megtervezésére szolgál. A marcipán tömegét
Mandula kék marcipán formák és figurák modellezéséhez, formák és egyéb modellezés kialakításához. | A kék színű mandula-marcipán elsősorban formák és figurák modellezésére, formák és egyéb modellezés kialakítására szolgál. A marcipán tömegét mindenféle
Holland marcipán hideg cukrászati termékek modellezésére, bevonására vagy díszítésére. Mandula 25%-os arányban. Könnyebb és szilárdabb marcipán, amely bevonáshoz és modellezéshez alkalmas. További szilárdítás érhető el további finom porcukor hozzáadásával. A mandulás
Fekete mandula tömeg sütemények bevonására és díszítések és figurák modellezésére. Mandula tömeg sütemények bevonására és díszítésére és marcipán figurák modellezésére. | Súly 200g |
Rózsaszín mandula-marcipán alakzatok és alakzatok modellezéséhez, formák alakításához és egyéb modellezéshez. | A mandula-marcipán rózsaszín elsősorban alakzatok és alakzatok modellezésére, formák ragasztására és egyéb modellezésre szolgál. A marcipán tömeget bármilyen
Mandulamassza 1:1, az alap, amelyből minden jó marcipán készül. 46 százalékban blansírozott mandulát tartalmaz. Az 1:1 mandulamassza 46% mandulából készül, és ideális pralinék, sütemények vagy torták töltelékeként, illetve valódi marcipán készítéséhez. | Összetevők: