A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 150 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Valódi marcipán hideg cukrászati termékek modellezésére, bevonására vagy díszítésére. A mandula marcipán a sütemények bevonására és alakzatok és alakzatok modellezésére, formák és egyéb formák kialakítására szolgál. A marcipán tömegét mindenféle élelmiszer-színnel színezheti. A marcipánt fehérre könnyítheti. A marcipán sütésre is használható. Meg lehet reszelni, és megkóstolni a tésztát. A marcipán zsemlemorzsába 15 g vaj és 50 g durva lisztet is hozzáadhat 70 g marcipánhoz. A marcipánt is használhatja gyümölcs gombócokban. Ahelyett, hogy a kajszibarackot vagy a szilva marcipángolyóval töltené. Praliné töltést is készíthetünk marcipánból. A marcipánt egy edényben reszeljük, adjunk hozzá néhány krémet és olvassuk fel. A bevonat vagy a modellezés előtt alaposan dolgozzuk ki az anyagot. A torta bevonatához tekerjünk egy szeletet körülbelül 0,3 - 0,5 cm-es vékonyra. Hengerlés közben megszórjuk a lemezt cukorral. Ha átviszi a tortát, segítsen egy hosszú csőben, hogy a lapot bekerítse. A sütemények simításához használjon simítót és simítót. Érdekes hatásokhoz különböző csontokat használhat. A felületen fényes és színhatásokhoz használhat porszínt, például gyöngyhatásokat vagy jelölőket, valamint folyékony és gél színeket. A modellezett figurákat ehető ragasztóval vagy fehér és porcukor házi keverékével lehet összekapcsolni. A hideg édességek modellezésére, bevonására vagy díszítésére szánt valódi marcipán 50% mandula tömegű. 1 kg-os csomagolással. Valódi marcipán (mandula tészta 50: 50-es fehérített mandulával - a mandulák legalább 25% -a teljes mennyiségben). Finom őrölt mandulából és cukorból készült. A marcipán kifejezetten sütemények és desszertek bevonására, cukrászati termékek modellezésére vagy díszítésére, marcipán figurák készítésére és csokoládé praliné töltésére szolgál. A marcipán jól színezett. Használatra kész, optimális üzemi hőmérséklet 21 ° C. Tárolja hűvös helyen, 20 ° C alatt. Allergének: mandula Tápérték 100 g termékre: Energiaérték 1796 kJ / 430 kcalZsírok 20,1 gebből telített 2,2 gSzénhidrátok 51,9 gebből cukrok
Szín | Elefántcsont |
Anyag | Marcipán |
Kategória | Modellezés |
Valódi marcipán hideg cukrászati termékek modellezésére, bevonására vagy díszítésére. A mandula marcipán a sütemények bevonására és alakzatok és alakzatok modellezésére, formák és egyéb formák kialakítására szolgál. A marcipán tömegét mindenféle élelmiszer-színnel
Valódi marcipán édességtermékek modellezésére vagy díszítésére, 1: 3 arányban. Az mandulamarcipánt sütemények bevonására, formák és alakzatok modellezésére, formák alakítására és egyéb formázására szánják. A marcipán tömeget bármilyen ételfestékkel színezheti
Kiváló marcipán alkalmas gördülésre, modellezésre és bevonásra Természetes marcipán 1: 1A mandula marcipán a sütemények bevonására és alakzatok és alakzatok modellezésére, formák és egyéb formák kialakítására szolgál. A marcipán tömegét mindenféle
Holland marcipán hideg cukrászati termékek modellezésére, bevonására vagy díszítésére. Mandula 25%-os arányban. Könnyebb és szilárdabb marcipán, amely bevonáshoz és modellezéshez alkalmas. További szilárdítás érhető el további finom porcukor hozzáadásával. A mandulás
Mandula marcipán, az alap, amelyből minden jó minőségű marcipán készül. A mandulás marcipán 52%-ban fehérített mandulából készül, és ideális pralinék, sütemények vagy torták töltelékeként. Alkalmas sütéshez vagy cukorral való megkötés után sütemény bevonására
Modellező papírmassza DAS 1 kg | | Modellező papírmassza DAS 1 kgA cellulóz alapú DAS modellező papírmassza alkalmas bármilyen tárgy, forma vagy műalkotás kreatív modellezésére. Ez a klasszikus modellező anyagok remek helyettesítője, jobb rögzítési és alakítási
Pebeo Gedeo modellező gyurma 1,5 kg / különböző árnyalatúak | | Pebeo Gedeo természetes modellező agyag, amely sütés nélkül keményedik meg, nagy tartósságot, keménységet és szilárdságot biztosítva. Az agyag jellege nagyon jó képlékenységet biztosít a
Marcipán modellezési szín - piros, rózsaszín, zöld és sárga szín. A mandula marcipán a sütemények bevonására és alakzatok és alakzatok modellezésére, formák és egyéb formák kialakítására szolgál. | A tortát bevonni kb. A bevonat vagy a modellezés előtt alaposan dolgozzuk
Gyorsan száradó modellező anyag DAS Moulding Plaster 1 kg | | Gyorsanszáradó modellező anyag DAS Moulding Plaster 1 kg Modellező massza DAS ideális különböző formák kialakításához. Nem szükséges kisütni, levegőn szárad. Száradás után a tárgyat festeni lehet, csiszolni vagy
Piros mandula marcipán formák és figurák modellezéséhez, formák és egyéb modellezés kialakításához. A piros színű mandula-marcipán elsősorban formák és figurák modellezésére, formák és egyéb modellezés kialakítására szolgál. A marcipán tömegét mindenféle
Fekete mandula marcipán formák és figurák modellezéséhez, formálásához és más modellezéshez. | A fekete mandula marcipán elsősorban formák és figurák modellezésére, a formák és más modellezés megszorítására szolgál. A marcipán tömegét könnyítheti fehérre
Modellező agyag Natural 1 kg | | A természetes modellező agyag alkalmas kerámia, szobrok készítésére és különféle tárgyak modellezésére. A 100% természetes agyag sima és kellemesen használható. Könnyen kezelhető. A kerámia agyag felhasználható mind művészeti és hobbi
Lila mandula marcipán formák és figurák modellezéséhez, formák és egyéb modellezés kialakításához. A lila színű mandula-marcipán elsősorban formák és figurák modellezésére, formák és egyéb modellezés kialakítására szolgál. A marcipán tömegét mindenféle
Barna színű mandula marcipán formák és figurák modellezéséhez, formák és egyéb modellezés kialakításához. | A barna színű mandula-marcipán elsősorban formák és figurák modellezésére, formák és egyéb modellezés kialakítására szolgál. A marcipán tömegét mindenféle
Zöld mandula marcipán formák és figurák modellezéséhez, formák és egyéb modellezés kialakításához. | A zöld színű mandula-marcipán elsősorban formák és figurák modellezésére, formák és egyéb modellezés kialakítására szolgál. A marcipán tömegét mindenféle
Mandula marcipán sárga színű alakzatok és figurák modellezéséhez, formák és egyéb modellezés kialakításához. | A sárga színű mandula-marcipán elsősorban az alakzatok és figurák modellezésére, a formák és egyéb modellezés megtervezésére szolgál. A marcipán tömegét
Semleges színű mandula marcipán formák és figurák modellezéséhez, formák és egyéb modellezés kialakításához. A semleges színű mandula-marcipán elsősorban formák és figurák modellezésére, formák és egyéb modellezés kialakítására szolgál. A marcipán tömegét
Mandula kék marcipán formák és figurák modellezéséhez, formák és egyéb modellezés kialakításához. | A kék színű mandula-marcipán elsősorban formák és figurák modellezésére, formák és egyéb modellezés kialakítására szolgál. A marcipán tömegét mindenféle
Színezett piros fondant bevonáshoz és modellezéshez. A cukorpaszta használat után megkeményedik, de nem repedezik. FunCakes cukormassza finom vanília ízű, nagyon rugalmas, sima és finom textúrájának köszönhetően könnyen kezelhető. A fondant puha, hajlékony és a feldolgozás
Fekete mandula tömeg sütemények bevonására és díszítések és figurák modellezésére. Mandula tömeg sütemények bevonására és díszítésére és marcipán figurák modellezésére. | Súly 200g |
Rózsaszín mandula-marcipán alakzatok és alakzatok modellezéséhez, formák alakításához és egyéb modellezéshez. | A mandula-marcipán rózsaszín elsősorban alakzatok és alakzatok modellezésére, formák ragasztására és egyéb modellezésre szolgál. A marcipán tömeget bármilyen
Mandulamassza 1:1, az alap, amelyből minden jó marcipán készül. 46 százalékban blansírozott mandulát tartalmaz. Az 1:1 mandulamassza 46% mandulából készül, és ideális pralinék, sütemények vagy torták töltelékeként, illetve valódi marcipán készítéséhez. | Összetevők:
Cukor alapú anyag, mandulaízű bevonásra és modellezésre. Rugalmas fehér anyag torta bevonására és apró díszek modellezésére alkalmas. Erős, rugalmas, nem reped és tökéletesen tapad a felületre. A paszta felhasználható figurák modellezésére, különféle formák
Készítsen gyönyörű virágokat, leveleket és finom dekorációkat a FunCakes gumipasztával. A Gumpasta by FunCakes egy gyorsan száradó modellező paszta, amely finom díszítésekhez és formákhoz használható virágok, levelek és kisebb dekorációk készítéséhez. Ez a gumipaszta