7kg Weight Management Bárány, Quinoa, Brokkoli és Spárga Farmina N&D Quinoa szárazeledel kutyáknak

7kg Weight Management Bárány, Quinoa, Brokkoli és Spárga Farmina N&D Quinoa szárazeledel kutyáknak

7kg Weight Management Bárány, Quinoa, Brokkoli és Spárga Farmina N&D Quinoa szárazeledel kutyáknak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 23 190 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

7kg Weight Management Bárány, Quinoa, Brokkoli és Spárga Farmina N&D Quinoa szárazeledel kutyáknak - termékleírás

A kutyák gyakran küzdenek ugyanazzal a problémával, mint egyes emberi társaik: a bordáikon túl sok a zsírpárna. A Farmina N&D Quinoa Weight Management bárány, quinoa, brokkoli és spárga diétás szárazeledel támogathatja kutyája testsúlyának kezelését. Az alacsony zsírtartalmú diétás kutyatáp válogatott összetevőket tartalmaz, például ízletes bárányhúst és ízletes növényi kiegészítőket. Magas arányban tartalmaz állati eredetű fehérjéket is, amelyek fontosak az izomzat fenntartásához. A diétás szárazeledel nem tartalmaz gabonaféléket és glutént, ezért a táplálkozásra érzékeny négylábúak is jól tolerálják. A Farmina N&D Quinoa Weight Management bárány, quinoa, brokkoli és spárga táp egy pillantásra: Teljes értékű diétás eledel kutyáknak a túlsúly csökkentésére Alacsony energiatartalom: kevesebb zsír, segít a súlycsökkentésben és az ideális testsúly megtartásában Fajtajellegű: ízletes bárányhússal, magas állati fehérjetartalommal, fontos az izmok számára Quinoa: magas fehérjetartalmú és gluténmentes, vasban, kalciumban és magnéziumban gazdag Gabona- és gluténmentes : jól tolerálható, táplálékérzékeny kutyák számára is alkalmas Normális emésztés : FOS & MOS prebiotikumokkal Zöldség-kiegészítők: brokkolival és spárgával, amelyek gazdagok létfontosságú tápanyagokban Halolaj : esszenciális omega-zsírsavakban gazdag Magas elfogadottság : finom receptúra és jó íz Géntechnológia nélkül Mesterséges tartósítószereknélkül Általános információk Használat vagy az etetési időszak meghosszabbítása előtt ajánlott állatorvos tanácsát kikérni. A diétás eledel etetése során rendszeresen keresse fel állatorvosát ellenőrzés céljából. Ha kedvence egészségi állapota romlik, azonnal forduljon állatorvoshoz.

7kg Weight Management Bárány, Quinoa, Brokkoli és Spárga Farmina N&D Quinoa szárazeledel kutyáknak - termék paraméterei

KategóriaBorda

7kg Weight Management Bárány, Quinoa, Brokkoli és Spárga Farmina N&D Quinoa szárazeledel kutyáknak - ár és elérhetőség előzményei

7kg Weight Management Bárány, Quinoa, Brokkoli és Spárga Farmina N&D Quinoa szárazeledel kutyáknak - egyéb érdekes termékek

7kg Weight Management Bárány, Quinoa, Brokkoli és Spárga Farmina N&D Quinoa szárazeledel kutyáknak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?