2x 5kg N&D Quinoa Adult Skin & Coat heringgel és kókusszal Farmina Száraz macskatáp

2x 5kg N&D Quinoa Adult Skin & Coat heringgel és kókusszal Farmina Száraz macskatáp

2x 5kg N&D Quinoa Adult Skin & Coat heringgel és kókusszal Farmina Száraz macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 43 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x 5kg N&D Quinoa Adult Skin & Coat heringgel és kókusszal Farmina Száraz macskatáp - termékleírás

A Farmina N&D Quinoa Adult Skin & Coat heringgel és kókuszdióval kiváló minőségű száraz macskaeledel felnőtt macskák számára, amelyet az egészséges bőr és a fényes szőrzet megőrzése érdekében fejlesztettek ki. Emellett a macskaeledel finom ízzel és kiegyensúlyozott receptúrával pontoz. A száraz macskatáp válogatott összetevőkből készül. Ezek közé tartozik a hering, a quinoa, a kókusz és a kurkuma. Gabonaféléket nem tartalmaz. Ezenkívül az eledel nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket. A Farmina N&D Quinoa Adult Skin & Coat heringgel és kókusszal magas arányban tartalmaz állati eredetű fehérjéket, ezért jó választás, ha fontos Önnek a fajoknak megfelelő étrend kedvence számára. Minden napra alkalmas teljes értékű eledelként. AFarmina N&D Quinoa Adult Skin & Coat heringgel és kókusszal egy pillantásra Kiegyensúlyozott szárazeledel felnőtt macskák számára 'Skin & Coat' formula: kifejezetten az egészséges bőr és a szép szőrzet fenntartására kifejlesztett formula Válogatott összetevők: heringgel, quinoával, kókusszal és kurkumával készült a finom íz és a tápanyagokban gazdag étrendért Gabonamentes: alkalmas allergiás és intoleranciás macskák számára is Kezelhető összetevőlista: a korlátozott mennyiségű összetevő segíthet csökkenteni az intoleranciák kockázatát 94% állati fehérje: az állati fehérje magas aránya a teljes fehérjetartalomban támogatja a fajoknak megfelelő étrendet Mentes: mesterséges tartósítószerektől

2x 5kg N&D Quinoa Adult Skin & Coat heringgel és kókusszal Farmina Száraz macskatáp - termék paraméterei

2x 5kg N&D Quinoa Adult Skin & Coat heringgel és kókusszal Farmina Száraz macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x 5kg N&D Quinoa Adult Skin & Coat heringgel és kókusszal Farmina Száraz macskatáp - egyéb érdekes termékek

2x 5kg N&D Quinoa Adult Skin & Coat heringgel és kókusszal Farmina Száraz macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?